Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !!! ישנה מכה בפס המדרכה התחתון ברכב נאמר לי שזה מקום שקשה לתיקון פחחות והמחיר 1000 שקלים

מצורפות תמונות !

האם יש אפשרות לתקן לבד במה זה כרוך ?

והאם 1000 שקלים זה מחיר סביר ?

תודה לכל תגובה !!!!

PIC_0327.JPG

PIC_0328.JPG

פורסם

פח הסף הנו פח כפול ולכן זה מצריך יותר עבודה לצורך יישורו.

אם המחיר של 1000 ש"ח זה כולל מע"מ אז זה די סביר אם כי ניתן אולי למצוא מי שיבצע זאת תמורת כ 800 ש"ח כולל מע"מ.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך לעוד פחחי רכב שתוכל לקבל אצלם הצעות מחיר לתיקון שיתכן ויהיו בזול יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם לא אכפת לך שזה לא יראה חדש אפשר לטשטש את זה כמעט לחלוטין, מנקים את האזור עם פוליש, לוקחים פומפה של פחחים ומנסים לשאוב את זה כמה שניתן, לאחר מכן עוברים על השריטות שעברו את הצבע עם צבע כמו של האוטו.

מנסיון של חבר זה יוצא מצויין והעלות אפסית.

פורסם

ם פומפה ניתן למשוך פח ציפוי דק כפי שקיים בדלתות הרכב ולפעמים להגיע לתוצאה טובה.

פח הסף הנו עבה יותר ובעל חיזוקים ושטחו קטן ולכן לא ימשך ע"י פומפה ומיישרים אותו בעבודת פחחות ע"י בצוע משיכתו החוצה עם מכשיר מיוחד המתחבר לפח כמה פעמים בנקודות שונות או ע"י ריתוך דיסקיות משיכה קטנות או ע"י נעיצת ברגים לתוך הפח.

לאחר בצוע המשיכות מבצעים החלה של הפח וליטושו מהצבע, מילוי שכבת חומר קלה והחלקתו והכנה לצבע והתרמת צבע וצביעת הפח.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בעל המוסך שנתן לי את הצעת המחיר של אלף ש"ח אמר שכדי לתקן הוא פותח את האיזור ואחר כך סוגר לפי הבנתי פותח זה בטח לעשות חריץ עים דיסק .רפי כפי שאמרתה ע"י קידוח של חורים מקומיים בפח ומשיכה החוצה נשמע הגיוני ופחות מסובך

אגב אתמול ראיתי שכשפותחים את הדלת האחורית והקידמית ממש מעל למכה (ומתחת לדלתות)יש פלסטיקים שמכסים את הפח

פתחתי אותם ויש בכל צד 2 חורים אם אני מכניס ברזל לתוך החור ודוחף בעצם אני לוחץ את הכיפוף פלפי מטה רק שלרוע המזל החורים ממוקמים באזור שזקוק לפחות דחיפה חשבתי לקדוח שם חורים נוספים מכיוון שזה פחות קריטי כי זה בתוך הרכב ומכוסה עם מגן פלסטי וליישר כמה שיותר את הכיפוף

אני החלטתי לעשות את העבודה בעצמי ולא ללכת למוסך ואני חייב לציין את העובדה שהנוכחות בפורום הזה ממש תורמת את חלקה לעשות את הדברים במו ידך ועל כן תבורכו

אני רוצה להגיע למצב שבו אני ימרח מינימום של שפכטל כדי שלא יפול בעתיד

אני לא מצפה שזה יראה כמו שיצא ממוסך ובהחלט מסתפק גם בתוצאות ביניים

הייתי רוצה לדעת אילו חומרים אני צריך להכין לצורך התיקון איזה סוגים של שפכטל מה עלי לקנות ?

ואם יש רעיון איך להשיג צבע בתרסיס (ספרי) הייתי רוצה גם לצבוע לבד

אגב אני גר בטבריה

ובנוגע לפומפה אין לי כל כך מושג מה זה והייתי מעדיף להשתמש בכלים קונבנציונלים שישנם בבית . המשך יום טוב לכולם !

פורסם

כיום פחח רציני לא קודח בפח אלא מתחבר על אולוקטרדה מיחודת ומושך את הפח החוצה מבלי לחורר בכלל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המחיר הוא מחיר סביר האזור הזה בעייתי יחסית בגלל החוזק בעיקר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

התחלתי בעבודת הפחחות ואני רוצה לאמור שזה לא כזה סיפור נכון שהפח שם לא דק אולם עם קצת רצון טוב זה אפשרי

קודם תיקנתי את האזורים שמוקמו מתחת לחורים הקיימים נשאר המרכז ואני חושב להשתמש בבורג קודח להבריג אותו למקומות

שדרוש ולמתוח אז שיהיה לי בהצלחה :-)

יש למישהו רעיון יותר מוצלח?? :idea:

פורסם

כעיקרון מה שעושים זה קודחים בשביל מען פטיש מיוחד שמתברג בחור ואז אתה נותן מכה לכיוון חוץ וזה מוציא את הפח החוצה זה נראה כמו צינור עם פטיש עגול מולבש עליו שאתה מושך בדפיקה איתו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...