Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו סופר סלון שנת 95', 2,000 סמ"ק, 190,000 ק"מ.

אני החלטתי להיפטר ממנה (ואל תשאלו למה קניתי אותה, זה מלח על הפצעים המדממים).

הציע לי מישהו להחליף אותה בעד יונדאי אקסנט 98, שלוש דלתות, 1500 סמ"ק, 84,000 ק"מ.

שמורה מבחינה חיצונית, עדיין לא בדקתי אותה. אני מוסיף לו 15,000 ש"ח.

השאלות שלי:

1. היא אם זה שווה?

2. האם זה יהיה חסכון משמעותי בדלק, אני נוסע כ300 ק"מ בשבוע, כש200 ק"מ מחוץ לעיר?

3. מה החסרונות והיתרונות של יונדאי שכזו?

תודה מראש לעונים והמסייעים.

פורסם

נקודה למחשבה - 15000 ש"ח זה בערך מחיר מחירון של אקסנט 98 3 דלתות, כך שלמעשה אתה נותן לו את הרכב שלך בחינם.

פורסם

ראוי לציין שמחירון הוא המלצה.

להוסיף לו לא יותר מ-10K, אלא אם כן הרכב שלך במצב עד כדי כך בוא נגדיר את זה - בעייתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ומה בעניין שאר השאלות?

היא יחסית לדייהו נחשבת חסכונית?

ואיך היונדאי הזו בכלל בתור רכב?

פורסם

היונדאי קטנה יותר,קלה יותר ויש לה מנוע קטן מזה של הדייהו ולכן היא תיהיה חסכונית יותר.

אל תוסיף לו יותר 10k. אחרת עדיף כבר שתקנה אחת ואת שלך תמכור.

פורסם
להוסיף לו לא יותר מ-10K, אלא אם כן הרכב שלך במצב עד כדי כך בוא נגדיר את זה - בעייתי.

אל תוסיף לו יותר 10k. אחרת עדיף כבר שתקנה אחת ואת שלך תמכור.

אני לא מבין את שניכם: אתם מכירים ספציפית את היונדאי שעליה הוא מדבר, שאתם יודעים כמה ריאלי להוסיף עבורה?!

גם אני אינני נמנה עם חסידי היצרן, אבל קביעות כאלה, מבלי שראיתם את הרכב או מבלי שירדתם לעומקם של דברים בנוגע למצבו, הן במקרה הטוב מנותקות מהמציאות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אף פעם לא אהבתי עסקאות חבילה ברכב.

תמכור בכמה שתמכור ותקנה משהו טוב לבד זו הצעתי.

ב15000 אתה קונה לך יופי של משהו חסכוני כמו סקסו/ZX/אקסנט וכו' בלי טובות מאף אחד

פורסם

רכבכמו שלו נמכר סביב ה 14 אלף, רכב כמו שלך נמכר גם סביב 14-15.

אין סיבה להוסיף לו יותר מ 5000 שקלים.

הרי את שלך אתה יכוללמצוא מישהו שיקנה אותה ב 15 ואז עם ה 15 שרצית להוסיף לו אתה קונה רכב מעולה בכמה רמות מעל הינדאי אקסנט שלו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הבעיה היא בזה שהרכב שלי לא נמכר. קשה להיפטר ממנו, זה כמו חתונה קתולית.

המחירון שלי 13,700, ואף אחד לא נותן עליה מחירון. אני דורש עליה, 9,000-10,000

אבל אין מי שבכלל מי שמתעניין בה. היו כמה, לקחו טלפונים ולא חזרו.

אז, מה שאני מבין ממכם פחות או יותר זה

שלהחליף לאקסנט זה יהיה חסכוני יותר בשבילי,

ולא להוסיף יותר מ10.

אז תודה לכם.

פורסם

מה המחירון והנתונים של האקסנט?

יש שנה קילומטרא'ז בעלות, מצב כלליבעיינך?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...