Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי לרמזור פנייה שמאולה ולא היה תמרור שאוסר פרסה.הנהג שלפני עשה חצי פרסה ולאחר שראה שהרמזור להולכי הרגל באותו כביש מראה ירוק הוא החליט לחזור בו שבר את ההגה ימינה וחזר לנתיב הפנייה שמאולה כשהוא נכנס לפני בערך בחצי הנתיב.

איך יכול להיות שמותר לעשות פרסה והרמזור להולכי רגל מראה ירוק? והאם מה שהנהג שלפני עשה נחשב עבירת תנועה? כאילו אני לא יודע בידיוק עם זה נקרא שהוא חתך אותי כי היה מרחק קטן ביננו.

תודה לכל העונים

פורסם

אם לא היה תמרור אז אין כל מניעה לבצע פניית פרסה.

בדרך כלל בצמתים מרומזרים כאלה ,בעת פניית הפרסה יש לקחת בחשבון את הופעת האור הירוק להולכי הרגל.

על כן , על הנהג לאפשר להולכי הרגל לחצות בביטחה ולאחר מכן לסיים את הפניה .

ירון מאיר

פורסם

מותר לעשות ברמזור הפונה שמאלה פניית פרסה כל עוד אין תמרור האוסר זאת,

הרמזור של ההולכי רגל אחרי הפרסה סביר להניח יהיה ירוק , במצב כזה יש לתת קודם כל זכות קדימה להולכי רגל במעבר חציה ורק לאחר מכן לסיים את פניית הפרסה בבטחה.

פורסם

מבחינת הפרסה לא, מבחינת העובדה שהוא שבר את ההגה בחזרה ו"חתך" אותך אז כן, הוא ביצע עברת תנועה.

הוא יכל בקלות לגרום לתאונה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

ישנם מצבים שהרמזור שלך מראה ירוק , בפניה ימינה למשל , ובאותו רגע הוא גם ירוק להולכי רגל. ידוע שזכות קדימה היא קודם להולכי רגל ! אין שום בעיה לעשות פרסה ( אלא אם היא אסורה ) ,לתת לאנשים לעבור , ואז להמשיך. עד עכשיו הכל תקין, כל שאר הפעולות הן תופעות שבשגרה , אין סיבה להבהל , אנחנו בארץ ישראל:-D

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

יש לי שאלה דומה.

עם מותר לפנות פניית פרסה ממקום שאיו בו פנייה שמאלה?(אין תמרור שאיסר פנית פרסה!וכיון נסיעה אחד, ישר)

פורסם

במקרה כזה, הנהג יואשם ביציאה מצמת שלא לפי הוראת החצים(חץ הינו תמרור לכל דבר ועניין) ולא על פניית פרסה שאינה מותרת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
ישנם מצבים שהרמזור שלך מראה ירוק , בפניה ימינה למשל , ובאותו רגע הוא גם ירוק להולכי רגל. ידוע שזכות קדימה היא קודם להולכי רגל !

יש לא מעט כאלו בחדרה, אתה אמור לתת זכות קדימה להולכי רגל ולהיכנס בזהירות וגם לגבי פניית פרסה אם אין תמרור שאוסר על כך עשה את הפרסה בבטחה.

פורסם
יש לי שאלה דומה.

עם מותר לפנות פניית פרסה ממקום שאיו בו פנייה שמאלה?(אין תמרור שאיסר פנית פרסה!וכיון נסיעה אחד, ישר)

אם אתה מתכוון לכביש שבו יש שטח הפרדה (בנוי או צבוע על הכביש), ואין כל תמרור האוסר פניית פרסה , או חץ המסמן לנסיעה בקו ישר

אז מותר!

הנה שתי דוגמאות מותר ואסור.

חץ על הכביש מסמן נסיעה רק בכיוון החץ.

ירון מאיר

ttt.JPG

• תוכן חדש...