Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני גר בשכונת קריית גנים, שנמצאת במערב ראשון לציון.

ליד בייתי יש כביש ישר באורך של 500מ' או יותר (לא יודע בדיוק), שבסופו כיכר רחבה מאד.

בזמן האחרון אני רואה הרבה רכבים שבאים לעשות פה "סיבוב" עם הרכב.

ממש בזמן זה אני שומע אותם עושים סיבובים בזוגות.:twisted:

הרכבים נראים מוכרים וחלקם נראים שייכים לאנשים מהפורום.

זה מישהו מפה?

אם כן תקראו לי פעם הבאה אני תמיד רואה אותכם שאתם הולכים :lol:.

רק רציתי גם להזהיר, יכולים להתלונן עליכם, ואני ראיתי כבר כמה פעמים סמויים נכנסים לפה ומתחילים להחרים רכבים, רשיונות

ואפילו כמה פעמים מרדפים [=.

פורסם

אני לא חושב שמישהו כאן יצהיר בפומבי שהוא מנהל מירוצי רחוב בלתי חוקיים במהירויות תלת ספרתיות על כביש ציבורי.

אבל תודה על המיידע.

GS300.

פורסם

כן לא ציפתי להתוודות ממישהו.(אולי בה"פ ? -_-')

רק רציתי להזהיר.

הרבה שוטרים גרים בשכונה הזאת, והרבה כנסות חולקו פה.

לפני כמה שנים כשהייתי תמים ונחמד עזרתי לשוטר למצוא AX GT שברחה, לקח לי 30 דקות להגיד לו שיזהה אותה לפי "הכנף" על הגג. לא ידעתי שקוראים לזה ספויילר. הוא זרק איזה מליון רעיונות , ביניהם אולטרות , צלחת לווין, תמרורים,ספה, וכו' עד שהגיע למילה כנף.

פורסם

אני גר לידך ( נווה שקמה ) כבר 9 שנים .. ואף פעם לא ראיתי בכביש הזה מישהו שנוסע יותר מ-70 וזה גם כביש שבור .

Ларик Сурапов

פורסם

מוזר, אני גר בקריית ראשון [ממש לידך] ולא שמתי לב אף פעם לאנשים שנוסעים שם מהר מדי.

על איזה כיכר אתה מדבר? אולי לא הבנתי טוב :)

פורסם

היי עוד שכן [=.

בכיכר שלייד העץ הזקן, בסוף של השכונה. איפה פארק החולות.

לפני כמה שנים אפילו הציבו שם שוטר קבוע בגלל בעיות הרייסים והחניה האסורה בערב.

פורסם

באמת? ואו לא זכור לי שיש שם רייסים, אבל באמת שמתי לב שיש שם המון שוטרים :)

אני אקפוץ בהזדמנות לראות מה קורה שם =]

מי שעושה את זה חייב להיות מטורף, קופצים לשם כל הזמן ילדים לכביש כי יש שם כל מיני פארקים.

פורסם

אה.....אני חשבתי שאתה מתכוון לכביש עם הגשר שנגמר בכיכר רבין ( מכללה )

את הכביש השני שמפריד בין קרית גנים ונווה אשלים אני לא מכיר כל כך . :)

Ларик Сурапов

פורסם

לפי מה שהבנתי מדי פעם נערים עושים שם מיאוצים ולא מדובר במכוניות טורבו אלה משפחתיות רגילות ואולי איזה סיוויק או קולט

הוזמתי פעם למקום הזה להשתתף ומדובר בנערים בגיל 17-20

פורסם

לא זכור לי שאימפרזות, גולף GTI, איביזה טורבו ועוד הם משפחתיות אטמוספריות.

אני יודע שבעבר באמת היו פה נערים עם רכבים פשוטים.

אבל בזמן האחרון המצב משתפר [= .

פורסם

אוי ימי קניון הזהב.

הייתי רק ביסודי אז, אח של חבר שלי לקח אותנו כל שישי שבת לשם היתה לו סקסו VTR, וגם XSI וגם RSI.

מאז אני מכור...

• תוכן חדש...