Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יעבוד אז הרווחת, ואם לא יעבוד אז זרקת 40 ש"ח.

להזמין מאי ביי זה קצת סיכון. במיוחד מוצרים מהסוג הזה. אני לא מתכוון שהמוצר שיגיע יהיה פיזית לא תקין. הכוונה שלי היא שהוא "יגמגם" או לא יהיה תואם לכרטיסי סים בארץ ואז אתה תקוע עם כרטיס תקין אבל לא מתאים.

125 ש"ח זה המחיר שהכרטיס הנ"ל נמכר אצלי באתר ובחנות בארץ. כל אחד עושה את השיקול שלו.

אסף

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלטתי שאם אני הולך כבר על משהו בגודל אי-פון אז לפחות שיהיה לו GPS לוויני כי זה יחסוך לי קניית GPS.

האם אני יוכל להוסיף עיברית למכשיר הזה ולעבוד איתו בארץ עם סים של סלכום/אורנ'ג ?

האם אפשר לחבר אותו למקור שמע חיצוני (בכל דרך) ולשמוע מוזיקה שנימצאת עליו (כמה זיכרון אפשר להוסיף לו ?)

HTC P3470

htc-p3470.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המכשיר נחמד אבל קצת מיושן. יצאו כמה מכשירים עדיפים של HTC מהסידרה הזאת לאחריו.

יהיה ניתן להתקין עליו עברית והוא אמור כבר להגיע לך סים פרי (אלא אם כן אתה קונה אותו נעול).

סתם כדאי שתציץ פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3604658,00.html

מכשיר חדש של נוקיה ,ה- 5800 שהוצג היום. המפרט נראה מבטיח והמחיר די זול 279 יורו. אמור להתחיל להימכר באירופה במהלך אוקטובר לפי הכתבה.

אם רק הייתי זוכר איך אומרים קדיש... :twisted:

אסף

פורסם

כן אבל המכשירים שיצאו אחריו הם 600$+

ומזה זה משנה לי אם הוא "ישן" הכיקר שיש בו הכל (למרות שלא קיבלתי תשובה לשאלות שלי לגביו)

מה לגבי נוקיה N95 ? יש לו GPS לווייני ?

פורסם
כן אבל המכשירים שיצאו אחריו הם 600$+

ומזה זה משנה לי אם הוא "ישן" הכיקר שיש בו הכל (למרות שלא קיבלתי תשובה לשאלות שלי לגביו)

מה לגבי נוקיה N95 ? יש לו GPS לווייני ?

כן

12345

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בוריס, זוכר את מכונת התספורת?

אז ב16 אני בגרמניה, אני אביא את ה5800 שאמור לעלות 279 יורו בתור ברזל.

ואני אגיד לך איך הוא.

פורסם

אתה לא רוצה את האייפון אבל אתה רוצה כל מה שיש באייפון..

אז למה שלא תשקול מחדש, המחירים שלו ירדו

וגם בקלות אתה הופך אותו לעברית

גם מסך מגע, גם GPS גם נגן מוזיקה בקרוב אפילו אפשר לחבר אותו למחשב של הרכב :) מה צריך יותר מזה?

http://devtoaster.com/

פורסם
המכשיר נחמד אבל קצת מיושן. יצאו כמה מכשירים עדיפים של HTC מהסידרה הזאת לאחריו.

יהיה ניתן להתקין עליו עברית והוא אמור כבר להגיע לך סים פרי (אלא אם כן אתה קונה אותו נעול).

סתם כדאי שתציץ פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3604658,00.html

מכשיר חדש של נוקיה ,ה- 5800 שהוצג היום. המפרט נראה מבטיח והמחיר די זול 279 יורו. אמור להתחיל להימכר באירופה במהלך אוקטובר לפי הכתבה.

אם רק הייתי זוכר איך אומרים קדיש... :twisted:

אסף

המחיר הוא 279 למכשיר שצריך להוסיף על זה עוד התחייבות לרשת, במו בIPHONE.

בשלם וקח המכשיר יעלה יותר.

פורסם
אתה לא רוצה את האייפון אבל אתה רוצה כל מה שיש באייפון..

אז למה שלא תשקול מחדש, המחירים שלו ירדו

וגם בקלות אתה הופך אותו לעברית

גם מסך מגע, גם GPS גם נגן מוזיקה בקרוב אפילו אפשר לחבר אותו למחשב של הרכב :) מה צריך יותר מזה?

http://devtoaster.com/

ב אייפון אין GPS לוויני ויכולת העברת נתו נים שלו עם המ חשב לוקה בחסר, אייפון G3 שיש בו GPS עדיין לא ניפרץ ע'פ מה שאמרו

אז מה אני יעשה עם אייפון ?, בקיצור לא מתאים לי

פורסם

אוקיי אז ככה

יש לי את ה3G. העברת נתונים בין המחשב לאייפון? עובר מהר אני לא יודע על מה אתה מדבר.

האייפון כרגע לא נפרץ מבחינת לשים כל סים אך יש פתרון של טורבוסים שעולה כמה זוטות.

פריצה לתוכנות צד שלישי וכו.. כבר יש.

פורסם

אני אסביר

איפון כמו שאתם יודעים או לא יודעים, הוצע למכירה ברשת AT&T בלבד בהתחלה , היתה להם בלעדיות

אם פורצים את המכשיר מתבטלת האחריות עליו ולכן יצא הטורבוסים שפשוט מכניסים עם הכרטיס סים הנוכחי ובכך לא צריך לפרוץ את המכשיר ולהישאר באחריות היצרן.

בין פריצת המכשיר לסימפריי או לשים טורבוסים אין ממש הבדל פשוט עם טורבו סים יש קצת הגבלה כי רצוי לא להוציא ולהכניס את הסים כי הטורבוסים עלול להיהרס.

נכון לעכשיו כל ה3G שהם לא סימפריי (שנקנו מאיטליה) עובדים כרגע על טורבוסים ואין איתם שום בעיה, הטלפון מתפקד כרגיל מכל הבחינות.

פשש אני נשמע כאילו אני נציג מכירות של אייפון :)

מקווה שהבהרתי כמה נקודות.

פורסם

מתפקד כרגיל כולל גלישה במהירות דור שלישי?

הטורבוסים לא מתפגר בטרם עת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואיך שמים עברית במכשיר שיהיה עיברית ואנשי קשר בעיברית ולקבל הודעות בעיברית ?

ה GPS הלוויני עובד בארץ ? בעיברית ?

• תוכן חדש...