Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציה אחת זה לשדרג את הקומפננט שיש לי מלפנים (כרגע של אולטימאט 90 ואט), לקומפננט של קיקר או משהו בערך באותה רמה הקומפננט עולים 1200 שקל ("5.25) ולהחליף את המגבר שיש לי (1800 ואט 4ערוצים של V18 למגבר של רוקפורד ככה שהמגבר ישב על הסאב ועל הקומפננט והרמקולים האחוריים יהיו על הפאנל (הפאנל עם RCA אחד)

אופציה שנייה זה להחליף את הפאנל לאחד עם 3 RCA ולקנות עוד מגבר מונובלוק בערך ב800 שקל והמגבר הנוכחי שלי ישב על כל הרמקולים

איזה אופציה כדאי לי? מכל הבחינות(חוץ מהכסף)?

פורסם

מוסכים ?

רד מזה.

תרשום מה יש לך ומה אתה רוצה לשדרג ובכמה כסף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני רוצה את האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג נגיד בסביבות ה1000-1500 שקל...

הדברים שאני שוקל להחליף:

HU של פיוניר DEH-2950MP עם RCA אחד

קומפננט של אוליטמאט 5.25" אני לא זוכר את הדגם אבל זה משהו ממש פשוט וזול

מגבר של V18 1800 ואט

הסאב והרמקולים האחוריים בינתיים נשארים.

במצב הזה המערכת בנויה בצורה לא הגיונית המגבר לא יושב על הקומפננט ועל הרמקולים האחוריים (פיוניר 80 RMS) והסאב (פיוניר 400 RMS) הוא מתחמם יותר מידי

אמרו לי שקומפננט זה הדבר העיקרי שאני צריך בשביל השמע ולכן כדאי לי להחליף לכאלה איכותיים עם מגבר טוב שיחזיק גם את הסאב והרמקוליים האחוריים יהיו על הרדיו דיסק

או שיש את האופציה פשוט להוסיף מונובלוק לסאב והמגבר הנוכחי ישב על כל הרמקולים ואני אחליף את הרדיו דיסק לאחד עם כמה יציאות RCA

הקומפננט שהציעו לי זה: MB Quart 110 RMS

והמגבר שהציעו לי זה: rockford P4004

השאלה איך אני אשמע יותר טוב באופציה הראשונה או בשנייה?

פורסם

אני לא מבין אם התקציב של הוא 1000-1500 איך הוא הציע לך מגבר של רוקפורד וקומפוננט?

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

בסיס למערכת טובה הוא HU טוב.

לא יודע כמה זה יעזור לך להחליף לקומפוננט איכותי יותר אם המכשיר שיש לך הוא בינוני מאוד והקומפוננט מחובר למכשיר כרגע?

פורסם

אתה צודק בעקרון כאשר מדובר על מערכת טובה , כאשר מדובר על רמקול שאף אחד לא יודע מהו ומה טיבו , הרמקול /קומפוננט יתן את מירב התשואה בתקציב קיים.

אני הייתי מציע לך להחליף קומפוננט . אבל לפני שתחליט על הMB כדאי שתבדוק את שאר החלופות שיש

ולגבי מגבר ,הרוקפורד הוא פשוט חלש מידי מכדי להיות מגבר שימש גם סאב בעתיד

בברכה יהודה

פורסם

ולגבי מגבר ,הרוקפורד הוא פשוט חלש מידי מכדי להיות מגבר שימש גם סאב בעתיד

המגבר הזה יכול לעבוד עם זוג קומפונטט וסאב בקלות ועם איכות...

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

רק שאני אבין HU הכוונה לרדיו דיסק? כי אם כן אני לא מבין למה הוא צריך להיות טוב? הרי הרמקולים יפעלו על המגבר...

• תוכן חדש...