Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט הוא הגירסא הבסיסית של סידרת האולטימייט , והוא חדש , יצא לפניי כחצי שנה , אין הרבה כאלו בארץ , ממבחן במגזין אוטו היפיי הוא הגיע לתוצאה גבוהה מאוד ונאמר שהוא "רדי פור קומפטישן " .

אני בספק אם שמעת את הסט הזה שכן אני לא יודע עם יש יותר מכמה בארץ , ואם כבר הצד החלש יותר זה הטויטר שצורם בווליום גבוהה. המיד באס מעולה .

בלי קשר הוא בטוח יותר טוב מקסטנט

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך
אתה יודע זה ממש מפתיע מה שאתה אומר אולי מתבסס על דעה אישית או עובדה אני לא יודע אבל תראה.מי שהתקין לי את האקסטנט אומר שזה הרמלקול.ואני מסכים קצת למה אני דיי מרוצה מההספק שלו

עוד דבר סאונד דיזינר בתל אביב היבואן שלו אומר שה UP6I זה סט שלא רואה בעניים ואם שמתם לב הם מאד מאד דומים בצורה שהם בנויים האקסטנט וה UP6I בגלל זה קניתי אותם.חשבתי שהם יהיו דומים אולי גם ב סאונד אגב קניתי אותם ב 1100 שקל ולא כמו בארץ שרוצים עליהם 3K הם שווים את זה אתם חושבים,? אני ממש שובר ת'ראש.

ג'ובני

פורסם
אני בספק אם שמעת את הסט הזה

א. מתן - אתה כנראה לא מספיק מכיר אותי , ואתה גם לא מספיק שנים פה בפורום בשביל לדעת שכשאני כותב משהו אני לא כותב אותו סתם. אל תנסה לפקפק באמינות הדברים שאני כותב.

ב. אני ממליץ לך בחום להתעלם ממה שכתוב ברוב המכריע של המגזינים והביקורות . אני אישית מייחס להם חשיבות מאוד מאוד נמוכה. ככל שתצבור יותר ניסיון בתחום לאורך השנים , אתה תגלה עד כמה חלק ניכר מהדברים שנכתבים במגזינים הם מטופשים למדי.

ג. כמו שאמרתי , המידבאס שלו לדעתי לא מצדיק את התג מחיר שיש לסט הזה , בטח ובטח שלא בארץ. בלי קשר , לחלק ניכר מהסטים של DLS יש מידבאס לא מלהיב. זאת דעתי מנסיוני. אתה חושב אחרת וזה זכותך.

ד. לגבי אקסטנט - אתה צודק בכך שהיה להם קשר למורל , למרות זאת מדובר ברמקולים טובים מאוד ובחברה טובה מאוד שיש והיו לה הרבה מוצרים מעולים (מעבר לרמקולים שיוצרו על ידי מורל) . להגיד שהם מקסימום ברמה של דוטק ? האם עשית השוואה רצינית ביניהם בתנאים מתאימים ? סביר להניח שלא .. בכלל שמעת את הסט שהוא מדבר עליו שאתה קובע מה הרמה שלו בצורה כזו נחרצת ? ממה שפעם - לפני שנים שמעתי אקסטנט בסדר מחירים הזה הוא נשמע מצוין , בטח שלא נופל מהדוטק.

ה. לפי מה אתה קובע שהוא בטוח פחות טוב מה DLS ? על סמך המותג DLS ? או ששוב עשית השוואה מסודרת בניהם ?

גובאני - סאונד דיזינר הם יבואנים של DLS ויש להם אינטרס לקדם את המותג שלהם ולכן הם יהללו וישבחו אותו (בין אם בצדק ובין אם לא).

לגבי האם הסט שווה את המחיר ששילמת עליו ? במחיר שהם דורשים עליו כבר אמרתי שלטעמי הוא לא מצדיק את המחיר. עכשיו אתה תגיד לפי הסאונד אם הוא מצדיק את המחיר או לא ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה שאני אוהב באקסטנט הוא דווקא שהטוויטר אצלם הרבה יותר רגוע מאשר כל תרכובת אחרת של מורל ששמעתי עד היום.

הייתי חושב להרכיב את המידבאס של הDLS על הסט של האקסטנט אם כבר ולקבל את הטוב משני העולמות

או לחלופין להרכיב את הטוויטר של האקסטנט על הסט של DLS.

ושוב - גש למתקין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אנסה לעשות משו אבל לא יודע מאיפה להתחיל האקסטנט עוד לא אכזבו אותי מיד 5.25 והוא פשוט נשמע יפה לגבי דוטק אני הבנתי אחרת הדוטק נחשב נמוך לאקסטנט ועכשיו נאמר אחרת.

אגב אני מזכיר שה קדמי מחובר ללא קרוס אליה מותקן קבל קטן על הטויטר ומאחורה מותקן קרוס מלא אולי פה הבעיה?

ושחיברתי את הטויוטר לרסיבר הביתי שלי בבית גיליתי שהוא יודע לנגן יפה מאד אבל מאד מאד יפה לעומד איך שהוא נשמע עכשיו ברכב.הוא נשמע ממש כמו טוויטר סיני אילה שקונים ב 50 שקל באופיס דיפו בשביל לחבר למכשיר לא יותר ככה זה נשמע!

ובנוסף הוא מאד נמוך נשמע והוופר מתעוות בווליום שלאקסטנט לא מגרד אפילו 50 אחוז אולי.מישו חושב שיש פה תקלה? או שזה הסט פשוט ונפלתי פה בקניה.

ג'ובני

פורסם

לגבי הטוויטר זה אומר שהוא מחובר למגבר ולHU שאחד מהם או שניהם לחלוטין לא מכוונים.

לגבי זה שהטוויטר מחובר דרך קבל והמידבאס מחובר ישירות למגבר זה אומר שהמתקין שתה לך את הקרוס המקורי של הסט ולא ממש ברור למה, אם הסט שלך מוגבר אקטיבית וחתוך דרך הHU והמגברים - ברור שמשהו שם מחובר או מוגדר לא נכון.

אני באופן אישי - הזלתי ריר מסט של אקסטנט ששמעתי בטויוטה ראנקס וזה מה שגרם לי להבין שהרמקולים שאני אוהב לעולם יהיו מבוססי מורל או לפחות אופי צליל זהה.

לגבי DLS שמעתי רק סט אחד שלהם שממש השאיר עליי רושם טוב וזה הסט שמותקן אצל מתן שבת. כל השאר שיצא לי לשמוע, ממש לא גרם לי להוריד את הכובע בפניהם.

אקסטנט לעומת זאת, בינם לבין מורל באותה הרמה (דוטק או הייבריד) הייתי בוחר באקסטנט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצל מתן מותקן האולטימייט עד כמה שזכור לי, על הגברה נאותה.

Pioneer TS-X150

פורסם

ממש סלט ירקות . רמקולים שמותקנים בתיבות לא יעודיות , טוויטרים עם סוג של קומבינה, כן בי אמפ לא בי אמפ, גו'בני מתקין חלק המתקין חלק אחר איך יצא מזה משהו טוב? ניראה ממש לא רציני ואני ממש לא מתפלא שזאת התוצאה. יותר פשוט יהיה לפרק הכל ולהתקין מחדש מאשר לנסות לפתור את הבעיה, התקנה מוגדרת של תצורת המערכת ולא קומבינת חיבורים שלא מובילה לשום מקום. אני לא מזלזל ביכולות שלך גו'בני אבל ניראה שאתה צריך לבקר אצל מתקין "נורמלי" (לא כזה שנותן לך להתקין במקביל) בטח אם אתה מחליט לעשות בי אמפ.

פורסם

ד. לגבי אקסטנט - אתה צודק בכך שהיה להם קשר למורל , למרות זאת מדובר ברמקולים טובים מאוד ובחברה טובה מאוד שיש והיו לה הרבה מוצרים מעולים (מעבר לרמקולים שיוצרו על ידי מורל) . להגיד שהם מקסימום ברמה של דוטק ? האם עשית השוואה רצינית ביניהם בתנאים מתאימים ? סביר להניח שלא .. בכלל שמעת את הסט שהוא מדבר עליו שאתה קובע מה הרמה שלו בצורה כזו נחרצת ? ממה שפעם - לפני שנים שמעתי אקסטנט בסדר מחירים הזה הוא נשמע מצוין , בטח שלא נופל מהדוטק.

המערכת הראשונה שהייתי לי הייתה מורכבת בסובארו אימפרזה (2002)בשנת 2004 משני סטים של קסטנט (בדלתות)סאב של קיקר(CVR12) מגבר אוריון 7005 ואלפיין 9855 , לכן אני יכול להתיימר כאחד שמכיר את הסטים הנל שכן , מאז לא יוצרו אחרים , המערכת הזאת עלתה לי הון כנהג חדש וחלקה עדיין משרתת את המשפחה ברכב דומה (סיוויק 2004 ברכב של אחי , אלפיין, אוריון ,וקיקר + דוטק אוביישן).

המערכת הייתה אצלי כשנה עד שהוחלף הרכב .

יש השוואה יותר טובה מזאת ?

אני באמת לא מכיר אותך , אבל עדיין כמה סטים מהרמה הגבוהה יש ל DLS בארץ.

פורסם

קודם כל לשאלה שלך - האם יש השוואה טובה יותר ? ברור שכן . מה שעשית היא לא השוואה ראש בראש אלה התרשמת מכל סט .. השוואה בין סטים צריך כמובן לעשות אחד מול אחד בתנאים דומים בסביבה דומה. זה השוואה בין סטים. בכל מקרה אם שמעת גם את ה המורל המדובר וגם את ה XTANT המדובר אתה יכול להגיד מה יותר הרשים אותך , כמו שאני אמרתי שה DLS לא הרשים אותי. לקבוע ש X בטוח טוב יותר מ Y ? על סמך מה הקביעה ? האם מי שטוען ההיפך טועה ? הרי אתה אומר שזה בטוח ?!

בסופו של דבר לטעמך האקסטנט פחות טוב מדוטק וזה כמובן זכותך. אבל זה דעתך וטעמך בלבד ובטח שלא עובדה מוגמרת כמו שאתה מציג אותה.

ושוב לגבי הספק שלך בנוגע לכך ששמעתי את הסט הזה - חבל שאתה לא נותן אמון באנשים. אבל זה עניין שלך .

לגבי הסט עצמו - מספיק סט אחד בשביל לשמוע אותו , לא צריך שיהיו עשרות סטים כאלו בארץ בשביל שאני אשמע אותו . מספיק אחד :-).

בכל מקרה , תזכור תמיד שיש הרבה ציודים מעניינים מאוד של אנשים שלא כותבים פה בפורום . מסתובבים פה בארץ הרבה ציודים מעניינים בכל הרמות שלא תמיד כולם יודעים עליהם וגם אני לא תמיד יודע ולא נתקל בהכל. אבל היות ואני מכיר חלק מסוים מהמתקינים הטובים בארץ ,היות ואני כבר שנים פה בפורום ושנים בתחום , והיות והרבה אנשים מעריכים את הדעה שלי יוצא לי לשמוע הרבה סטים שונים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סאונדבלאסטרס עדיין מחזיקים XTANTים?

כנראה יש להם סטוק ל50 שנים הבאות, כי הפסיקו לייצר את הסט הזה עוד בשנת 2002, אז תחשוב בן כמה הסט שלך.

בנוגע לאופן העבודה, לפני כמה שנים באמת עשיתי התקנה במקום שציינת ומאז לא חזרתי

להעביר חוטים הם יודעים, לא יותר מדי

אם אתה לא מרוצה מהסאונד, אל תתפלא.

כדאי לך ללכת למישהו שיודע מה הוא עושה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לסיכמו של עניין אאתה טוען ש UP6I הוא סט שלא שווה את הסכום (כ3K ) ושהקסטנט הוא סט טוב יותר(אני גם מכבד את דעתך ואת דעתו של כל אחד בעל ניסיון) ?

ומאיפה באמת הם השיגו קסטנט ?

פורסם

בזמנו הם קנו סטוקים עצומים מסתבר של האקסטנט ממוראל, כי אני זוכר עוד ב 2001 שאני קניתי את הסט שלי מהם.

היות והפסיקו לייצר אותו ב 2002, אז כנראה עוד נשארו

ואני די בטוח שהם עדיין מוכרים אותו באותו מחיר מופקע של 2200 שקל:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה בסדר אלי ב2004 אני קניתי 2 סטים ב4200 במערכת הראשונה שלי שלא הבנתי כלום , אמרו שזה טוב כמו המורל היקרים , וקניתי אוריון 7005 ב5K ואלפיין 9855 עם הגלייד המעצבן וסאב קיקר .

שמעו ממש טוב , רק חבל שבמערכת מקורית של רכב אחר שמעו יותר חזק :), מערכת ראשונה כולל התקנה 18K נוסטלגיה .

תכלס אלי, מה אתה חושב על הקסטנט ?

• תוכן חדש...