Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לא מזמן שאלתי כאן, כיצד ניתן גם להנות מסאונד טוב ברכב, וגם להצניע את מה שיש לנו, על-מנת שלא למשוך גנבים.

אחרי התלבטויות הגעתי למסקנה שאני כן ארצה מערכת איכותית שכוללת גם בניות שלא ניתן להצניע.

השאלה אם כיסוי הרכב יכול למנוע נזקים, עקב העובדה שלא יראו מה יש בתוך האוטו?

פורסם

לדעתי כיסוי רכב יעשה בדיוק את העבודה ההפוכה..

אם אתה מכסה, אז יש לך מה לכסות.

עזובות'ך מסרטים, שים משקפיים על החלון + תוציא את הפאנל כשאתה יוצא מהרכב, גם אם זה להשתין, [כי בדיוק אז גונבים] + תנמיך את הווליום הרבה לפני הגעתך ליעדך + תהיה רגוע + תבקש מהבחור שהתקין אצל רוני את האבקה הלבנה המפורסמת.

פורסם

אני רציני שיש אבקה לבנה רק שאני לא יודע מה זה הדבר המוזר הזה :shock:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
לדעתי כיסוי רכב יעשה בדיוק את העבודה ההפוכה..

אם אתה מכסה, אז יש לך מה לכסות.

עזובות'ך מסרטים, שים משקפיים על החלון + תוציא את הפאנל כשאתה יוצא מהרכב, גם אם זה להשתין, [כי בדיוק אז גונבים] + תנמיך את הווליום הרבה לפני הגעתך ליעדך + תהיה רגוע + תבקש מהבחור שהתקין אצל רוני את האבקה הלבנה המפורסמת.

איזו אבקה? ומה זה משקפיים?

אני חושב שאי אפשר להסתיר טוויטרים שנבנתה תושבת מיוחדת עבורם, נכון?

פורסם

הבניה הראשונה שהראית, היא בפירוש מה שמכונה "פירצה קוראת לגנב".

בקשר לבניה השניה- אני חושב שהגנבים מספיק מתוחכמים ויודעים שאם נמצא שם טוויטר, כנראה יש ברכב מערכת מושקעת. (או שאני לא מעודכן בנושא, ואכן ישנם רכבים עם טוויטרים פשוטים מובנים בצורה כזו).

פורסם

שמע,חלק מלהצניע את האוטו זה גם לא לשים חלקים שאומנם גורמים לרכב להראות הרבה יותר ספורטיבי וצעיר(כמו ג'אנטים,בקליות שקופות,אגזוז זרימה חופשית וכאלה)אלא פשוט להשאיר אוטו מקורי כמו שהוא.למשל,מכונית כמו ההונדה פרלוד או ה206 עם הבקליות השקופות מקדימה ומאחורה שהיו היום במפגש ,מי שקצת מבין יודע שמתחת לבאגז של המכוניות האלה מסתתר מערכת מושקעת.מצד שני,קח לדוגמא מכונית כמו האימפרזה הלבנה שהייתה היום במפגש(נדמה לי של עופר),גם הגנב מערכות הכי גדול בעולם לא היה חושב לרגע שבאוטו כזה יהיה מערכת,כי שוב,70 אחוז מהאנשים שיש להם מערכת מושקעת ברכב בארץ,שזה כולל לפחות מגבר+קומפוננט+סאב,שמים מערכת בשביל פוזה ולעשות רעש מבחוץ,ולא בשביל חובבי אודיו לרכב כמו מרבית האנשים שהגיעו למגרש בר"ג היום.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תודה, אבל לא ענית לי על השאלה.

בתור אחד שמתכנן להסתיר את המערכת שלו, אני בטח לא אשקיע כסף בשיפורים חיצוניים, שמן הסתם ימשכו צרות, בלי שום קשר למערכת.

אני מדבר על דברים שניתן לראות דרך החלון.

לדוגמא- באוטו של אבא שלי הדשבורד והמגש האחורי מכוסים, מטעמי שמירה על הרכב מפני שמש, כך שגם אם היו לו רמקולים רציניים מאחורה, לא ניתן לראות אותם.

הדבר היחיד היחיד שנראה לי בעייתי, כפי שציינתי, הוא הטוויטרים, שכן גלויים לעין, אבל אני בספק אם ניתן להסתיר אותם.

פורסם

מה לא ברור כאן?

זה בולט [למרות שמשקפיים מסתירים אותו יופי, ורבאק אף אחד לא דוחף את האף לחלון]:

attachment.php?attachmentid=122414&d=1217530637

והתמונה שהבאתי קודם, זה לא בולט. פשוט מאד.

פורסם

כיסוי לרכב נועד בשביל... לכסות את הרכב :-P

ומי יודע שאחרי שגנבו לי את הכיסוי הראשון כי לא חיברתי אותו לתא המטען ולא כתבתי עליו כלום, הפקרתי את הרכב והנה הלך לי הצבע בגג.

עז עכשיו קניתי שוב כיסוי לרכב, שמתי עליו מספרים בכל צד, מחבר אותו לדלדת של תא המטען (וכבר מישהו ניסה לגנוב אותו - יש סימני משיכה), כיסוי לרכב לא מעיד שום דבר על מה שיש בתוך הרכב, זה שמישהו יכול לקשר את זה כנסיון להסתיר - אין הבדל בין זה לבין שימוש במשקפיים.

היתרון - הרכב נשאר נקי, קריר יחסית ואף אחד לא רואה.

אני שם את המשקפיים כהרגל ובגלל שאני בקושי משתמש ברכב הפרטי - הוא כל הזמן מכוסה והוא כבר נקי מעל חודש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...