Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר באופל קדט סטיישן, שנת ייצור 1988 מנוע 1600 סמ"ק וגיר אוטומט.

עד היום הרכב היה עובר טסט כל שנה. בחודש שעבר בעל הרכב ניגש למכון הרישוי "טסטקאר" בתל חנן (שזה כבר טעות לגשת אליהם) ושם העביר את הטסט. הרכב עבר מכה ראשונה והפקידה החתימה את רישיון הרכב.

עד כאן הכל תקין, אבל נאמר לבעל הרכב כי מעכשיו יש לעשות טסט כל חצי שנה. הבעיה היא שהוא לא קיבל מדבקה לשמשה הקדמית.

כרגע מודבקת על השמשה מדבקה ירוקה של 2008 משנה שעברה עם הניקוב של הספרה "5" כלומר חודש מאי.

האם באמת רכב שצריך לעשות טסט כל חצי שנה לא מקבל מדבקה?! כרגע כל מי שמביט על השמשה חושב שהטסט פקע כבר בחודש שעבר.

משיחה טלפונית עם מכון הרישוי עולה כי הם לא מוכנים לספק את המדבקה אלא רק בטסט הבא עוד חצי שנה.

לפי דעתי המכון היה צריך לספק מדבקה ירוקה של 2008 נוספת, אבל עם ניקוב לחודש 11 אבל גם את זה הם לא מוכנים לספק!

האם אני צודק בדעתי ומה עושים נגד המכון הרישוי?

תודה מראש.

פורסם

בשביל מה אתה צריך את המדבקה?

מתי בפעם האחרונה שוטר ניגש לשמשת הרכב וחיפש לך אותה?

כל עוד יש לך את הניירת משולמת והכל תקין, אין לך מה לדאוג, אני אף פעם בשרות שלי לא חיפשתי מדבקות של טסטים על השמשה, ובדקתי רק רישונות כתובים מול לוחית הרישוי של הרכב בלבד.

סע לשלום

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

על פי החוק הייבש, חייבים להדביק את המדבקה הזאת, ולהסיר את כל המדבקות הישנות, KOMPY העלה פעם את התקנה המדוייקת.

מדבקה זאת מוררכבת משלושה חלקים, כלומר מדבקה עצמה ועוד שני מספרים. המספרים זהים למספר שעל המדבקה.

את המדבקה מדביקים על השמשה, את המספר הראשון מכון טסטים מדביק על גבי רישיון הרכב, ואת המספר השני מדביקים על טופס בדיקה, שנשאר אצל המכון ומעובר למשרד רישוי אחר כך.

אייני יודע, אם רישיון הרכב ללא המדבקה הנ"ל תקף.

אני עברתי כבר כ 6-7 טסטים עם רכבים מישנים ובכל פעם קיבלתי מדבקה לחצי שנה.

פורסם

ל'

באמצע הטיול של מועדון פיאט ישראל לרמת הגולן בחודש שעבר, עצרו אותי בכביש סובב כינרת. בזכות המדבקה ביקשו ממני רק רישיון נהיגה.

פורסם

באמת שמוזר, אני הייתי בודקת רשיונות נהיגה ומסמכים כתובים בלבד!

מדבקה מאוד פשוט להשיג ולהדביק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשהיה לי רכב ישן שעבר מבחן רישוי פעמיים בשנה- תמיד קיבלתי מדבקה.

הספח של המדבקה המודבק על רשיון הרכב הוא האישור על מעבר הטסט.

ללא מדבקה - אין לך אישור.

האם פנית למנהל המכון? כיצד הוא מסביר את אי הנפקת המדבקה? האם עבר המועד של תפוגת רשיון הרכב?

פנה למשרד הרישוי.

פורסם

יש לי מכר שוטר שהוא מספר שהם עושים מחסום הם מסתכלים איפה מנוקבת המדבקה כדי לדעת עם יש חשש שלרכב אין טסט.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

קודם כל זה לא רכב שלי אלא של דוד שלי.

בכל מקרה הוא ניגש לטסט ביום האחרון לפני מועד פקיעת הטסט. הוא לא ניגש למנהל המכון, הוא מספר שהוא העביר טסט ונסע הביתה ורק שם הוא הבחין שלא נתנו לו מדבקה. הוא התקשר למכון והפקידה אמרה שבכוונה הם לא הנפיקו לו מדבקה ושהוא לא אמור לקבל.

חוץ מזה זה בן אדם מבוגר (מעל גיל 60) וחבל שהם מתנהגים כך.

פורסם

המכון חייב לספק מדבקת רישוי בכל טסט ואין זה משנה כלל וכלל שרישוי הוא חצי-שנתי.

הנך יכול לפנות אל מר רן פינקל, מנהל תחום בכיר, אגף הרכב-משרד התחבורה, רח' המלאכה 8 ת"א.

פורסם

אני מעביר 3 רכבים מיושנים ואני מקבל כל טסט מדבקה -זה החוק.

יכול להיות שבכלל לא חתמו לו על כשירות לתנועה!

שיבדוק אם הרישיון חתום ואם יש מדבקה עם מספר איפה שכתוב התשלום.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בשביל מה אתה צריך את המדבקה?

המדבקה הזו הצילה אותי כשבועיים לאחר שהרכב שלי עבר טסט. בבדיקה של המנהל לבטיחות בדרכים נעצרתי וגיליתי שאני לא מוצא את הרשיון.

במחשב שלהם הטסט עדיין לא היה מעודכן. במכון הטסטים לא ענו לטלפון, והאסמכתא היחידה שהיתה לי לכך שבוצע טסט זו המדבקה, בזכותה הם שחררו אותי ללא עיכובים נוספים.

פורסם

נצל"ש: רכב מודל 89, הטסט הוא בנובמבר- האם כבר צריך אישור מוסך על רכב מיושן? והטסט הבא יהיה כבר אחרי חצי שנה?

פורסם
..."טסטקאר" בתל חנן (שזה כבר טעות לגשת אליהם)...

אכן. כמו שמסתבר מלא מעט דיונים פה בפורום. כדאי לשים לב ולזכור התראות והמלצות של אנשים אחרים פה בפורום.

לגבי מדבקה, נראה לי ברור למדי שצריך לקבל מדבקה מעודכנת. מה הקשר כל כמה זמן עושים טסט? או שהמדבקה חשובה, או שלא. זה לא קשור לעניין רכב ישן וטסט כל חצי שנה.

אגב, זה שייתכן ורב השוטרים לא בודקים אם יש מדבקה עדכנית לא אומר שמותר או בסדר לוותר על הליך תקין.

• תוכן חדש...