Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

יחד עם המעבר מולקן לקסארה - גם מופיעות תקלות מוזרות שאני פותר לאיטי.

התקלה המרגיזה ביותר, כרגע, היא כזו:

לא משנה האם אני מפעיל שפריצר אחורי או קדמי, אותו אחד יעבוד. בנסיעה אחת יכול להיות שהפעלה של שניהם יגרמו לקדמי לעבוד, בנסיעה אחרת שניהם יגרמו לאחורי לעבוד.

עוד לא הצלחתי למצוא הגיון במה גורם לאיזה וישר לעבוד ראשון - אבל אני חושב שאם אני קודם מפעיל שפריצר אחורי, באותה נסיעה רק האחורי יעבוד (גם אם אני מפעיל שפריצר קדמי, זה יפעיל את האחורי בלבד)

ואם אני מפעיל קודם את הקדמי, רק הקדמי יעבוד.

אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש.

תודה והמשך סופ"ש נעים (במזגן..)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אחרי שפתרנו את הבעייה בקליאו של חבר פורום אני אומר לך ש-99% הבעיה היא במשאבה עצמה.

אצלך יש משאבה אחת שמבקרת את זרימת המים גם קדימה וגם אחורה. בתוך המשאבה יש גומיה שזזה עם לחץ המים ובעצם סוגרת את הפתח יציאה של המים שלא הופעלה בעת הפעלת המתזים. לדוג' - אני מפעיל מתז אחורי אז הלחץ מים דוחף את הגומיה בפנים למצב בו היא סוגרת את הפתח יציאה של המתזים הקדמיים. המשאבה עצמה דוחפת מים לשתי היציאות ממנה ומה שמשנה לאן יוזרמו היא הגומיה.

על מנת לאבחן אם כדאי להחליף או שניתן לתקן, ראשית כדאי שתעלה תמונה שלה ואני אנסה להסביר איך לפרקה.

Veni Vidi Vici

פורסם

גילוי נאות: התקנתי דיבורית, ואין לי מושג האם זה היה המצב לפני-כן או לא.

איפה אני מוצא את המשאבה המדוברת?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

את זה בעלי הקסארה יצטרכו לספר לך.:wink:

המשאבה מקבלת מתח קבוע ברגע הפעלת מתז כלשהו. האם לפני התקנת דיבורית זה עבד תקין ?

Veni Vidi Vici

פורסם

כאמור.. אין לי מושג.

בעל הרכב לא הפעיל שפריצר אחורי כמעט, אז הוא לא זוכר שיש בעיה... או שאין.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

אם אני מבין נכון - ההערכה היא שהמשאבה מקבלת מתח, הגומי זז למקום הנכון ואז הוא נתקע?

מה גורם לו לחזור לעצמו? זמן? הממ... שווה ניסוי.

מישהו יודע היכן משאבת השפריצרים? (עד שההיינס מגיע אליי.. 8))

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...