Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 ל' טורבו

וחוות דעת על האוטו

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

איך הוא מבחינת ביצועים?

והאם יש לו "פוטנציאל" לשיפורים?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה זה עונה לי על כמה מהשאלות

ואיך הביצועים?

אני פשוט לא מצליח למצוא נתונים

פורסם

אחלה אוטו שבעולם! אבל...רק אם אתה מתאים לו.

רכב חזק מאוד ובעל אחיזה מטורפת, הלנצ'יה הגדולה הכי טובה שיצאה מאיטליה וכן, הוא גם מפנק......אבל לא את הארנק.

אם תתחזק אותה ברמה גבוהה, הכל יהיה בסדר (תלוי גם מה מצבה בעת הקניה)

חלקים יקרים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תודה רבה רבה רבה :D:lol::D

פורסם

שכחו להזכיר כאן את האחות הגדולה והחזקה באמת היא התמא 8/32 כן כן, 8 צילנדרים ו-32 שסתומים הישר מבית פרארי.

היו לי שתי תמות,האחת אוטומטית מודל 1992 והשניה ידנית 1994 . שתיהן היו אמינות להפליא אך דרשו וקיבלו טיפול בזמן,שתיהן נקנו מהטרייד אין של פיאט-לנציה ונמכרו על ידי אח"כ ללא בעיה. יש וניתן עדיין למצוא תמות טובות מיד ראשונה או שניה ואם טופלו כראוי לא צפויה כל בעיה,כנ"ל לגבי לנציה קאפה. אגב, באמת שאין חובה לקנות טורבו "הרגילה" בהחלט מספקת סחורה טובה ובשילוב של נוחות ביצועים הידור ואבזור חיסכון בדלק ומחיר מצחיק זו קניה מעולה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
שכחו להזכיר כאן את האחות הגדולה והחזקה באמת היא התמא 8/32 כן כן, 8 צילנדרים ו-32 שסתומים הישר מבית פרארי.

לא שכחו, פשוט השאלה היתה לגבי גרסת הטורבו ולא לגבי שום דגם אחר.

לגבי עניין ה"אחות הגדולה והחזקה באמת..." אז התמא פרארי לא בדיוק יותר חזקה מגרסאת הטורבו. הביצועים של שתיהן במצב סטנדרטי דומים מאד ואני בטוח שתאוצות הביניים בגרסאת הטורבו הרבה יותר טובות.

שלא נדבר כמה כוח אפשר להוציא מגרסאת הטורבו בהשקעה קטנה יחסית...

פורסם

לפי הנתונים הטורבו באמת לוקחת בביצועים

• תוכן חדש...