Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

הרכב הינו 206 1.4 ,דגם XT שנת 99' , השבוע ביצעתי החלפת טיימנג , משאבת מים מותחן , שמנים ומסננים , בשאיפה לשמור על האוטו החלפתי את המים מירוקים של פריסטון לאדומים מבית היוצר של פריסטון גם( כמובן לארח שביצעתי שטיפה רצינית של מערכת הקירור והחלפתי טרמוסטט בדרך באותו סוג של טרמוסטט שהיה קודם ואפילו קדחתי בו חור ) , לתדהמתי האוטו החל לעבור את ה- 90 מעלות מה שאף פעם לא קרה , ( לציין שניקזתי אויר כראויה וע"פ הוראות היצרן )לאחר חיפוש ארוך מה יכולה להיות הסיבה לכך החלטתי להחליף את המים למים רגילים מהברז ( לניסוי בלבד) באופן מפתיע הרכב לא התחמם וחזר לקדמותו דהיינו לא עובר את ה- 90 מעלות גם בעליות עם מזגן .

האם יתכן שפריסטון אדום לא מתאים לרכב מהסוג הזה ? קיבלתי הסבר מאוד הגיוני מחבר : בצלעות קירור מלבניות מים צמיגים מהסוג דלעיל עוברים בקצב איטי יותר מה שגורם להתממות .

האם יש למישהו הסבר יותר משכנע ? מכיר או נתקל בבעיה דומה ?

אודה לתשובות

רמי

פורסם

אני עם הפיאסטה החלפתי ממים של ברז לנוזל פרסטון ירוק (המיכל הצהוב נדמה לי)

לא הייתה כל התחממות , לצערי לוקח למכונית 20 דקות עד שמגיע לחום נורמאלי.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

לפני כן השתמשתי במים ירוקים של פריסטון , והכל היה בסדר , המעבר לפריסטון אדום שהוא יותר צמיג גרם לכל הצרות

פורסם

בדקתי היום את נושא המים האדומים של פריסטון על הג'יריקאן כתוב במפורש שלא להוסיף מים , ככל הנראה שההסבר שהמים האדומים הם צמיגים למדי בשביל לעבור בקצב מהיר יותר בצלעות מלבניות של המצנן המצנן הוא הסבר נכון , אני אלך על המלצת היצרן למים מסוג טכניק .

• תוכן חדש...