Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

לפני כ- 4 חודשים קניתי מערכת 2 DIN לרכב שלי (שברולט אלרו) במקום הרדיו דיסק המקורי.

זהו פרטים על הנגן שרכשתי :

http://www.sonicelectronix.com/item_10150_NESA+Vision+NSD-580T.html

בסה"כ אני מרוצה ממנו מאוד עושה את העבודה כמו שצריך, סרטים באיכות מרהיבה.

השאלה שלי היא כזאת , כל הבקרות האזהרה (הצלילים) שישנן באוטו הופסקו בעקבות התקנת המערכת החדשה.

מי שלא הבין, אני מדבר על צלילי אזהרה כאשר שכחתי אורות דולקים, או כאשר נדלקת מנורת אזהרה של הדלק היה מצפצף. בכל מקרה הצליל אזהרה המציק של האמריקאיות- נעלם.

יש לציין שצלילי האזהרה פעלו דרך הטוויטרים, ומשום מה הטווטרים לא עובדים ואיתם גם צלילי האזהרה.

שאלתי את המתקין למה הטווטרים לא עובדים וגם הצלילים , הוא הסביר לי שאין לי יציאת DATA במערכת , והיא לא תומכת.

האם זה הגיוני ? (אני לא מבין כל כך גדול בעניין הזה.) שאלתי בחור אחר שהתקין גם מערכת בסיגנון שלי באלרו שלו של חברה מתקדמת יותר ( לא זוכר לי השם ) , ואצלו הוא סיפר לי שהכל עובד כרגיל.

האם המתקין לא רציני וללכת לבן אדם אחר? (שילמתי לו 300 שקל על ההתקנה) או שמא פשוט כי המערכת היא זבל סיני?

תודה לעוזרים , עמית.

צירפתי תמונה של ההתקנה באוטו.

IMG_0009.jpg

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כאשר מתקינים מערכת ברכב אמריקאי שיש לו בקרת התראה ,יש לשים מתאם מתאים או במו השני "כרטיס עוקף" .

במקרה הנ"ל המתאם הוא c2r gm24 של חברת pac.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אם אתה גר במרכז א.ד.י מערכות יהיו מקום טוב לעשות בו כזאת התקנה.

אם אתה גר בצפון 4*4 של אפי בעפולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי פעם אצל אדי , הוא נמצא בראשון לציון.

לשאול אותם אם יש להם את המתאם ?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

יש להם את המתאם כמעט בטוח הם עושים המון התקנות על רכבים אמריקאים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תפנה לעופר בפרטי

ממליץ מאוד בכל מה שקשור במערכות על אדי מערכות

מערכות עופר הציל לי את המערכת

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

• תוכן חדש...