Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם (:

אני במחשבה לקנות סיוויק חדשה, גירסת ה LS.

הבנתי שכרגע המכוניות מגיעות ממפעל בטוריקה, ולא מיפן.

השאלה שלי, האם יש הבדל באיכות בין המפעלים?

תודה מראש :)

פורסם

לא, תקבל רכב זהה, ואל תיתן לקלישאות האלה של "היפנים טובים ומדויקים יותר, והטורקים משאירים ביסקוייטים בדלתות" לעבוד עליך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גזעני?

ממש רחוק מזה.

לא אני אמרתי שהיפנים מדוייקים יותר.

רק רציתי לדעת אם יש הבדל סה"כ.

ההגיון אומר שאין, הרי זה מפעל של הונדה ואני מאמין שבכולם פחות או יותר זה אותם סטנדרטים, רק שאלתי אולי מישהו יודע משהו...

תודה על התשובות.

פורסם

יש לנו כבר אחת ( 2007 ), ואני מאוהב בה ( אתם מבינים... )...

הלכתי לעשות נסיעת מבחן על פולו 1.6, ופשוט עולם אחר לגמרי מההונדה..

מה גם, שעלק נסענו בהכי מפוארת, שלדעתי ההונדה הכי פשוטה עולה על האיבזור שלה ( וכמובן שיש גם הבדל במחיר, קצת פחות מ 20K, אבל כמובן שחוץ מהתוספות, המכונית עצמה טובה יותר... )

פורסם

אולי תנסה לנהוג ברכב באותה קטגוריה, למשל הגטה, אני מבטיח לך שהמסקנות שלך יהיו שונות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האמת?

לא מעניין אותי שום דבר אחר כרגע.

ההונדה היא מעל ומעבר ( בשבילי לפחות ), היא ניראת מעולה, מרגישה מעולה בנסיעה ( בשבילי לפחות ), לא מעניין אותי שום דבר אחר.

יש לנו גם פאסאט, אמנם אני לא נסעתי בה והיא גם לא ממש מאותו קטגוריה ( הבדל של 100000 במחיר ), אבל גם בלהיות ליד הנהג העדפתי בהונדה מאשר בפאסאט...

לצערי עוד לא יצא לנו ללכת להונדה ולהזמין, ניראה לי שאני צריך להזכיר לאבא שלי עוד כמה פעמים ברמיזות עדינות :D

פורסם

ראיתי היום את הסיוויק החדשה בצבע עכבר כהה עם מגנזיום יפים אבל לא מוגזמים

והרכב נראה פשוט יפיפיה, ומבפנים השקיעו בעיצוב מודרני

תנסה לשכנוע את אבא שלך ללכת על המנוע 1800

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ברשותי סיוויק ממודל 2006 - טורקיה,

ועד לא מזמן הייתה לנו סיוויק 2002 - יפן,

איכות החומרים וההרכבה זהים! אותו אוטו רק מודל שונה.

Polo 2012

פורסם

אני לא יודע לגבי הבדלים בהונדה בגלל יצור בטורקיה, אבל בטויוטה כן היו הבדלים ולא מעט.

אני רוצה להזכיר לכם שבין 2003 ל- 2004 יבוא של קורולות היה מטורקיה. בתקופה זו היו בעיות בברקסים (שנשחקו תוך פחות מ- 15K ק"מ) , ריפודים שנקראו (מסתבר שהריפודים היו מתוצרת טורקית) ואיכות ההרכבה הייתה ממש לא טובה (כל מיני זיפזופים של פלסטיקה שלא אמורים להופיע ברכב חדש).

החל מ- 2005 הקורולות התחילו להגיע מיפן והבעיות נעלמו... מוזר, נכון?

לדעתי יקח כמה דורות "ליפן" את הטורקים :wink:

פורסם

הבעיות נעלמו?

אתה צודק, אם לא מחשיבים את המנועים השובקים לאחר שנה לעיתים, והממיר הקטליטי המתקלקל בפרק זמן די קצר.

• תוכן חדש...