Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט אצלי הבעיה שהכל זז באוטו

ממש כל בור - והבולמים עוד חדשים לגמרי (חודש בערך - חשבתי שהם יפתרו לי את הרעשים גם) בכל מקרה הכל זז ורעשים חזקים של פלסטיקים בכל האוטו ומתחת למושבים או מהגיר או מהתושבות הכל זז בקיצור

רציתי לדעת אם איטום בדלתות יעזור לי עם זה?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

בידוד הדלתות לא יעזור לך, הוא יוריד קצת רעשי כביש ויגרום לרמקול להתנהג טוב יותר אבל לפלסטיקים הוא לא יעזור אלא עם כן אתה מבודד את הדיפון עצמו.

ובכלל רצוי להשתמש בספוגים להשתקת רעשי פלסטיקה ברכב.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לי יש גם יפנית וזה עזר המון,על הפלסטיקים שמתי ספוג בידוד מיוחד בצבע צהוב,תנסה גם אתה לאטום,אני מאמין יעזור אבל כמובן לא במאה אחוז

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

תבדיל בין רעשים שיוצרים הרמקולים בדלת (רזוננס) לבין הרעשים שיש לך ברכב.

הבאלנו היא לא מכונית שקטה בלשון המעטה ולא נראה לי שכדאי בכלל להתחיל להאבק איתה.

לעומת זאת, דיינמאט בדלתות יביא לשיפור גדול מאוד באיכות השמע של המערכת.

אז כן, תקבל שיפור מבחינת העוצמה והבאסים מהרמקולים הקדמיים, אבל לא תקבל את השיפור שאתה מייחל לו מבחינת רעשים בתוך הרכב.

אם יש לך כוח, זמן וידע - תתחיל לאתר את מקור הציקצוקים ובודד אותם באמצעות ספוג או כל פטנט אחר. לא חייבים חומר ייעודי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז מה שאתם בעצם אומרים זה שאיטום בכל מקרה יעזור לי לנצל את הרמקולים ואני אשמע גם הרבה יותר טוב...

והבעיה של הפלסטיקים אני אוכל לפתור בעזרת ספוגים... פשוט לפתוח את הדלתות ולאתר את המקורות של הרעש?

פורסם

תראה, לצפות מאיטום מדלתות, איכותי ומסיבי ככל שיהיה, שיפתור לך את "הכל זז ורעשים חזקים של פלסטיקים בכל האוטו ומתחת למושבים או מהגיר או מהתושבות הכל זז בקיצור" זה נראה לי יהיה מוגזם אלא אם כן אתה מתכוון ללכת על פרוייקט אדיר, מדהים ומטורף כמו שאלי Soundman עשה...

מה שכן, מסה רצינית בדלתות, כן תתן לך איזו תחושה של "ניתוק" ועימום הרחשים, כך לי קרה באוטו [לא שהוא הרעיש קודם, אך היה שיפור חביב למדי]

פורסם

אחלה...

אז מה שאני מבין בעצם זה שהרעש של הפלסטיקים יכול להיפתר ע"י פתיחה של הדלתות מציאת מקור הרעש ובעצם להדביק/לשים ספוגים/ או כל דבר אחר בשביל הרעשים.

ואטימת הדלתות תעזור לי בלי שום קשר לניצול הרמקולים/קומפוננט מקדימה?

פורסם

אני אומר שכל תוספת של מסה כזו "מנתקת" אותך יחסית מהחוץ. אולם אל תצפה שאיטום בדלתתות יהפוך לך את האוטו לשקט יותר ב10 רמות.. כאמור, איטם דלתות בעיקר מיועד לניצול טוב יותר של הרמקולים אך "על הדרך" תקבל גם קצת שקט בתא הנוסעים..

פורסם

אל תצפה לניסים ונפלאות בידוד בלתות מיועד יותר לרמקולים,הדחבר היחיד שיעזור זה לבודד את כל הרכב לדעתי לא משתלם לעשות זאת אם אתה לא מתכוון להשאר אם הרכב כמה שנים טובות ההשקעה של הבידוד והעבודה גבוה מאוד.

כנראה שתצתרך לחיות אם זה או להחליף אוטו.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...