Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות כרגע ביד שניה, או בפורום או בכל מקום, סאב+מונו. אחרי כל כך הרבה זמן שהיה לי סאבים שונים מכל החברות ומכל הסוגים והיו מוגברים בגישור במגבר של 4 הערוצים שלי, דרך אגב מחברת TENE אם מישהו מכיר, מגבר סיני נחמד מוציא 70 rms ומקביל באיכות ל jbl ואני אומר את זה כי היו לי כבר 2 מגברים של jbl וה TENE אפילו נותן צליל יותר חם.

טוב בכל מקרה! הוא מגביר כרגע מורל טמפו מקדימה ויגביר בקרוב גם את המורל טמפו 6*9 שיש לי מאחורה.

הרכב הוא סוזוקי בלנו 97.

אז ככה שגישור כבר לא תהיה לי אפשרות לבצע. ואני צריך מונו וסאב. ( יד שניה ).

התקציב לכל אחד מהרכיבים הוא 800 בערך.

אני כמעט ונעול על p3 10 אינץ' או 12 אני באמת רוצה לדעת אם יהיה לי הבדל רציני בין שתי המידות האלו כי אני חושב שה- 10 אינץ' 400 rms מאוד מספיק לי אבל אם תאמרו שיש הבדל רציני באיכות/ בעוצמה בין ה- 10 ל- 12 אינץ' אני אשקול זאת עוד פעם.

וכמובן מונו אני רוצה שאתם תתאימו לי לפי דעותיכם. חשוב שיהיה מחברה מוכרת? או שבמונו אפשר לקחת משהו סיני?

תודה רבה וערב טוב

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

זה שנתתי תקציב של 800 לכל רכיב זה לא אומר שאני בהכרח אמור להשתמש בכל התקציב. מן הסתם אני מחפש יד שניה לא?

והסאב לא כולל תיבה שתיבה זה עוד 200 שקל לפחות אז ככה שיוצא שכבר יש הפרש של יותר מ 350, אני טועה?

אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולהתאים לי מונו אחר חוץ מה- mac audio פשוט הוא יקר בשביל התמורה שלו וגם בלי שום קשר יש לי ניסיון לא מוצלח עם החברה.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תוכן חדש...