Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מזמן רכשתי מערכת אזעקה עם GSM משהו ממש יפה עם הרבה אופציות ועובד מעולה.

(מי שמעוניין אני יכול לקשר אותכם לזה שמוכר את זה כאן בארץ- צרו איתי קשר בפרטי)

המערכת כוללת גם יחידת התנעה מרחוק, מכיוון שאני יודע את הבעייתיות בחיבור יחידה כזו ובמורכבות של זה אני מחפש מתקין איכותי ומקצועי.

הרכב שלי הוא רכב אוטומטי, וכולל אימובילייזר מקורי. כל המערכת מחוברת הכל כולל הכל, נשאר לחבר אך ורק את יחידת ההתנעה מרחוק.

האם מישהו מכיר מישהו כזה? או יכולים להפנות אותי למישהו מקצועי?

תודה רבה.

פורסם

למה שלא תתקשר פשוט, יהיה לך יותר מהר.

אגב, אפשר לקבל טיפה יותר פרטים על האזעקה, היא כוללת ביפר, כמה היא עולה?

תודה.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

אני ירים טלפון מחר אם אני לא יקבל תשובה. מישהו יודע איפה הוא יושב בדיוק?

בשביל מה צריך ביפר אם זה מודיע לטלפון :-D איזה יתרון יש כבר בביפר? ביפר מוגבל במרחק וזה לא!

כרגע המחיר יחסית גבוה משום שאלו הראשונות שהבחור הביא.

אני חושב שבעתיד הם יהיו זולות בהרבה.

לא חושב שעל פי חוקי הפורום מותר לפרסם מחיר, אתה יכול ליצור קשר בפרטי ואני יתן לך פרטים של הבחור.

פורסם

אני לא כל כך מבין במערכות אזעקה וכדומה ולכן אני לא מפרסם שום פרטים, המוכר הוא חבר שלי לכן אני לא רוצה להטעות.

מלבדו ניסיתי לברר ולא ראיתי עוד מערכות כאלה בארץ ככה נראה לי שהוא היחיד שמתעסק בזה.

מה שאני יכול להגיד לכם היא שההתקנה מאד פשוטה, והמערכת עובדת יפה מאד.

פורסם

טוב תראו, אני לא מעוניין לתת פירסום של שום דבר. מי שמעוניין יכול לדבר איתי בפרטי ואני יפנה אותכם למוכר לא יותר מזה.

שהיה המשך יום טוב.

פורסם

שלום לכולם,

דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שאין לו בעייה שאני יפרסם כאן פרטים כולל מחיר. אז ככה:

המערכת היא מערכת אזעקה מאד מתוחכמת כוללת GSM. מה שזה אומר בעצם זה שמכניסים סים למערכת (אורנג' או סלקום),

וברגע שיש התראה מהגלאי זעזועים המערכת מתקשרת אליך לטלפון ולא משנה איפה אתה בעולם - כל מרחק! לא כמו ביפרים למינהם שמוגבלים למרחק מסויים למשל 1200 מטר. במקרה הזה גם אם אתה בחו"ל יש לך שליטה על הרכב שלך!!!

דרך הטלפון ניתן לעשות את הפעולות הבאות:

בדיקת מצב הרכב - אם המערכת דרוכה, אם כל הדלתות סגורות כמו שצריך ואם המנוע דולק.

האזנה - ברכב ישנו מיקרופון שמאפשר לכם לשמוע דרך הסלולרי שלכם מה קורה בטוח הרכב שלכם מכל מקום בעולם!!! במצב הזה לא שומעים את מה שאתם מדברים.

דיבור - מאפשר לכם גם לשמוע מה קורה ברכב וגם שישמעו אותכם ברכב את מה שאתם אומרים לסלולרי שלכם! שוב אני מדגיש מכל מקום בעולם!!!

שליטה על הרכב - מאפשר דריכת המערכת מחדש, מאפשר לנטרל את המערכת, מאפשר לנעול דלתות, לפתוח דלתות, לנתק הצתה כך שהגנב לא יוכל ליסוע ברכב, לאפשר הצתה כדי לאפשר נהיגה, להתניע מרחוק. כן כן כל זה דרך הטלפון שלכם עם תפריט ברור ופשוט מאד.

שינוי סיסמה - כדי שלא כל אחד יתקשר למספר של האוטו שלכם ויפתח אותו יש סיסמה כדי להיכנס לתפריט הראשי, פה זה נותן לך אפשרות לערוך את הסיסמה.

לפתוח או לסגור את הגלאי זעזועים - כדי שיתן התראות או שלא יתן התראות.

הגדרת מספרי טלפון להתקשרות - ברגע שיש אזעקה המערכת מתקשרת למספרים שהוגדרו!!

הגדרת 2 מספרי מצוקה - המערכת כוללת לחצן מצוקה שברגע שמנסים לחטוף ממך את הרכב או בכל מצב מצוקה אחר ניתן ללחוץ על הכפתור הזה והמערכת מתקשרת אוטומטית למספרים שהוגדרו כמספרי מצוקה.

בנוסף המערכת תומכת בהודעות SMS!! ניתן לשלוח לרכב הודעות SMS כדי שיבצע פעולה כלשהי למשל פתיחת דלתות או נעילת דלתות ועוד!!!

המערכת כוללת גם משטח לחצנים שדרכו ניתן להתקשר - כלומר לחייג למספר ולהשתמש במערכת שבאוטו כדיבורית לכל דבר!

כולל יחידת התנעה מרחוק!!! לא כמו ביפרים שמחייבים להוסיף 400 ש"ח לערך ליחידה כזו.

כולל חיבור לפתיחת בגאז' - גם אפשרי דרך הטלפון באמצעות SMS.

בקיצור מערכת חלומות שאני ממליץ לכל אדם שרוצה לישון בשקט בלילה! חיישן זעזועים רגיש מאד! ניתן לכיוון עוצמת רגישות! סתם לדוגמא במידה והוא על העוצמה הרגישה ביותר, ברגע שגנב רק מנסה לפתוח את הדלת או כל מכה קלה הרכב מתקשר אליך ומודיע!

למערכת יש גם צפצופי אזהרה, כך שאם המכה לא חזקה כל כך המערכת מצפצפת 3 פעמים ונותנת אזהרה לגנה שמותקנת מערכת אזעקה מתקדמת ביותר ברכב.

האזעקה מגיעה עם LED כחול יפה שנותן מראה יוקרתי לרכב, לא כמו האדומים הפשוטים שקיימים כיום בכל רכב.

אני חושב שנתתי לכם כאן הסבר מלא על התכונות של האזעקה והיתרונות שלה מול כל האזעקות הפשוטות האחרות.

המוכר שהוא חבר שלי בעיקרון רוצה 2000 ש"ח על אזעקה כזו, אני מאמין שהוא יוכל מעט להתגמש עבורכם, תגידו שהגעתם דרכי.

במידה ואתם קונים מספר אזעקות למשל 3,4,2 לרכבים שלכם הוא יוכל להסתדר איתכם במחיר קצת יותר.

במידה ויש לכם עוד שאלות, אתם מוזמנים לשאול אני מקווה שאוכל לענות, במידה ולא אשאל את חבר שלי ואביא לכם את התשובות כאן.

פורסם
מה שם המוצר? והאם אתה או חברך תוכלו לתת לינק?

לכמה זמן יש אחריות?

לינק לתמונה או מה?

אני רכשתי את זה ללא אחריות, אני יכול לשאול את חבר שלי.

אני חושב שאוכל להביא אחריות לפרק זמן קצר או להתקנה ראשונית.

פורסם

צריך לזכור שמערכות כאלו נוטות להתקלקל ולעשות לא מעט בעיות, גם במוצרים דומים ממותגים מוכרים וידועים.

כשאתה מדבר על מוצר עלום שם, נטול אב ואם, נטול אחריות במחיר של 2000 ש"ח, זה הופך את הרכישה וההתקנה ללא כדאית ולמסוכנת.

לינק של המוצר, של אתר החברה למשל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...