Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שאתה לוקח בחשבון שהנישה של המקרר צריכה להיות קצת יותר רחבה מרוחב המקרר, צריך להישאר מקום לפתיחת דלת לפחות ב-90 מעלות. (עדיף קצת יותר מ-90 מעלות = יותר נוח).

שים לב שכשהדלת פתוחה, הרוחב הכולל הוא גדול יותר מאשר כשהדלת סגורה.

.

כן, לוקח בחשבון. אני יודע שצריך לוודא שיש למקרר מקום מאחורה ("לנשום"), לפחות במקררים שבהם יש את צינורות האיוורור מאחורה... (נדמה לי שבדגמים החדשים, המאווררים מוציאים את האויר החם מהרצפה... ולא מהקיר האחורי של המקרר..).

זה יהיה קצת צפוף, אבל מבחינת מידות הוא בדיוק!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מישהו יכול לתת חוו"ד על המקרר של שארפ דגם 2025 ? הוא נכנס בול במידות, והוא NO FROST.

תודה..!

ואייל, תתחדש על המקרר שלך. נראה חיה רעה :)

אין לי בעיה של תקציב, אלא יותר בעיה של מקום..מבחינת מידות ונפחים.

תודה. לקחתי אותו בצבע טיטניום.

כשרכשתי את המקרר בתחילת החודש התלבטתי בינו לבין מספר דגמים של שארפ.

התקציב היה עד 2500 ש"ח, לא יודע איך יצאתי בעוד כ- 2000...:roll: (אף איש מכירות לא גרם לי לרכוש אלא איתרתי את הדגם לבד ורכשתי)

חשוב מאוד לשים לב מי מייבא את השארפ - י.שלום או טכנו ראלקו.

היבואן הרשמי הוא טכנו ראלקו ולפי מיטב זכרוני הוא נותן 1+6 אחריות שזה יפה מאוד. (על הסמסונג קיבלתי 1+2 למשל)

קפוץ למחסני חשמל כי יש שם מחירים לא רעים בכלל על השארפ.

כדאי גם לקנות מחנות ולא מהאינטרנט , למקרה שיש בעיות מול היבואן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...