Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה פורד אנגליה 105E 1962 + טסט

רכב במצב מצויין מנוע 1000

בבעלותיי 5 שנים

רכב מקורי מטופל שמור וקל לתחזוקה

יחד עם הרכב ינתנו חלפים רבים (ספיירים מכאנים וקוסמטים ואפילו גיר )

לרצינים בלבד

מחיר גמיש

מוכן להחלפה בטנדר Willys

אשמח לקבל פניות

[email protected]

בה"פ או בטלפון 052-3303265

4576456456fu1.jpg

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקורטינה מדגם רגיל (לא סטיישן), צבע בהיר/קרם (היה חושך...), ידני (אכן ההילוכים בהגה).

על שתי המציאות הוא רוצה עכשיו 8K.

מאמין שירד למחיר שהציע ללירוי ...

עפר,

פורסם
לכל המבינים בחיפושיות..

אני מרכיב מנוע מחדש.. וחסר לי כיוסי ראש מנוע שנמצאים בצד התחתון של המנוע..

אפשר להרכיב את המנוע בלי החלקים האלה?

והאם יש לי מישהו אותם שמעונין למכור אותם? או מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות באיזור חיפה?

האם אתה מתכוון למכסאות השסתומים!?

בכל מקרה משומשים תמצא אצל ברוך חלפים שנמצא באיזור התעשיה מול לב המפרץ יש לו בד"כ הכל...בחור זהב שיעזור לך בכל.בהצלחה.

רם חלפים,חפש בדפי זהב נמצא בעיר התחתית חיפה.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
למכירה הלוח שבתמונה

כמו כן סעפת זרימה חופשית למנוע פינטו (RS200)

פרטים בפרטי או 0506441016

תמונה של הסעפת מפורקת לא ניתן להרכיב ללא מנוע.

CIMG0943.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

שלום לכולם

רוצה להגשים חלום של אחי שנפטר לפני שבוע וחצי , היתה לו אלקמינו 8 צילנדרים שהוא חלם לשפץ , לקחתי את הפרויקט הזה עלי , יש לי את הניסיון , אבל שנים שלא נגעתי ממש בקרביים של מכונית ,

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בהשגת קיט שיפוץ לקרבורטור , היכן משפצים משאבת בלם מרכזית ,ובוסטר אני מאיזור חדרה , אין לי בעיה להגיע לחיפה ונתניה

פורסם

משתתף בצערך. את המשאבת הבלם המרכית אתה יכול לפרק ולהביא למלטש שנמצא בקרית אתא איזור תעשיה עיר גנים.קיט לקרבורטור אני אבדוק לך היום(איזה קרבורטור יש לך ).אתה יכול לפרק אותו ולשלוח לצביקה שנמצא בנתניה

פורסם

למכירה,

וולבו 145 שנת 1972 אוטומט+מזגן 7 מקומות

במצב מצויין

חייבת להימכר השבוע

מחיר 9000 ש"ח

לפרטים נוספים: 052-2-611660

1.jpg

2.jpg

3.jpg

עדי גולדנברג 13399

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...