Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב דרסתי כלב...במהירות של 80 קמ"ש...

הטמבון נשבר בכמה חלקים, אני מקווה שזה הנזק היחיד,

אני לא יודע מה לעשות, להחליף לטמבון חדש בלי לערב ביטוח בטח יעלה 3 אלף לא?

ועם לערב ביטוח כמה פחות או יותר זה אמור להיות?

לא רוצה להתייעץ עם אבא שלי מרוב עצבים הוא הטיל עליי לתקן הכל מהכסף שלי ומהזמן והכוח שלי.

בבקשה תעזרו לי, מה כדאי לעשות וכמה כל דבר עולה.

ד"א הרכב שנת 2006 הדגם המחודש.

פורסם

תבדוק כמה יעלה תיקון של העסק אצל פחח, לאחר מכן בדוק עם הביטוח את עלות ההשתתפות העצמית שלך + ביטול ההנחה של תביעות בעת חידוש הביטוח ותראה מה הכי משתלם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם אתה נמצא באיזור השרון גש למוסך אלפא הם מתמחים בתיקון טמבונים , אם יצליחו לתקן לך המחיר לא יהיה גבוהה.

גש אליהם הם נמצאים באיזור התעשיה כפר סבא ברחוב יוחנן הסנדלר

מוסך אלפא פחחות וצבע גש לאנטולי !

בהצלחה .וסע בזהירות

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

תודה חברה,

מחר אני אתקשר לחברת הביטוח, ואלך לעשות סיבוב בכמה מוסכים,

יש לכם מושג פחות או יותר כמה אמורה לעלות השתתפות עצמית ברכב כזה?

פורסם

1200 מחיר של השתתפות עצמית בכל מקרה שלא יהיה, ואם אתה נהג צעיר אז יש מס מוסף של כ-400 ש"ח נוספים כלומר כ-1600 ש"ח.

יש גם לנסות לחפש טמבון בפירוקים, סה"כ מאזדה 6 אוטו די נפוץ.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
1200 מחיר של השתתפות עצמית בכל מקרה שלא יהיה, ואם אתה נהג צעיר אז יש מס מוסף של כ-400 ש"ח נוספים כלומר כ-1600 ש"ח.

יש גם לנסות לחפש טמבון בפירוקים, סה"כ מאזדה 6 אוטו די נפוץ.

איך הם יודעים שאני נהג צעיר? אני אומר אבא שלי נהג ברכב...מה הקטע?

פורסם
סתם שאלה

נכנסת בכלב בכביש מהיר?

זה לא כביש מהיר...זה כביש עם תנועה דו סטרית שמשני צידיו יש שטח פתוח...באיזור דימונה שם איפה שכל הבדואים נמצאים. כנראה כלב של אחד מהם.

פורסם
איך הם יודעים שאני נהג צעיר? אני אומר אבא שלי נהג ברכב...מה הקטע?

זה נקרא לשקר את חברת הביטוח והם לא כל כך אוהבים שמשקרים אותם, יכול להיות שתצליח ויכול להיות שיבוא להם לעשות חקירה ואז אם תופסים ששיקרת והם תובעים אותך על רמאות בביטוח.

להגיד לך את האמת אני כמעט בטוח שלא יחקרו כלום ודרך הטלפון ישלחו אותך למוסך המתאים וזהו

אבל תמיד קיים הסיכוי, מאבא שלי ביקשו לתת הצהרה אצל עורך דין שהוא דיבר אמת על זמן התאונה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מסגנון הכתיבה שלך ניתן להניח שדרסת חתיכת פלסטיק וזה קצת מעציב ששלומו הטוב של הפלסטיק זוכה לדאגה וסימפטיה רבה יותר מאותו היצור שהרגת או פצעת והשארת מפרפר וגוסס בכביש , כנראה שזה לא ממש משנה בהתחשב שנשבר לך חתיכת פלסטיק ברכב. אני מבין הדחיפות שבדבר וסדר החשיבות גם כן הגיוני .

אגב אני לא יודע אם התאונה היא מרשלנותך או לא,הביקורת שלי לא נובעת מעצם התרחשות התאונה אלה אני מתייחס יותר לסגנון ותוכן ההתנסחות שלך.

אגב בהזדמנות, מה שלומו של הכלב והאם הוא סבל הרבה אם הוא מת?

פורסם
מסגנון הכתיבה שלך ניתן להניח שדרסת חתיכת פלסטיק וזה קצת מעציב ששלומו הטוב של הפלסטיק זוכה לדאגה וסימפטיה רבה יותר מאותו היצור שהרגת או פצעת והשארת מפרפר וגוסס בכביש , כנראה שזה לא ממש משנה בהתחשב שנשבר לך חתיכת פלסטיק ברכב. אני מבין הדחיפות שבדבר וסדר החשיבות גם כן הגיוני .

אגב אני לא יודע אם התאונה היא מרשלנותך או לא,הביקורת שלי לא נובעת מעצם התרחשות התאונה אלה אני מתייחס יותר לסגנון ותוכן ההתנסחות שלך.

אגב בהזדמנות, מה שלומו של הכלב והאם הוא סבל הרבה אם הוא מת?

+1

בכל זאת אוטו זה ברזל ופלסטיק, וכלב או כל חיה אחרת זה דבר חי שמרגיש כאב. ממש מרגיז לפעמים איך אנשים דורסים חיות בלי לנסות אפילו איך שהוא לברוח מהפגיעה. (לא מאשים את הפותח של הת'רד בשום דבר, רק מביע דעה).

פורסם

מה זה פה תנו לחיות לחיות?

אני בטוח שהוא לא דרס את הכלב בכוונה, וכרגע מה שבראש סדר העדיפויות אצלו בראש (ככה זה היה גם אצלי אם הייתי עושה אותו דבר) זה הרכב שלי והכסף שילך לי על תיקון הרכב.

פורסם

מי אמר שפותח השרשור היה אשם ולא שם לב? אולי הכלב צץ לו משום מקום?

אגב - הכלב נכתש כליל ומת אני מניח נכון? :cry:

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...