Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, אני לא מסכים אתך.

נכון שבשביל לתת הערכת מחיר מדויקת צריך לראות את האוטו אבל עדיין אתה צריך לציין פחות או יותר מה הסדר גודל של המחיר שהמוכר יצטרך לשלם כדי שאתה תפרד מהרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט! אני כקונה, לדעתי- לא אמור לתת הערכת מחיר- זהו תפקידו של המוכר! אלא אם, באמת, הוא רוצה לעשות "מכרז", אבל גם אז יהיה רק הוגן כלפי הקונים הפוטנציאליים לתת את המחיר הנמוך ביותר לפחות, שמתחתיו לא יימכר הרכב! כאמור- למה לא לחשוב על זה, שהקונה צריך לבוא, לראות, להתרשם, ואז... לקבל מחיר, שאפילו לא מתקרב ליכולות שלו! עזוב לרצונו להשקיע- יש מצבים, שעם כל הרצון הטוב- בן אדם פיזית לא מסוגל להוציא את הסכום הנדרש! לא חבל על הזמן שלו?:roll: ולא חבל על הזמן שלך, את זה אני לא מבין? ולא חבל על סיכון, אם כבר, שככל שיותר אנשים באים לראות את הרכב- ככה גם גודל הסיכון, שיש בינהם, איך נגיד, "לא ישרים לגמרי", ראה דוגמת שרשור על המיני שרץ כאן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

Gluk- כל מילה בסלע: ללא ציון של מחיר מקסימום/מינימום מפורסמות המון מודעות שסתם "נתקעות" - ואני אישית לא אטרח להתקשר למישהו שמפרסם ללא מחיר (אלא אם אני ממש חייב חלק או משהו דומה); זאת בייחוד כשמדובר בחלקים - לעיתים מפרסמים כאן חלקים שיתכן שהיו להם קונים אם הם היו יודעים כמה פלוני רוצה על האלטרנטור או על הג'אנטים המיוחדים.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

ואני אישית לא אטרח להתקשר למישהו שמפרסם ללא מחיר (אלא אם אני ממש חייב חלק או משהו דומה); זאת בייחוד כשמדובר בחלקים - לעיתים מפרסמים כאן חלקים שיתכן שהיו להם קונים אם הם היו יודעים כמה פלוני רוצה על האלטרנטור או על הג'אנטים המיוחדים.

אל תתקשר, תפסיד את החלק/ מה שזה לא יהיה. תיהיה בטוח שיהיה מי שיתקשר.

יש משהו במה שאומרים שצריך לדעת מה המחיר, כוונתי הייתה שכבר בטלפון הוא מנסה להוריד במחיר. ברגע שאתה יודע מה המחיר, תבוא ותנסה להסתדר עם המוכר. בהנחה שהמחיר שהוא רוצה דיי קרוב למחיר שאתה מוכן לשלם. (לדוגמא - המוכר דורש 12K ואתה מוכן לשלם 10K).

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

נו, זה בסדר! אבל למה לך לא לחסוך את השיחה של מישהו, שחשב לתת 3 אלף, כשאתה חשבת יותר בכיוון ה-30?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בשורה התחתונה אני מקבל את זה שכל מוכר יכול לרשום במודעה מה שהוא רוצה, לרשום סכום או לא, לנסות לרמות ולפעמים זה מצליח. על הקונה להחליט אם הוא רוצה להתקשר, רוצה להוריד מחיר, רוצה לבדוק את הרכב או נותן שיעבדו עליו. זה שוק פתוח ופרוץ.מה שאני אהבתי בשרשור זה את ההצעה שלפחות בפורום הזה יישארו רק מודעות ממוכרים רציניים ואם מחירים בלבד.

פורסם

מפורומים בחו"ל ראיתי שלפעמים אנשים מוכרים חלקים במחירים ממש נמוכים, כמעט נותנים במתנה. עכשיו, נניח ורצית שיהיה לך מנוע נוסף לחלפים, אבל אתה לא ממש חייב אותו, ולחבר בפורום יש מנוע שסתם תופס לו מקום, אבל הוא לא רושם שהוא מוכן למכור אותו במחיר X - למעשה הוא לא מפרסם את המחיר כלל. האם הייתם מתקשרים לברר? אני לא.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אני לא מבין אותך, מצד אחד היית רוצה שיהיה לך מנוע נוסף, מצד שני לא היית מחייג כי הוא לא רשם מחיר. נו שווין. :|

אם אני רוצה לקנות משהו, גם אם לא רשום מחיר אני אחייג, הריי אני מעוניין בחלק/רכב/כל דבר אחר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מפורומים בחו"ל ראיתי שלפעמים אנשים מוכרים חלקים במחירים ממש נמוכים, כמעט נותנים במתנה. עכשיו, נניח ורצית שיהיה לך מנוע נוסף לחלפים, אבל אתה לא ממש חייב אותו, ולחבר בפורום יש מנוע שסתם תופס לו מקום, אבל הוא לא רושם שהוא מוכן למכור אותו במחיר X - למעשה הוא לא מפרסם את המחיר כלל. האם הייתם מתקשרים לברר? אני לא.

גם אני, ובין היתר, דרך אגב, מסיבה, שאני דווקא יודע פחות או יותר את המחירים, ולא אשגע סתם את הבן אדם, כי יודע שלא אקנה משהו, שאני לא ממש צריך דחוף! אבל אם הוא באמת רוצה להתפתר במחיר ממש, אבל ממש נמוך?:roll: כן הייתי רוצה לדעת את זה!

עידן, אתה באמת באמת רוצה, שיתקשרו אליך כל פעם וכ"א, ויציעו מחירים מגוחכים לגמרי ויבלבלו את השכל? אתה לא מבין, מה הבחור אמר, ואני חיזקתי: לפעמים לא ממש חייבים את החלק, אבל במחיר מציאה מה שנקרא "פשע לא לקחת"! אתה רוצה דוגמה? -בבקשה! נכון לעכשיו, המנוע בסוברו שלי לא במיטבו, אבל מתפקד עדין, טפו-טפו. כלומר: לא ממש דחוף לי משניה לשניה לקנות מנוע חדש או לשפץ את שלי, ומצב הפיננסי שלי כרגע לא ממש מאפשר זאת. אבל, אם אראה, לדוגמה, מישהו שמוכר כזה מנוע ב-100 ש"ח- כמובן, שאקח אותו! הבנת את הדוגמה?

פורסם

ייפתח לאלתר שרשור שהינו לא שוק עתיק כי אם שוק מציאות עתיק ובו יימכרו חלקים ואביזרים במחיר נמוך עד כדי להתפתר מהם. מנהלים קחו לתשומת לבכם. אבל רק מוצרים שעומדים בקריטריון יפורסמו ואם לא יימחקו.

פורסם
ייפתח לאלתר שרשור שהינו לא שוק עתיק כי אם שוק מציאות עתיק ובו יימכרו חלקים ואביזרים במחיר נמוך עד כדי להתפתר מהם. מנהלים קחו לתשומת לבכם. אבל רק מוצרים שעומדים בקריטריון יפורסמו ואם לא יימחקו.

מי יקבע מהוא מחיר מציאה ?????

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מי יקבע מהוא מחיר מציאה ?????

מי שיכול למחוק בטוח מכיר את המחירים ומהלך העיניינים נשאיר זאת לשיקול דעתם.

קודם כל שיתחיל שרשור כזה אחר כך נפתור את הבעיות הקטנות הללו.

• תוכן חדש...