Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לצורך אינפוזיה (עם K44?) אני מחבר את הצינור לסעפת היניקה דרך כנף המצערת או ממקום אחר?

עושים את זה עם מנוע דולק בסרק או להעלות את הטורים לטווח מסויים?

אם אני מנתק אצלי את צינור סעפת היניקה הרכב כבה מייד כי יש חיישן על הצינור שמזהה שאין כניסת אוויר

פורסם

הרכב בגדול אמין מאוד, מדוע את הרוצה לעשות אינפוזיה?

ספר מה הבעיה וננסה לעזור לך.

באופן כללי ישנם מכונות מיוחדות לאינפוזיה, לא מומלץ לעשות את זה לבד בבית.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אכן, מאד אמין ונוח. הרכב ידני שכחתי להזכיר.

יש לו מידי פעם בתחילת נסיעה גמגום של ממש עצירה ואז מייד הוא משתלט על זה ומתחיל את הנסיעה. חוץ מזה הנסיעה חלקה מאד ושקטה עם גז קבוע.

הרכב אחרי כיוון שסתומים שהשתיק כמעט לגמרי את המנוע והוא פחות מגמגם מלפני הכיוון. בכל זאת יש עדיין גמגום לעיתים בתחילת נסיעה בשילוב לראשון, אלא אם כן אני שם את הטורים על 2 ואז הוא יותר קרוב לעשות חריקה כמו בתחרות מלהתחיל נסיעה.

תוסף בדלק שמתי וזה עובד לשבוע בלבד (לאותו מיכל ועוד קצת). K44

בדיקת זיהום לפני 20,000 יצאה מעולה והשנה טרם עשיתי יש לי עוד כשבועיים. כמובן שהרכב לא מעשן ולא מוציא ריח כלל.

סעפת יניקה נוקתה עם ספריי קרבורטור והיא ממש כמו חדשה במבט מבחוץ- פנימה.

צריכת דלק יפה לעומת מה ששמעתי לפני שקניתי מאחרים עם אותו רכב: (משום מה אנשים לא ממליצים על דגם זה כלל ודיברו איתי על 1:8)

13.3 משולב (מחוץ לעיר בין 100-130 לא קבוע)

11.8 בתוך העיר (אני "קצת" נותן בגז בדרך לעבודה).

פורסם

ראיתי את זה אבל אצלי זה לא אותה כניסה, פתי היניקה הוא מהצד ולא מלמעלה ואם אני מנתק את צינור היניקה אז המנוע כבה בגלל שיש שם חיישן שקולט כניסת אוויר וכשזה מנותק הוא חושב שלא נכנס אוויר למנוע אז הוא מנתק את אספקת הדלק.

פורסם

קח בחשבון שמהאינפוזיה יפתחו עוד כל מיני דברים,החומר חזק ויכול לאכול את הגומיות בפנים,לפני שנתיים רציתי לעשות טסט אז עשיתי אינפוזיה לרכב ,הרכב היה עם 88 אלף ק"מ וישר אח"כ התחילו נזילות שמן חמורות מאד,ואמרו לי במוסך שיש צורך להחליף אטם ראש מנוע(אם אני לא טועה)ץ

פורסם

במצב הנוכחי כדאי לעשות ניקוי מזרקים על הרכב (מבלי לפרק אותם) באמצעות מכשיר יעודי שמתחבר לחליל המזרקים, זה גם ינקה לך את שסתומי היניקה ותא השריפה - וגם את המזרקים עצמם. בק"מ הזה אני צופה שתרגיש שינוי משמעותי לטובה בתגובות הרכב בסלד נמוך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה אמור להיות במכון מסויים? כמה זה אמור לעלות?

ד.א

אני רציתי לבדוק אולי התחנה שליד הבית שלי מוהלת ומילאתי שם בקבוק של לטר וחצי ונתתי לזה לעמוד כמה שעות וכעת אני רואה אולי 3 מילימטר של מים למטה. זה אומר משהו? זה הרבה או קצת? אמור להשפיע?

• תוכן חדש...