Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , יש לי דייהטסו שרייד שנת 89 אחלה אוטו אבל המנוע התחיל לזייף ועוד מעט אני אצטרך לעשות 2 טסטים בשנה וממש אין לי כוח לזה

אני רוצה למכור ולקנות או פונטו 95 או שרייד 92-93 אוטומט , יש לי 7000 גג וראיתי ביד 2 המון הצעות על פונטו 95 אפילו ב5000 וכנ"ל לגבי הפונטו , אני סטודנטית ורוצה משהו חסכוני , השאלה מה יותר אמין?חלק אומרים לי שפונטו אחלה חלק אומרים שזה חרא אוטו ויש בו המון צרות ותיקונים

אם מישהו יוכל לעזור בכייף , להשאר אם הדהייטסו שלי זו גם הצעה , תודה וחג שמח

פורסם

תשארי עם השרייד שלך.

החלפה למודל 92 לא מקדמת אותך בכלום, זה בדיוק אותו רכב, ועם גיר אוטומטי הוא צורך לפחות 20% יותר דלק.

פונטו נורמאלית גם לא תקני ב 5000 ש"ח.

עדיף שתסבירי, מה הכוונה ב"מנוע שהתחיל לזייף"?

אולי אפשר לתקן את זה בעלות סבירה.

לדעתי זה עדיף, כי ככה את יודעת, מה יש לך ביד, בזמן שרכב אחר ב 5000 ש"ח בכלל לא בטוח שיהיה טוב יותר, רוב הסיכויים שלא.

רק אם המנוע בשרייד שלך גמור ומחייב החלפה, יש טעם לחפש רכב אחר.

פורסם

אני מציע לך לנסות לפרסם את האוטו שלך למכירה.

לראות אם תצליחי למכור אותו ובכמה.

ואם תצליחי יהיה לך יותר קל להחליט.

פורסם

נו, נגיד היא פירסמה, והצליחה למכור ב 3000 ש"ח, שזה לדעתי מחיר מעולה.

עכשיו יש לה 3000 ש"ח ביד, ואין אוטו. והיא הולכת לחפש שרייד זהה, אבל חדשה בשנתיים-שלוש, ב 7000 ש"ח. מה בדיוק ההיגיון כאן ?

פורסם

ההיגיון הוא ש 7000 ש"ח + 3000 ש"ח = 10000 ש"ח.

תמיד גם כדאי לעלות בשנים ולהמנע מ 2 טסטים בשנה ובדיקת בלמים לפני טסט וכו.

וגם למה שהיא תקנה אותו אחר בלי שהיא קודם תמכור את הנוכחי?

גם אם היא תקנה שרייד שנת 93 יהיה לה עוד 3000 ש"ח לישור קו.

אבל פה אנחנו מדברים על אם בכלל היא תמכור אותו ב 3000 ש"ח ואם בכלל.

בגלל זה אני ממליץ לנסות למכור ואז אפשר לדעת בוודאות.

פורסם

אני הייתי במצב דומה לשלך.

סטודנט, מחזיק רכב ישן ומפנטז על להחליף אותו לאיזו גרוטאה אחרת כדי לעלות בשנתון.

כדי שיהיה ברור, הרכב היה גולף 91'. המחירון הלא הגיוני שלו היה 15 או 16 אלף ש"ח אם אני זוכר נכון (לפני כשנה וחצי).

פירסמתי אותו, וההצעות שקיבלתי היו כ 5000 ש"ח. הסכום הזה יחד עם זוזים בודדים שיכלתי להוסיף לא גרם לאופטימיות.

כמובן שלא מכרתי אותו. הרכב עדיין אצלי. חבל למכור אחלה רכב בשביל סכום כזה מצחיק.

כרגע המצב השתפר ואני מחפש רכב "נורמלי". את הגולף אני מעדיף לתת לקרוב משפחה מאשר למכור בפרוטות.

בקיצור, חכי קצת. תשקיעי בלימודים :-). כמו שאמרו לפני, חבל להחליף רכב שאת מכירה באיזו טרנטה.

יתכן שהמנוע המזייף זו לא בעיה נוראה במיוחד.

גם עם טסט כל חצי שנה אפשר לחיות, וחוץ מזה גם לרכב שנת 93' תצטרכי אישור בלמים לפני הטסט.

• תוכן חדש...