Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החזקתי בפורד פוקוס מחברת ליסינג מודל 2007

מכסה הדלק שלו סרב להיסגר כמה פעמים, נשאר פתוח ונתלש עם הרוח.

חברת הליסינג חייבה את החברה שלי ב 900ש"ח על החלק + 400 ש"ח עבודה.

שאלותי הן:

1. האם קימת בעיה ידועה במכסה הדלק של הדגמים האלו, על מנת שאוכל לדרוש מחברת ההשכרה לתקן אותה על חשבונה?

2. האם יש מחירון עלויות, שמעליו המחיר נחשב 'גזל', או שאני (+הביטוח) אמורים לשלם כל מחיר שהמוסך של חברת הליסינג ישית עלינו.

תודה,

ערן.

פורסם

לא יודע אם זה יעזור לך, אבל כדי להיכנס לפרופורציה כדאי שתשמע את הסיפור שלי.

לפני כמה שבועות ניסו לפרוץ לי את דלתית הדלק, אני מניח בשביל לשאוב דלק - מה שבסוף משום מה הם לא עשו.

כתוצאה מכך היא נשברה והייתי צריך להחליף אותה.

הבאתי דלתית עם הפלח שעליו היא יושבת ממחסן חלפים (משומשים) 100 ש"ח (+ 16 ש"ח על מע"מ)

הלכתי לפחח רכב שצבע לי את הדלתית לצבע הרכב שלי והרכיב אותה במקום, עוד 100 ש"ח.

הרכב הוא יונדאי 97, ומה שאני יכול לעשות ב"אילתורים" נקרא לזה ככה, חברת ליסינג כנראה לא תסכים לקבל.

בכל אופן זה נראה כמו שוד לאור יום.

ממליץ לך להתקשר ליבואן ולבדוק כמה עולה החלק אצלם.

כמו כן, תבדוק את מדיניות החברה לגבי חלפים תחליפיים, מה קורה בטיפולים שוטפים אצלם, האם אם מתחייבים לשים רק חלפים מקוריים של הרכב (אם כן, אז הגיוני שהם יחייבו אותך גם על חלק מקורי) או שהם משתמשים גם בתחליפי (במקרה כזה אתה יכול לטעון שהייתה אפשרות להשיג את החלק ביותר זול).

בהצלחה !!!

Polo GTI (6R) 2012

• תוכן חדש...