Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי היום את הרכס למסוך והוא הוציא שני ברגים של אחד הצינורות מהרדיאטור ניראה לי למנוע .

וניסר לי כמו חתיכת עיגול שהוא אומר שזה הטרמוסטט וכרגע יהיה סירקולציה והבעיה תיפתר...

האמת שבאמת זה ירד חזרה ל 90 ועכשיו עלה לפי דעתי משהו כמו 92

האם זה פתרון טוב , או "יצירתי" שאסור לעשות ?

פורסם

הפתרון לקרוא את כללי הפורום. לא מצליח להבין מה רשמת, הכל סלט אחד גדול.

ממה שכן הבנתי, כניראה היה לך צינור מים מקופל חלקית כי ארוך מידי, קיצרו אותו לסירקולצייה טובה יותר של נוזל קירור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש בלוח שעונים מדד של חום מי קירור

שהמצב האופטימליזה 90 שהקו בדיוק באמצע

שלשום בלילה הוא עלה לי לקו הבאא חריו שלהערכתי זה 100

כשבאתי היום למוסך והחום גבוה אחרי נסיעה של 3 דקות

הוא פשוט פתח לי את הצינור מהרדיאטור למשהוו..\והוצא מין לולאה כזאת וניסר אותה

ואז הוא אמר שהוסת או הטרמוסטט לא פעיל וכתוצאה מכך תהיה סירקולציה האוויר יזרום כל הזמן בצורה מחזורית

רציתי לשאול אם זה בסדר מה שהוא עשה?

זה נורא שאין טרמוססט הוא מה שהוא ניסר?

פורסם

לפי מה שאתה אומר זה נראה שביטלו לך את הטרמוסטט. זה לא ממש פיתרון אלא יותר עקיפה של הבעיה. הדבר לא מומלץ ונחשב לפיתרון חאפרי מכיוון שהבעיה שבגללה התחמם המנוע עדיין קיימת וכנראה תפרוץ יום אחד בלי שתהיה מוכן אליה.

שוב, כל זה בהנחה שהבנתי נכון מה שרשמת, ושבאמת הוציאו לך את הטרמוסטט.

פורסם

לפני שבוע שבמוסך ניסרו לי את הטרמוסטט ומילאנו את הרדיאטור , האוטו נסע שבוע במצב תקין שהחום אינו עולה על 90

לפני יומיים הוא שוב טיפס ל 100 ואמש בשעות הקטנות של הלילה זה הגיע ל 110 ונורת סטופ נדלקה , כאשר מהחריצ של המזגן התחיל לצאת כמו עשן וריח שרוף..

מזל שהנורה נדלקה בדיוק שהייתי מטר מהבית .

בבוקר ראיתי שהיה חסר 2 ליטר מים ברדיאטור (ולהזכירכם לפני שבוע מילאנו אותו)

מה הבעיה?

לאן המים הולכים?

פורסם

כאשר המנוע רותח מים בלחץ יוצאים מהמערכת.

פנה למוסך נורמאלי ולא חאפרים שמוצאים חלקים ש"לא צריך". צריך לטפל בבעייה ע"י תיקון והחלפת חלקים לתקינים ולא ע"י ביטול טרמוסטט וכד'.

אני חושב שיכול להיות אצלך רדיאטור סתום.

אם תגיד מאיזה איזור אתה, נוכל להמליץ לך על מוסך טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קניתי את האוטו לפני כגכמה חודשים

וזה שקניתי ממנו גר בירושלים וניראה לי שיש עוד חודש לאחריות שלו על הרדיאטור. שווהלהיכנס לכל זה כי אני גר פה במרכז .ליד חולון קרוב לתא יפו בת ים ראשון אור יהודה וכל הסביבה .

• תוכן חדש...