Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

במהלך החודשים האחרונים עולים עשרות סיפורי זוועה על סוחרים וה"מציאות" שהם מוכרים. לאחי זה כמעט עלה ביוקר, ותיכף תבינו למה...

אז ככה - לפני כחודש הוא מכר את המגאן שלו וחיפש משהו יותר סטייליסטי ומעט יותר ספורטיבי. אני המלצתי על 307 XS ואפילו מצאתי XSI עם נתוני פתיחה מעולים, אבל הוא המשיך וחיפש גולף מהשנים 2003-2004, עם עדיפות לגג נפתח.

לאחר כשבוע הוא הודיע לי שמצא מודעה ביד 2 שפורסמה באותו בוקר, לגבי גולף מנוע 2 ליטר משנת 2003, יד שניה פרטית מייבוא אישי עם גג נפתח, ג'נטים ועוד. הצימוק שבעוגה - 48 אלף ק"מ בלבד. הבעיה היתה בשיחה עם המוכר - הוא לא ידע באיזה רכב מדובר בדיוק (אתה מתקשר לגבי הסקודה? אה, לגבי הגולף...) וטען שהרכב של בן-דוד שלו או משהו כזה. הבטיח שהרכב שמור אבל לא ידע כלום לגבי תאונות או טיפולים. נשמע חשוד, נכון?

כששמעתי את זה, אמרתי לאחי שב-100 אחוז המדובר בסוחר. מצד שני, מכיוון שהרכב היה בחיפה כ-200 מטר (באמת!) מהבית שלי, אמרתי לאחי שאין מה להפסיד וכדאי לקפוץ ולראות. הגענו וחיכתה לנו אישה מבוגרת ונחמדה, שסיפרה שמי שרשום במודעה הוא אחיה כי הוא היחדי עם מעט ידע ברכבים, והרכב הוא של בנה שבצבא. ואכן - יד שניה, ע"ש האחיין של הבחור מהטלפון, יבוא אישי בלי תאונות ועם גג נפתח, ג'נטים וצמיגים רחבים של ג'נריישן, בקליות שקופות, מחשב דרך מלא, ESP, 6 כריות אוויר, מערכת איכותית ועוד אבזור שקיים רק בחו"ל (בקיצור - קומפורטליין משודרג עם תוספות של ג'נריישן, חוץ מהכסאות הכחולים). ומה לגבי הסקודה? אז באמת יש לה גם סקודה סטיישן למכירה, של בנה השני, וגם היא פרטית ועל-שמו...

סוף הסיפור? הרכב במצב מעולה, עבר בדיקה "כמו גדול" ואחי קנה אותו כבר בבוקר למחרת ובמחיר נהדר (מחירון של קומפורטליין בלי להתחשב בק"מ וביד הנמוכים ובכל התוספות הרבות). ורק לחשוב שבגלל הפחדים שהכנסתי לו הוא כמעט ויתר עליו כי "זה בטוח סוחר"...

המסקנה? לפעמים אדם באמת מוכר רכב עבור אחיין שלו, לפעמים באמת יש במשפחה 2 מכוניות למכירה, לפעמים אפשר למצוא גולף שלא נשחטה עד דק. איך אמר צביקה הדר? לפעמים חלומות מתגשמים!

לילה טוב (כשהתחלתי לכתוב היה עדיין ערב)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אה כן - עוד שאלה לסיום - האם בגולף 2 ליטר ברמת גימור "קומפורטליין" משנת 2003 יש בסטנדרט 6 כריות אוויר, ESP, מראה מונוכרומטית, מחשב דרך וכו', או שאלו תוספות שלא קיימות בדגם הישראלי?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

חחחחחח כל כך נכון.

לפני כשלושה חודשים החלטתי שאני חייבת להחליף את ה206 כי התאהבתי מחדש, אז פרסמתי את ה206 ביד 2.

ואז אבא גם רצה למכור את שלו (למה שלי יהיה יותר חדש משלו??).

ואם אבא מוכר אז גם השותף לעסק של אבא צריך למכור!!!.

אז פרסמתי את שלושתן ביד 2 ובטעות לא החלפתי מספרי טלפון אז כל המספרים היו אלי, והשיחה הייתה ככה:

-הלו?

- זה בקשר לרכב.

- איזה?

-מה???? זה מגרש????

----ניתוק----

שיחה אחרי זה:

- הלו?

- זה בקשר לרכב.

- ה206 כתומה עם 125 אלף קילומטרז 1400 ידנית!

- זאת לא המודעה של האאודי??

- אה, כן גם היא פה.

----ניתוק----

החיים קשים, ה206 הלכה לאוטודיל בסוף...

הפאביה נמכרה.:-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...