Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר ההתקנה הצתברו אצלי כמה דברים...

1- DVD קלריון מסך נגיעות המכשיר בן 4 חודשים נקנה בארה"ב המכשיר לא מיוכל לתדרים ארופאים אבל תוסף בין 4-6 תחנות רדיו. המכשיר מגיע אם כל הדברים המקוריים שלו ספר הוראות,צמא מקורית פנל נשלף ועוד...

מוכר בגלל מעבר לDVD אחר, כרגע המכשיר בבית ולא מחובר. מחיר-3500

2 - קומפוננט היי אנרג'י כולל את הקרוסים המידבאסים והטוויטרים הרמקולים לא עברו התעללות והם במצב מצויין.

קנו ב2\2\08 יש קבלה הסט מחובר ואפשר לשמוע אותו. מחיר-1400

3 - מפצל מתח של חברת knukonceptz מי שלא מכיר שיעשה חיפוש על החברה. המפצל על כניסה של 2 גייג' ו2 יציאות של 4 גייג', המפצל מגיעה אם 2 פיוזים ANL של 100 אמפר (הפיוזים לא זולים בכלל) המפצל בעל מד מתח. מחיר-200

4 - נעל מצבר של חברת סטינגר יש 2 יחידות. נעל מצבר חדש לא נפתח מעולם מוכר בגלל שלא התאים לי למצבר. הנעל מגיע אם 4 יציאות הכוללות 2 4 8 ג'ייג. מחיר-120 ליחידה

5 - כבל RCA חדש של חברת סטינגר דגם בולט באורך חצי מטר. מחיר-120

6 - כבל RCA חדש של חברת סטינגר לא זוכר את הדגם אבל הוא אחד מעל הבולט באורך 5 מטר. מחיר-200

7- מפצל מינוס של חברת סטינגר בעל 2 כניסות של 4 גייג' ו4 יציאות של 8 גייג'. מחיר-100

כל המחירים הוגנים אז בבקשה בלי הצעות מגוכחות.

ניתן ליצור קשר בה"פ או בטלפון

0546505477-אלי

אני מאזור המרכז

מנהלים סליחה על ההקפצה שחכתי את התמונות, אם אפשר בבקשה לצרף להודעה המקורית אני ישמח תודה.

DSC01420.jpg

DSC01415.jpg

DSC01412.jpg

DSC01413.jpg

DSC01414.jpg

DSC01418.jpg

IBIZA 20vt

פורסם

הקפצה...

1- DVD קלריון מסך נגיעות המכשיר בן 4 חודשים נקנה בארה"ב המכשיר לא מיוכל לתדרים ארופאים אבל תוסף בין 4-6 תחנות רדיו. המכשיר מגיע אם כל הדברים המקוריים שלו ספר הוראות,צמא מקורית פנל נשלף ועוד...

מוכר בגלל מעבר לDVD אחר, כרגע המכשיר בבית ולא מחובר. מחיר-3500 נמכר

2 - קומפוננט היי אנרג'י כולל את הקרוסים המידבאסים והטוויטרים הרמקולים לא עברו התעללות והם במצב מצויין.

קנו ב2\2\08 יש קבלה הסט מחובר ואפשר לשמוע אותו. מחיר-1200

3- מפצל מתח של חברת knukonceptz מי שלא מכיר שיעשה חיפוש על החברה. המפצל על כניסה של 2 גייג' ו2 יציאות של 4 גייג', המפצל מגיעה אם 2 פיוזים ANL של 100 אמפר (הפיוזים לא זולים בכלל) המפצל בעל מד מתח. מחיר-200

4 - נעל מצבר של חברת סטינגר יש 2 יחידות. נעל מצבר חדש לא נפתח מעולם מוכר בגלל שלא התאים לי למצבר. הנעל מגיע אם 4 יציאות הכוללות 2 4 8 ג'ייג. מחיר-120 ליחידה

6 - כבל RCA חדש של חברת סטינגר לא זוכר את הדגם אבל הוא אחד מעל הבולט באורך 5 מטר. מחיר-150

7- מפצל מינוס של חברת סטינגר בעל 2 כניסות של 4 גייג' ו4 יציאות של 8 גייג'. מחיר-100

המחירים עודכנו

IBIZA 20vt

פורסם

הקפצה.

הסט של ההי אנרג'י פורק מהרכב, אבל לא תהיה בעיה לחבר אותם אצלי ולשמוע שהכל תקין.

אני מזכיר שוב יש אחריות וחשבונית מהתאריך 2/2/2008

DSC01671.jpg

DSC01673.jpg

IBIZA 20vt

פורסם

קנו ב2\2\08 יש קבלה הסט מחובר ואפשר לשמוע אותו. מחיר-1200

3- מפצל מתח של חברת knukonceptz מי שלא מכיר שיעשה חיפוש על החברה. המפצל על כניסה של 2 גייג' ו2 יציאות של 4 גייג', המפצל מגיעה אם 2 פיוזים ANL של 100 אמפר (הפיוזים לא זולים בכלל) המפצל בעל מד מתח. מחיר-200

6 - כבל RCA חדש של חברת סטינגר לא זוכר את הדגם אבל הוא אחד מעל הבולט באורך 5 מטר. מחיר-150

המחירים עודכנו

IBIZA 20vt

פורסם

הקפצה...

ההי אנרג'י כבר לא מחובר אבל מי שירצה את הסט יש אפשרות לחבר אותו אצלי ברכב ולשמוע שהכל תקין. מזכיר יש חשבונית ואחריות.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...