Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מזרקים במוסך

daniel-rsi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מיתכוון לעשות ניקוי מזרקים במוסך והציעו לי שתי אופציות:

1)אינפוזיה.

2)פירוק המזרקים וניקוי יסודי (כולל ניקוי אולטרה סוניק או משהו כזה).

מה כדאי?

נ.ב. האופציה הראשונה זולה יותר אבל זה לא משחק תפקיד.

תודה.

דניאל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האפשרות השניה יסודית יותר כי בה מנוקים היטב המזרקים המפורקים וגם ניתן לבודקם, בחוץ, על מכשיר. באפשרות הראשונה, מתבצע הנקוי ע"י חומר נקוי עם דלק הנשאף דרך סעפת היניקה וצנור החלוקה למזרקים והמזרקים. נקוי זה הנו פחות יסודי למזרקים.

כמובן שמומלץ פרוק המזרקים ונקוים ובדיקתם בחוץ, כל זאת באם יש צורך אמיתי בכך.

בברכה - רפי לין :idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלת המשך לרפי לין - אמרת שמומלץ פירוק המזרקים ובדיקתם בחוץ - רק אם יש צורך ממשי בכך. השאלה היא כיצד אני יודע אם יש צורך ממשי? האם אפשר לעשות בדיקה פשוטה שתראה לי באם אחד המזרקים נניח לא עובד טוב או אם סתם הגיע הזמן לנקות אותם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיקת מזרקים ומע' ההזרקה מתבצעים ע"י מכשיר 4 או 5 גזים המתחבר אל צנור הפליטה ובודק את איכות ומרכיבי תפליטי המנוע ולפי הבדיקה יודעים באם המזרקים תקינים.

בדיקה כזאת מתבצעת במוסך המצויד במכשיר זה ובידע אבחוני מתאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שהבנתי ממנו האינפוזיה מנקה את כל המערכת ולא רק את המזרקים עצמם, איו בזה יתרון כלשהוא על פני האפשרות השניה?

דניאל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקוי מזרקים ע"י אינפוזיה אינו יסודי לעומת פרוקם מהרכב, נקוים על מכשיר ובדיקת איכות ההזרקה של כל מזרק ועמידותו בלחץ כנגד דליפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...