Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מחפש ספוילר מקורי הדגם הנמוך של האמפריזה, יש לי אמפריזה 2006 ורציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג אחד מקורי או לא מקורי אבל חשוב באותה צורה.

וגם איפה אפשר להתקין גג נפתח תקני+אישורים חוץ מ ש.א סביר ?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

ועוד שאלה חשובה בבקשה,

ראיתי באמפריזה 2006 2.0R גיר אוטומתי, ליד הגיר יש כזה כפתור מרובע רשום עליו "HOLD" משוא כזה, אז רציתי לדעת למה זה ובמה יעזור?

תודה.

פורסם

על השאלה השניה

זה כפתור כפול העליון זה הולד לחמם את האוטו בנסיעה מושלגת וכ'ו

והשני זה פוור למשוך יותר רת הסלד

אני מדבר כבעל אימפרזה כזאת....

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

שלום,

על מכסה המנוע יש לי איזה 4 בועות של שנוצרו משלוליות של ציפורים, וקצת דפקו את הצבע, בחברה עשו לה פולש+ווקס ואמרו לי שעוד איזה 3-4 שטיפות טובות הצבע יחזור חדש האם זה נכון?

ואם לא מה הפיתרון הכי טוב ומהיר?

תודה.

פורסם

לחפש בפורום. נושא הלשלשת דובר הרבה מאד פעמים. גם נושא צביעת גאנטים הוזכר ואפילו קיימים פרויקטים מצולמים בדף השרשורים.

קרא דחוף את כללי הכתיבה בפורום הטכני, יש קישור בחתימה שלי.

פורסם
הלשלשת (ולא שלולית) היא חומצית ומאכלת את שכבת הלכה. אם אחרי פוליש וואקס עדיין רואים סימנים, לא סביר שיעלמו בשטיפה.

היא גם מאכלת את הצבע ואפילו את פח הרכב אם תגיע אליו ולא תטופל. עקרונית אם נפגעת שכבת הצבע יסוד או הבסיס, לתיקון יסודי יהיה צורך לצבוע מחדש את מכסה המנוע.

פורסם

עכשיו נעבור לעניין יותר חשוב ברכב הזה,

האם יש אפשרות בגיר האוטומתי שלה להגיע עד 6000 סל"ד, ואם כן אז איך?

וראיתי שהגיר שלה יש לו D 3 2 1 אז אם למשל נסעתי ב 2 ,האם אפשר ללחוץ גז עד הסוף ולהגיע איתו עד 6000 סל"ד מבלי שהיא תעלה גיר או יש איזה הגבלת סל"ד בגיר אוטומת?

ועד כמה סל"ד בדרך כלל הגיר אוטומתי נותן, במצב נהיגה רגיל יחסית-רגוע ?

• תוכן חדש...