Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש סקודה פביה. ידנית שנים 2003-2006. 5 דלתות או סטיישן.

רוב מה שאני רואה בלוחות הם בדגם 68 כ"ס.

ידוע לי , מחיפוש קודם בפורום, שהמנוע בדגם זה בניגוד לשאר הדגמים, הוא מתיכנון של סקודה בתקופה שלפני הרכישה ע"י פולקסוואגן.

שאלתי היא: האם יש הבדל באמינות דגם זה לעומת הדגמים האחרים או שהדגם אמין כמו כולם ומשמעות המנוע היא שהוא פשוט חלש יותר?

האם הדגם הזה הוא גם חסכוני יותר?

תודה רבה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אם איני טועה, שנת הדגם 03 הייתה השנה האחרונה של יבוא המנוע הנ"ל לארץ (יתכן שאני טועה והשנת הדגם האחרונה היא 04).

חפש את הפביה 1.4 16 שסת', 101 כ"ס - הגרסה המומלצת ביותר.

זריזה, חסכונית ואמינה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עכשיו לגמרי התבלבלתי...

בעצם לדבריך משנת 2005 יש רק 75 כ"ס אוטומטית 100 כ"ס ידנית ואוטומטית ודיזל?

דיזל או טורבו דיזל ?

תודה רבה על התגובה המהירה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מדגמי 04 או 05 נשארו רק ה-1.4 75 כ"ס (אוטומטי), 1.4 101 כ"ס (ידני) ו-1.9 דיזל 64 כ"ס (ידני).

מדגמי 06 הופסק שיווק ה-1.9SDI והתחיל שיווק ה-1.4TDI וה-1.9TDI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה.

• תוכן חדש...