Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

ברצוני לרכוש רכב יד שניה ואני בסדרת בדיקות של מספר כלי רכב, מצאתי אאודי A4 שנת 2005 עם מנוע 2000 רגיל, הצורה החדשה ד"א מדובר ב B7 למבינים בדבר.

הרכב עבר כ34 אלף קילומטר שזה ממש מעט לכל הדעות, אך תוצאות הבדיקה גורמות לי לחשוש מעט מהסכנה שמדובר ברכב בעייתי, חשוב לציין שכל התקלות והבעיות שמפורטות בבדיקה הבאה תוקנו וכעת הרכב ללא חצי תקלה אבל עדיין קיימת הדאגה שמדובר בתקלות קריטיות שנגרמות מסיבה חשובה ולא מסתם בלאי, אבקש את חוות דעתם של מי שמבין בדבר.

מדובר בסכום לא מבוטל והאופציה החליפית היא B4 2007 או פאסאט 2006 אך עדיין האאודי נורא מפוארת וגורמת לי להרבה יותר התרגשות מאשר השניים האחרות, ולכן אני רוצה להיות בטוח לפני הקנייה.

תודה לכל מי שיעזור זה נורא נורא חשוב לי...

הבדיקה:

http://www.fastup.co.il/v.php?file=46069047.jpg

פורסם

האם זו הבדיקה שאתה ערכת לרכב או משהו שהציגו לך?

מזמין הבדיקה הוא אוטו סנטר, קח את האוטו לבדיקה במכון לבחירתך ואז תוכל לראות את מצב הרכב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
האם זו הבדיקה שאתה ערכת לרכב או משהו שהציגו לך?

מזמין הבדיקה הוא אוטו סנטר, קח את האוטו לבדיקה במכון לבחירתך ואז תוכל לראות את מצב הרכב.

תודה על העצה אך היא אינה עונה לשאלתי,

כפי שכבר אמרתי כיום אין ברכב שום תקלה מהתקלות המפורטות למעלה, מלבד אותן תקלות שיראו בכל בדיקה כמו צביעה ופחחות וכאלה,

אני עדיין מחפש תשובה, לגבי הבדיקה הנוכחית מה חשוב לשים לב ומה לא קריטי? ומה אומר בעצם כל סעיף.

פורסם

מנוע - שטויות (אלא רק אם באמת יש נזילת שמן - דבר שאפשר למצוא בקלות במוסך).

העברת כוח - אפשר גם לבדוק חיצונית את התיבה במוסך, ונסיעה קצרה של הבוחן תגלה לך אם יש חשש לבעיה.

שלדת מרכב - רק העניין של תיקוני צבע לעמודים דורש בדיקה. נראה כאילו הרכב עבר תאונה קלה או שריטות שפגעו בצבע והדבר תוקן. אם הבדיקה אכן אמינה אז לא צריכה להיות שום בעיה כי הרכב לא עבר תאונה רצינית.

מלבד זאת - הרכב יצא טוב מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי הצביעה בעמודים, אכן גם אני חשבתי שמדובר בתאונה אחרת כיצד צבע בחלקים פנימיים ברכב יכול להפגם, ונאמר שיתכן והצבע פשוט עבה מדי כי כך הוא יצא מהחברה ולא בטוח שזה מתאוןנה, כי בסה"כ כל המעורבים טוענים שהרכב לא עבר שום תאונה.

הגיוני?

אשמח לשמוע דעות נוספות לגבי הבדיקה.

פורסם

לא עבר שום תאונה?! אז מה קרה לכנפיים האחוריות? ולעמודים?

לא בטוח שמדובר בתאונה רצינית, אבל אם תחליט להמשיך ברכישה קח את הרכב למכון בדיקה אחר, רצוי אחד שרחוק יחסית מהמגרש ממנו אתה רוכש את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא עבר שום תאונה?! אז מה קרה לכנפיים האחוריות? ולעמודים?

לא בטוח שמדובר בתאונה רצינית, אבל אם תחליט להמשיך ברכישה קח את הרכב למכון בדיקה אחר, רצוי אחד שרחוק יחסית מהמגרש ממנו אתה רוכש את הרכב.

כנפיים ייתכן וזה סתם מכות יבשות ביציאה מחנייה או משהו בסגנון לא?

אני שואל אני לא כזה מבין בעניין,

תודה על התשובות עד כה ואשמח לדעות נוספות זה אף פעם לא מזיק.

פורסם

ללא ספק, קח לבדיקה נוספת. מדובר בסכום לא מבוטל... וחבל לגלות לאחר הקניה על עבר בעייתי.

שווה להשקיע כמה מאות שקלים עמ"נ לחסוך אלפי שקלים.

בהצלחה!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

הבדיקות שמכונים מבצעים עבור סוחרי רכב הן פיקציה. מדובר בשני גופים מסחריים שלובי ידיים עם אינטרסים משותפים.

אנשים כתבו לך כאן, ובצדק, שאם בדיקת רכב במכון בכלל שווה משהו, אז זה נכון רק במצב שהמכון לא מקושר למוכר. אין טעם להתייחסות כלשהי לבדיקה שצירפת.

• תוכן חדש...