Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת מותקנת אצלי חודש-חודשיים בערך ולא נתקלתי בשום תקלה.

זוהי החלטה שלך, גם רמקולים נוטים להתקלקל אבל לא נרטעים מלקנות יד שנייה.

כמו שאמרתי קודם, החלטה שלך אם לקנות או לא.

פורסם

זה לא אותו דבר,

אתה מציע פה מערכת אזעקה ב2000 שקל בלי אבא, בלי אמא, ובלי אפילו חברה או דגם להגיד לנו

אתה למעשה מציע אזעקה של חרטה מוביל ובניו ב2000 שקל, כאשר בשוק יש אזעקות ביפר ב700 שקל, וכאשר אפשר לייבא מחול אזעקות GSM באיזור ה150 דולר

מבין, לפחות תגיד חברה ודגם שנוכל לדעת על מה מדברים פה, לקרא ביקורות בעולם וכו'

פורסם

מתוך אתר היצרן:

بعث صاحب السمو الملكي الأمير سلطان بن عبدالعزيز آل سعود ولي العهد نائب رئيس مجلس الوزراء وزير الدفاع والطيران والمفتش العام برقية عزاء ومواساة لجلالة الملك حمد بن عيسى آل خليفة ملك مملكة البحرين إثر نبأ وفاة الشيخ عبدالله بن حمد بن محمد آل خليفة – رحمه.

פורסם

עתיד, אם אתה מייבא אזעקת GSM ב150$ אני לא חושב שאתה מקבל אחריות. האם אני צודק? בקשר לחברה ולדגם אני לא יודע אני יברר עם המוכר.

shorlakk, היה יותר מצחיק אם היית עושה את זה יותר קצר ומוסיף תמונות של איזה מחבל ברכב מפוצץ ולידו חייל צהל עם טלפון.

פשוט סתם חבל שהתאמצת עם כל ההמשך. תמונה היית ממשיכה יותר יפה את העניין.

תפתחו פורום בידור והומור יכול ליהיות לכם מנהל מעולה.

פורסם

מה אתה מתבכיין? נבהלת שפגעתי לך ולחבר שלך בביזנס?

ביקשתי פרטים על יצרן המוצר, מה קרה?

במערכת שעובדת ע"י ניתוקים, ומתחברת למערכות רגישות אחרות, אתה לא רוצה למצוא את עצמך בבוקר יום גשם שוטף לא מצליח להתניע את הרכב / מתחרפן מאזעקות שווא בעת משגל סוער / שינה מתוקה, או כל מרעין בישין שנגרמים לרוב מהמערכות הללו, אלא אם כן מדובר במוצר איכותי ממותג מכובד, עם נציגות ארצית פרוסה, עם מלאי זמין של חלקים במקרה של תקלה באחת היחידות. אבל סתם מוצר בלי שום אחד מהנ"ל, ועוד בלי אחריות, מדוע שאשלם עליו 2000 שקלים?

אכן ב150$ לייבא GSM לא תקבל אחריות, אבל גם לא שילמת 2000 ש"ח.

שלא תבין לא נכון, על הנייר זה נשמע מוצר חביב בהחלט, בעל יכולות מגוונות ופיצ'רים רבים, השאלה מהי איכותו, מהיכן הוא בא, מי עומד מאחריו, מה במקרה ומשהו תקול?

אתה מפרסם מוצר, יפה מאד. תשתף אותנו באינפורמציה החשובה באמת.

פורסם

לא מתבכיין ולא שום דבר. פשוט פורום רציני וההודעה האחרונה שלך לא הייתה במקום לדעתי.

לא ביזנס - זכותך להביע מה שאתה חושב ולרשום את זה אבל בצורה נורמלית. אני אקבל את זה ואני גם מקבל את מה שאתם אומרים - אני לא אומר שאתם לא צודקים. צודקים ב100% פשוט זה המצב כרגע. הוא הביא מספר מצומצם של מערכות. אצלי מותקנת אחת ועובדת יפה מאד על כל יתרונותיה ללא תקלות וללא בעיות!

במקרה שהמערכת תקולה (אגב יכול לקרות גם מהחברות הטובות ביותר) ואתה לא מצליח להתניע גם החברה הגדולה ביותר בעולם לא תוכל לעזור לך באותו הרגע. כמובן שבקשר לחלפים, תיקונים וכדומה אתה צודק פריסה ארצית תוכל לעזור לך.

בקשר להרפתקת הייבוא אישי שלכם מעט פרטים:

150$ מינימום המערכת עולה בחו"ל, על המחיר הזה אתה נדרש להוסיף משלוח, מכס ומע"מ.

אגב לפעמים רשויות המכס בארץ יבקשו ממך אישורים ממשרד תחבורה ואלו יפנו אותך למכון תקנים וידרש ממך להוציא אישורים נוספים כאלו ואחרים כך שזה לא פשוט כמו שאתה מתאר.

נגיד ולא תידרש לאישורים אני מניח שמערכת כזאת תגיע לארץ במחיר של 150$ + 100$ מינימום משלוח + מכס + על כל מה שיצא מע"מ 15.5%. לפי דעתי יצא כ300-400$ למערכת. מה שאומר שיוצא למערכת באיזור ה1250-1650 ש"ח.

וכמו שאמרתי אני מאמין שהוא לא ידרוש 2000 שקל אלה יוכל להתפשר מעט.

זה לא כל כך פשוט העניין הזה כמו שאני מבין.

כאן מדובר במערכת שכבר בארץ יש לה אישורים מתאימים, חוקית בארץ והכל על פי חוקי מדינת ישראל לא מדובר בהברחות או משהו בסגנון.

במקרה ומשהו תקול כמו שאמרתי, אפשרי לתת לך אחריות לבדוק שהכל עובד בפעם הראשונה מעבר לכך בשלב הזה הוא לא אוכל לתת מעבר לזה. רק במידה ויתקבלו הזמנות בכמות גדולה יותר הוא יוכל להחזיק חלקי חילוף.

בקשר ליצרן ודגם אני ישאל את חבר שלי כי אני בעצמי לא יודע. חבר שלי מקושר למפעל ישירות בסין והוא לא הביא את זה דרך סוחר או משהו בסגנון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...