Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאדר, לפני שאתה רץ להוציא עוד כמה אלפי שקלים, אולי כדאי שתמצה את המערכת הנוכחית שלך?

הרי עם הזוויות הללו שכרגע יש לך ברכב זה לא ישנה גם אם תתקין F1 סטאטוס, תתחיל בזויות אחרות ואקססים נכונים יותר ומשם תראה מה ניתן לשפר.

under construction..

פורסם

נאדר , כמו שכבר אמרו החברה פה , עם ציוד ברמה כמו שיש לך זה אר עניין של כיוונים על מנת להגיע לתוצאות פנטסטיות .

לטעמי זה חלק מהכיף , הדרך הזו של הבדיקה ניסוי כיוון שינוי וכו זה חלק מהכיף , לא פחות מהתוצאה הסופית.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אתה חושב שDAC שעושה UPSAMPLING מ16 ל20 או 24 BIT יתן לך מה ששמעת אצלו , יש לך טעות חמורה . רוב הDAC שמציעים את האפשרות הזו , עד 2500 דולר , לא מצליחים לגרום הבדל גדול באות הנשמע . יש הבדל גדול בגודל הקובץ (אם עושים את זה בתוכנה ), אבל לא באיכות

הדרך היחידה היא לבדוק . יש אתר (ראיתי אותו בשירשור של HEAD_FI ) שנותן אותה הקלטה שבוצעה בו זמנית על 24/192 ועל 16/48 , ניתן להוריד את זה ולבדוק . אני אישית לא הורדתי כי ראיתי שאנשים עם DAC של 1200 דולר לא שמעו הבדל וכרגע יש לי DAC פשוט מאוד כך שלא רציתי להמתין לקטע

אבל אם הם לא שמעו בDAC של 1200 דולר ואוזניות היי אנד עם מגבר , לא נראה לי שאתה תוכל לשמוע עם מכשיר שעולה 900 דולר וברכב . אז תחסוך לך את הכסף

בברכה יהודה

• תוכן חדש...