Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

פרטי הרכב - ניסאן סאני 95 ידנית, הזרקה, מנוע 1.6 דגם LX.

עקב טיפול הבא וקרב אליי וגם עקב כך שהאוטו לא מתניע ברצוני להתייעץ איתכם, רשימת הבעיות היא לא כזאת ארוכה אבל קודם כל העניין של הלא מתניע -

1. מה שהשתנה: קניתי משדר FM ל MP4, לאחר יומיים האוטו לא מתניע, העניין הוא שנסעתי על הרכב כשעה לפני שהוא לא התניע, לאחר שרציתי לצאת לנסיעה נוספת והתנעתי האוטו התניע ללא שום בעיה ולאחר כדקה נחנק וסירב להתניע שוב, יש לציין שהמצבר עובד מצויין וכך גם הסטארטר, לאחר בדיקה קצרה של האוזן נשמע כאילו משאבת הדלק לא עובדת, קרי אין זימזום ברגע שאני מרים את הסוויץ', עוד משהו שקראתי במדריך ההיינס של הרכב הנ"ל אומר שאין להתקין התקנים אלחוטיים כמו משדרים, פלאפונים ודיבוריות למיניהם קרוב מדי ל ECU ושאלו יכולים לשבש את פעולתו. אני אובד עצות, אנא עזרו לי כי כרגע הרכב עומד.

2. תקתוקים בפנייה שמאלה - בפניות ימינה ושמאלה יש תקתוקים מבית גלגל שמאלי, האם הציריה הלכה לעולמה? כמו כן יש תקתוקים ונקישות בסיבוב ההגה שמאלה וגם חריקות של חיכוך גס מאוד עם משהו, נבדק שמן ונמצא בכמות הנכונה, האם במקרה הנ"ל ניתן להניח שמסרק ההגה הלך לעולמו?

3. אורות מעבר אינם נידלקים ומנורות בפאנל גם לא עובדים, האם אפשר לקבל המלצה לחשמלאי באזור הדרום? האם יש מכון ספידומטרים שאולי יהיה לו במלאי פאנל של סאני SLX מכיוון שאצלי אין מד סל"ד ואני רוצה להחליף את הפאנל לאחד מקורי עם מד סל"ד?

רב תודות!

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

פורסם

לפי הסדר, משאבת דלק לא עובדת, צריך לבדוק שהפיוז לא נשרף ושהיא מקבלת מתח, יכול להיות שהלכה המשאבה.

נקישות קרוב לוודאי שנקרעה גומיית פעמון והמשכת לנסוע כך עד שהפעמון הלך, החלפת פעמון תפטור את העניין.

לגבי רעש של חיכוך לא יודע זה כבר צריך לראות במקום.

לוח שעונים גם של אלמרה יתאים אחד לאחד.

עדיף לקנות לבד בפירוק, במכון ספידומטרים המחירים יותר גבוהים.

לגבי התאורה הדבר הבסיס לבדוק פיוז במידה והוא תקין, הבעייה היא בידית אורות, צריך לפרק אותה לנקות מגעים ולתת כיפוף עדין לפס של האורות דרך שיצמד יותר טוב בזמן הפעלה, בשום אופן על תשלם על ידית חדשה.

יש לאבא שלי את הרכב הזה מודל 93 יד ראשונה,מכיר אותו כמו את כף היד שלי, רכב מצויין רק אסור להזניח בשום אופן והוא יעבוד כמו שעון שוויצרי.

פורסם

בקשר לידית אני מסכיפ עם NISSAN גם אצלי זה קרה ואצל עוד הרבה שאני מכיר, זאת מחלה של הסאני.

אם אתה צריך חלקים לרכב אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, יש לי אחת מושבתת.

• תוכן חדש...