Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים קניתי מחשב, על המחשב היה מותקן אופיס 2007 ל60 יום ניסיון.

לצערי, במקום להתקין אופיס חלופי התקנתי את הניסיון ועכשיו, לאחר שתקופת הניסיון פגה, אני לא יכול להעתיק את הקבצים ולהתקין אופיס אחר.

האם יש דרך ל"אשר" את האופיס ולקבל מספר מוצר תקין?

תודה מראש

ניב

פורסם

צריך לקנות אופיס בשביל "לאשר" אותו.

קח מספר סידורי של אופיס 2007 ותכניס אותו באופיס שמותקן לך, לאחר שיורדת ההגבלה על המוצר הייתי מסיר ומתקין אופיס גירסא נורמלית.

פורסם

מעבר לעניין הקניה - אני בכלל לא מצליח למצוא את מפתח המוצר של גירסת הניסיון שלי. הגירסה הייתה מוכנה להתקנה על המחשב שלי, ועכשיו אין לי יכולת לשחזר את מפתח המוצר ולהתקדם הלאה...

פורסם

אתה צריך מפתח מוצר מלא ולא ניסיון כדי להתקדם.

ישנם כלים שונים שניתן להוריד באינטרנט אם אתה רוצה את המפתח מוצר שכבר מותקן לך במחשב, לא שממש מובן לי מה תעשה איתו

פורסם

אופיס 2007 עולה היום 400 ש"ח ואפשר להתקין אותו ב-3 מחשבים שונים.

אין שום "סיבה" לגנוב את אוסף התוכנות הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
צריך לקנות אופיס בשביל "לאשר" אותו.

נו באמת, אז למה כתבת את זה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק מה שכתבתי, או להכניס מספר סידורי ממחשב אחר להסיר ולהתקין גירסא נורמלית או לקנות ולהכניס מספר סידורי של האופיס הקנוי.

לא רשמתי בשום מקום לגנוב ולא המלצתי על כך.

פורסם

יש לי בבית אופיס תקין שנקנה למחשב של אישתי - אבל אמרו לי שאני לא יכול להקין על האופיס הקיים מבלי לאבד את המידע שנמצא בפנים.

קניית מקוונת של אופיס עולה לפחות 1000 ש"ח לגירסה הפשוטה ביותר, חבל להוציא 1000 ש"ח שיילכו לפח...

http://buy.trymicrosoftoffice.com/buyemea2/hybridproduct.aspx?sku=3203793&culture=he-IL

• תוכן חדש...