Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן ZX תתאים לדרישותך.

זולה,אמינה,חסכונית והיא האצ'בק 5 דלתות שמושביה מתקפלים. אם קצת מזל אולי תוכל למצוא את גרסאות הסטיישן בעלות מנוע 1.8.

פורסם
סיטרואן ZX תתאים לדרישותך.

זולה,אמינה,חסכונית והיא האצ'בק 5 דלתות שמושביה מתקפלים. אם קצת מזל אולי תוכל למצוא את גרסאות הסטיישן בעלות מנוע 1.8.

יש לך אותה הרבה זמן? מאיזו שנה האוטו?

פורסם

הסטרלט נהנית ממוניטין האמינות של טויוטה מאותן שנים

(בדיוק כמו הקורולות למיניהן משנות ה-90) ולא בכדי.

כמו כן, בגלל שהיא לא קיימת בכמויות מטורפות על הכביש,

היא נראית יותר ייחודית ולא משעממת, כמו שרייד, אונו, פיאסטה, 205 וכד'.

גם איכות החומרים וההרכבה טובה יותר ביחס למתחרות,

והיא עוברת את השנים בצורה מעולה.

צריכת הדלק שלה נעה סביבות ה-1:14 בממוצע.

אפלאוז או ZX נמצאות בקטגוריה מעל, של משפחתיות קומפקטיות,

הן אולי זולות, אך צריכת הדלק שלהן תהיה גבוהה יותר.

במידה ואין לך צורך ברכב גדול יותר, תוכל לחסוך בדלק.

במידה ומצאת אחת (סיפור בפני עצמו), ומצאת אחת שמורה (מורכב עוד יותר),

כדאי לקנות. הן נדירות יחסית, ועד שיוצאות למכירה, הן נחטפות.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
התכוונת לאפלאוז? הנה:

מתחיל לחפש אפלאוז 96-97. שמתי לב שאני נתקל יחסית בהרבה רכבים עם מנוע מוחלף. זה אומר שהמנועים שלהן מתים מהר במיוחד, או שזה במקרה? ואם המנוע הוחלף, האם עדיף לא להתקרב לרכב, או להזמין מכונאי שיבדוק אותו?

פורסם

תודה על התגובה המפורטת! לצערי, הגעתי למסקנה שאני צריך יותר מקום באוטו, וירדתי מהסטארלט. עכשיו אני מתמקד באפלאוז.

פורסם
לאפלאוז מנוע בעייתי אם לא טופלה כמו שצריך.

זהו, שמתי לב שהרבה מנועים הוחלפו גם בשנים יחסית קרובות

פורסם

שאלת על הפרדה בין תא נוסעים לתא מטען: לאפלאוז יש "מגש" מאחורי המושב האחורי כמו במכונית 4 דלתות, רק שהוא מתפרק ומשאיר פתח אם אתה רוצה.

בקשר למנועים- הדייהטסו בעייתית מבחינת ראש מנוע. גם אם הלך ראש מנוע, לא תמיד צריך להחליף את כל המנוע. יכול להיות שבמקרה נתקלת בהרבה כאלה.

לי יש אפלאוז 91', עדיין עם המנוע המקורי, והוא עובד פיקס (טפו טפו טפו). מצד שני, לשלי יש קילומטראז' נמוך.

"ai motoare capul doare"

פורסם
יש לך אותה הרבה זמן? מאיזו שנה האוטו?

לנו היתה ZX 1.4 ידנית משנת 97'. היתה מאוד זולה לטיפולים וצרכה מעט דלק מחוץ לעיר. בתוך העיר צרכה קצת יותר (לא זוכר את המספרים אבל בערך 7 ליטר ל-100 ק"מ טיול מחוץ לעיר). היתה אצלנו קרוב לשנתיים ואז נמכרה- ביום רביעי הרכב עבר תאונה שהורידה אותה מהכביש :cry:. אני מתגעגע.

לחבר יש כרגע 1.8 סטיישן שהוא מאוד מרוצה ממנה והיא יותר חסכנית מהרכב שלנו בתוך העיר. מעט פחות מחוץ לעיר.

חבר מחפש עכשיו ZX אבל שמנו לב שדי קשה למצוא אחת שמורה,שלא התעללו בה ושטפלו בה כמו שצריך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...