Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אבא שלי מצא לעצמו אודיי a 4 2002 הכל היה טוב ויפה , בדיקה במכון + במוסך והכל

ואז באנו לסגור והתברר שאי אפשר להעביר בעלות בדואר למרות שאישתו של המוכר ( זאתי שהרכב רשום על שמה ) הייתה נוכחת ובאה לחתום וכל זה מכיוון שהיא מוגדרת כתיירת בארץ ואין לה תעודת זהות. (היא גרה פה משהו כמו שנתיים)

הקטע הוא שיש שביתה עכשיו במשרד הרישוי וזה המקום היחידי שאפשר להעביר בעלות מתייר.

הרכב הוא יד 2 (001 ברישיון ) הרישיון הוא רשיון ישראלי...

בטח כאן אתם אומרים ( מה הבעיה ? תחכה עד שתיגמר השביתה )

אבל זה לא יעזור כי המוכר ואישתו טסים לחול לכמה שבועות לטיול בעוד מספר ימים ואחרי שהם חוזרים בדיוק מיד לאחרמכן ההורים שלי טסים לחול גם כן ל3 שבועות...

אז מה שהוצע זה שנחתום על זכרון דברים שאבי ישלם את הכסף והוא יביא לנו את האוטו אבל לי זה נראה מסוכן מידיי...

בכל זאת הרכב רשום על תייר ולמרות שהם נראים לי אנשים מאוד אמינים והגונים לא הייתי רוצה שאבא שלי יקח את הסיכון הזה ויחתום על כזה דבר שהם פשוט להעלם עם הכסף ולהשאיר אותנו עם רכב שרשום על שמה של תיירת...

מה שאני בא לשאול פה הוא

אם יש לכם הצעה שיכולה להיות יותר בטוחה מהסכם כמו שהזכרתי כאן

ואם יש איזו שהיא בעיה להעביר בעלות מתייר שהוא יד שנייה , האם צריך לשלם תוספת כסף כלשהיא למשרד הרישוי? או כל דבר אחר שכדאי שאני אדע ...

תודה רבה לכם

פורסם

השביתה בשרד הרישוי הסתיימה . אפשר לגשת הבוקר חמישי 17-7-08 .

בדוק את כל המיסמכים , דרכון + רשם המשכנות ( בדיקה נפרדת )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האם את הרכב הם רכשו בארץ? האם שולם עליו מכס?

אני לא הייתי עושה כלום בלי העברת בעלות מסודרת ובדיקה האם אין חובות למכס.

בעיקרון תייר או תושב חוץ יכול לרכוש רכב ללא מכס אך עליו לשלם אותו באם העביר בעלות לישראלי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...