Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני לא גולש כאן בדרך כלל (זה משתמש של אחי). אז אני תומר, נעים מאוד.

נסעתי היום ברכב של העבודה ואדם התקשר והתלונן שעברתי ברמזור אדום מלא בצומת הרחובות אינשטיין וזבוטינסקי בפתח תקווה. השאלה שלי היא אם הוא יתלונן עליי במשטרה, האם יעשו לי משהו?

מישהו יודע אם יש בצומת הזאת מצלמה? זה ממש יעזור לי.

אני לחוץ כי רק עכשיו סיימתי שלילה של 3 חודשים ופשוט בא לי למות:?

** ההודעה נערכה ע"י הנהלת הפורום וקיבלה סימני פיסוק ותיקון שגיאות כתיב לרוב. מקווים שעכשיו היא קצת ברורה יותר **

פורסם

חובתו של קצין הרכב להעביר את התלונות שמצטברות אצלו אחת לתקופה למשרד התחבורה.

במידה ועברת באדום - אין לי אלא לאחל לך המשך שלילה מהנה.

במידה ולא - תבקש להשפט, יבקשו מהבחור להעיד ותוכל לנסות להבין על מה ולמה התקשר להתלונן עליך.

מקווה שתפעיל להבא שיקול דעת כשאתה "גונב רמזורים"

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא גנבתי כלום, אני באמת באמת לא שמתי לב לרמזור. אין לי שום סיבה לשקר בקטע הזה, בסך הכל אני רוצה לדעת בוודאות אם יש שם מצלמה ואם כן מה לעשות.

עוד כמה אלפים לעורך דין ועוד שנה שלילה ועוד קנס ותקופה ארוכה מאד של דיכאון עמוק.

** ההודעה נערכה ע"י הנהלת הפורום וקיבלה סימני פיסוק ותיקון שגיאות כתיב לרוב. מקווים שעכשיו היא קצת ברורה יותר **

פורסם

מה זה לא שמת לב לרמזור אדום??:roll:

אז מה אתה לעזאזל עושה בכביש במקום לנהוג אם אתה לא שם לב לכזה דבר חשוב?:roll:

תתרכז בנהיגה

ואם באמת עברת באור אדום אז אני מקווה שלא יהיה לך רישיון.

יוגב

פורסם

תקשיב אם יש מצלמות בצומת - אכלת אותה.

אם אין מצלמות אז אין לך ממה לפחד. למה? כי אין מה שיוכיח ויחזק את זה שעברת באדום!! מי שהתלונן עלייך יכול להגיש תלונות עד מחר אבל אין לו שום הוחכות, אז זה מילה שלך מול שלו. כל זה בתנאי שאין מצלמה בצומת או שהוא אולי צילם אותך?? לך תדע.

תגיע לצומת הזאת שהיית בה באותו יום ( אם אתה לא זוכר תעבור בצמתים שנסעת בהם באותו היום ותבדוק אם יש בהם מצלמות )

אתה אפילו יכול לטעון שהוא התבלבל עם מכונית אחרת.

רק שלא יקרה מצב שאתה משקר ובכלל יש הוחכות חותכות שעברת באדום, זה עוד יותר בלגאן.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
אני לא גנבתי כלום, אני באמת באמת לא שמתי לב לרמזור. אין לי שום סיבה לשקר בקטע

אם עברת באדום כניראה ניסית לגנוב למישהו חיים, אבל היה מזל לאותם אנשים שניצלו. שלילה היא הדבר הנכון ביותר במקרה ובאמת עברת באדום.

מה לעשות במקרה שלך? להגיד תודה שאין נפגעים.

אני לחוץ כי רק עכשיו סיימתי שלילה של 3 חודשים

אין מה להיות לחוץ. מקסימום תהיה לך עוד שלילה. אם באמת עברת באדום, מי שדיווח עליך - צדיק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מזכיר לי אידיוט ששתה ,לא שם לב שהוא נוסע נגד הכיוון ונכנס בי חזיתית בכביש בינעירוני...

על הדרך שעברת באדום יכולת לקחת איתך רכב אחר שחוצה את הכביש.

אני רק מאחל לך שתקבל את העונש המירבי.

זהו ,אין לי משהו אחר להוסיף.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

נסעתי היום ברכב של העבודה ואדם התקשר והתלונן שעברתי ברמזור אדום מלא בצומת הרחובות אינשטיין וזבוטינסקי בפתח תקווה.

עד כמה שאני זוכרת בצומת הזו אין מצלמות רמזור.

במידה והיית מצולם היית מבחין בפלאש חזק מאוד, אי אפשר לא להבחין בו, גם באור יום מלא.

רק להבא בבקשה ממך תהיה ערני יותר, כל חציה של רמזור באור אדום עלולה לשנות לך ולנהג/רוכב אופנוע המגיעים ממול את החיים מקצה אחד לקצה שני.

נסיעה טובה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מקווה שישלחו אותך לבית לווינשטין אולי שם תקבל קצת שכל.

כי לאידיוט כמוך שום שלילה לא תשנה את ההתנהגות שלך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תקשיבו.. ערכו לי את ההודעה והזהירו אותי כי לא השתמשתי מספיק בסימניי פיסוק ובסך הכל שאלתי שאלות פשוטות מאוד, מי שאין לו תשובה שפשוט יסתום את הפה וכל מי שחושב שהוא איזה חכם גדול אז אתם ממש לא אין לי שום עיניין להרוג אף אחד ואני לא משתולל אני גם לא מבין למה אני מצטדק לפניכם כאילו מה עשיתי לא שמתי לב לרמזור בפנייה וגם זה לא בטוח. אני בטוח באלף אחוז שאף אחד ממכם לא מושלם ובטוח שעשיתם טעויות בחיים שלכם גם אם שמתם לב וגם אם לא, אבל אתם בוחרים לתקוף ולהשמיץ ולאחל לי דברים בלי בכלל להכיר אותי. אני בטוח שאתם נהנים לכם לשבת מאחורי המקלדת ולשמוח בצרות של אחרים ואפילו לזרות מלח ולתת תגובות עוקצניות אז אני מאכל לכולכם שכשאתם לא תשימו לב וזה יקרה כי זה קורה לכולם הטעות הקטנה שלכם באמת תהרוג מישו ושתלכו לכלא ושתסבלו ממש ממש טוב.

ואני רק יוסיף שגם במקרה הכי הכי גרוע אני לא ישב בכלא ואני לא יורחק לצמיתות מהכביש ואני יחזור לנהוג וכולכם יכולים לקפוץ לי ביחד עם כל הברכות שלכם וכל מה שאתם מאחלים לאחרים.

פורסם
אם עברת באדום כניראה ניסית לגנוב למישהו חיים, אבל היה מזל לאותם אנשים שניצלו. שלילה היא הדבר הנכון ביותר במקרה ובאמת עברת באדום.

מה לעשות במקרה שלך? להגיד תודה שאין נפגעים.

אין מה להיות לחוץ. מקסימום תהיה לך עוד שלילה. אם באמת עברת באדום, מי שדיווח עליך - צדיק.

למה ישר לבוא ולהאשים?

אני מקווה שישלחו אותך לבית לווינשטין אולי שם תקבל קצת שכל.

כי לאידיוט כמוך שום שלילה לא תשנה את ההתנהגות שלך.

למה אידיוט? מה הוא עשה?! יש לך הוכחות שהוא עבר באדום? כל עוד אין לך, הוא בחזקת חף מפשע!

תקשיבו.. ערכו לי את ההודעה והזהירו אותי כי לא השתמשתי מספיק בסימניי פיסוק ובסך הכל שאלתי שאלות פשוטות מאוד, מי שאין לו תשובה שפשוט יסתום את הפה וכל מי שחושב שהוא איזה חכם גדול אז אתם ממש לא אין לי שום עיניין להרוג אף אחד ואני לא משתולל אני גם לא מבין למה אני מצטדק לפניכם כאילו מה עשיתי לא שמתי לב לרמזור בפנייה וגם זה לא בטוח. אני בטוח באלף אחוז שאף אחד ממכם לא מושלם ובטוח שעשיתם טעויות בחיים שלכם גם אם שמתם לב וגם אם לא, אבל אתם בוחרים לתקוף ולהשמיץ ולאחל לי דברים בלי בכלל להכיר אותי. אני בטוח שאתם נהנים לכם לשבת מאחורי המקלדת ולשמוח בצרות של אחרים ואפילו לזרות מלח ולתת תגובות עוקצניות אז אני מאכל לכולכם שכשאתם לא תשימו לב וזה יקרה כי זה קורה לכולם הטעות הקטנה שלכם באמת תהרוג מישו ושתלכו לכלא ושתסבלו ממש ממש טוב.

ואני רק יוסיף שגם במקרה הכי הכי גרוע אני לא ישב בכלא ואני לא יורחק לצמיתות מהכביש ואני יחזור לנהוג וכולכם יכולים לקפוץ לי ביחד עם כל הברכות שלכם וכל מה שאתם מאחלים לאחרים.

א. קח נשימה ארוכה... תירגע...

ב. כל מה שמסומן באדום, עלול, המצב בו אחד המנג'רים עצבני, או סתם מתחשק לו לדפוק את אחד המשתמשים, להביא להכנסת החשבון של אחיך (?) למצב של מעקב. לא מומלץ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

חבר'ה חבל באמת סתם על התגובות וחבל על העצבים שלכם.

לכתוב תגובות כמו "זה מגיע לך" שיקחו לך את הרשיון" זה לא עוזר בשום דבר.

אתם צודקים 100 אחוז שאם הוא באמת עבר באדום זה יכל להגמר אחרת ומגיע לו השלילה , אבל בנס לא קרה שום דבר ועכשיו צריך להתקדם ולראות מה האיש יכול לעשות בעניין.

אני מוכן להתערב שאם זה היה קורה לכל אחד מכם אם זה היה בלי כוונה או ששוטר תפס אותו ברגע של שטות או הנאה ואדרנלין של מהירות גבוהה אתם הייתם מנסים לצאת מזה בכל דרך אפשרית!

אז דיי באמת.

למרות שהאנשים פה בכלל לא מעודדים עבירה על החוק ואפילו שונאים את זה במידה מסייומת, עדיף לשים את זה בצד עכשיו ולנסות לעזור אם אפשר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בני אדם הם בני אדם ולא מלאכים, ולכן סביר שבני אדם טועים.

הבעיה מתחילה עם זה שנהג שטועה יותר מידי פעמים - הופך לסכנה.

זאת בדיוק הסיבה למה לא כדאי לגנוב רמזורים: לגנוב רמזורים - זה במודע/ במתכוון/ במחשבה תחילה - והנהגים האלה הם לא רק עבריינים, הם גם חוצפנים. מצד שני ניתן להניח שעבריין שכזה, לפחות מנסה לנתח את תמונת המצב הכללית ולזהות אם המחטף שלו לא עלול לגרום לנזקים. בחלק מהמקרים המחטף מצליח, בחלק מהמקרים הוא מסתיים באסון.

נהג שגונב רמזורים במודע, מגדיל את סיכוייו להיתפס ולצבור הרשעות לחובתו. יום יבוא והוא גם יטעה/ לא ישים לב/ יבהה בדרך/ ויתפס שוב, אלא שאז זאת תהיה הרשעה נוספת שתחמיר את מצבו.

לכן כל מי שרוצה לצמצם לעצמו נזקים, כדאי שלא ינסה לגנוב רמזורים וימנע מלצבור עבירות שמחשבה תחילה בהן, וישאיר לעצמו "לשרוף קרדיטים" על המצבים של לא שמתי לב / חלמתי /בהיתי וכד'.

לענין הנהגים שטוענים לא שמתי לב / לא ראיתי וכד' - כפי שאמרתי כולנו בני אדם ויכולים לטעות. מי שטועה יותר מידי, אולי באמת אינו ראוי לנהוג בכביש, כי הכביש דורש מידה רבה של תשומת לב, עירנות וריכוז.

ולחבר היקר שפתח את השירשור - למה אתה מאחל למישהו להרוג - חשבת שאולי חס וחלילה הנהג הזה שאתה מאחל לו דבר שכזה אולי בטעות יגרום דבר שכזה לך או לאנשים היקרים לך. אני חושב שראוי שתחזור כאן מדבריך אלה ותחשוב קצת לפני שאתה כותב.

גם אם מגיע למישהו עונש/ לקח / נקמה - אנחנו בוודאי לא רוצים לקפד נפשות של אף אחד. אפילו בבתי-משפט אין עונש מוות, על אחת כמה וכמה בין בני-אדם.

אפשר להתווכח בפורום, אפשר להביע דעות שונות, אבל חשוב לשמור על רמת התבטאות מכובדת ונאותה.

אולי התפרצת לדלת פתוחה כשהשתמשת ביוזר של אחיך ולכן דילגת קצת על הכללים כאן, ולכן עצור רגע, קרא קודם את הכללים (שנמצאים בראש העמוד), שתה כוס מים :wink: וחשוב מה אתה כותב לפני התגובה הבאה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מזכיר לי שגם לי זה קרה שהרמזור נמצא באיזור די בעייתי ואז גיליתי שאני לא היחיד ש " שרף" שם אדום.

בקיצור אתה בנאדם טעית , פעם הבאה תיהיה מרוכז יותר ואל תיקח את הכביש כמובן מאליו .

• תוכן חדש...