Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראבה 1.6 שנת 1996.

יש לי בעיה חשמלית מוזרה בהנעה.

בבוקר או אחרי מנוחה של כ 20 דקות האוטו מניע מצוין.לאחר נסיעה של כ 20 דקות,אחרי שהמנוע מתחמם,אני מנסה להניע

והסטרטר לא מצליח להסתובב(כאילו שמצבר גמור).אבל אם אני נותן לאוטו להתקרר רבע שעה אז המנוע מניע כאילו עכשיו שמתי מצבר חדש.

אם אני נוסע נסיעה של 5,10 דקות אז אין לי בעיה להניע מיד.

מה יכולה להיות הבעיה?האם הבעיה במצבר?החלפתי מצבר(לא חדש) והבעיה נישארה

תודה,ויום טוב,ארז.

(מתח הטעינה 13.8 וולט, יציב גם בטורים גבוהים ובין הדקי המצבר כשהמנוע קר ודומם המתח 12.1 וולט)

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

בוקר טוב רפי.

עבודת ראש מנוע נעשת לפני 3 שנים.ולגבי הסטרטר מה יכולה להיות הבעיה?(סלילי הרוטר?פחמים?)ולמה אחרי שהוא מתקרר הוא תקין?

לפני חצי שנה(בעקבות הבעיה הנ"ל) פירקתי אותו מהרכב,ניקיתי פחמים וניקיתי אותו עם לחץ אוויר.כמו כן הוא עבד

טוב בריקם והחזרתי אותו למקומו.

פורסם
הבעה נובעת מהמתנע (סטרטר).

האם בוצעה עבודת ראש מנוע לאחרונה במכוניתך?.

בברכה - רפי לין :-)

שלום רב!

מה שחברי רפי מרמז, שבעקבות פרוק ראש בפיאט בראבה, ועקב השחזת יתר בראש המנוע, נוצרת תופעה של קומפרסייה גבוהה מדי, כ200 PSI ומעלה, מה שמקשה על סיבוב המנוע, ולכן המתנע מתקשה בסיבוב מנוע חם, תופעה יג=דועה ברכב זה.

יש לבדוק שאפשרות של פיח רב בתא השריפה, גורם להקטנת תא השריפה, ולהגדלת ה'טמפרסייה, ויש לשקול להסירו על ידי אינפוזייה.

האם הרכב מצלצל כשהוא חם?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אהה.עכשיו זה ברור.

צביקה,המנוע קצת מצלצל כשהאוטו עמוס באנשים ובמאמץ,לא משהו מיוחד.

לפני שנה בדקתי קומפרסיה ואם אני זוכר נכון זה נתן 190 בכל הבוכנות +- 5 PSI

ארז

פורסם

אני מציע כדבר ראשון ויחסית זול, לפרק המתנע (סטרטר) ולשפצו וביחוד לשים לב למצב התותבים (בוקסות) שאולי יש להחליפם כי הם שחוקים או רק לשמנם. כמובן שצריך לבדוק את עוגן המתנע ואת סלילי השדות שאינם מקצרים.

יש אפשרות להתקנת מתנע אחר חזק יותר שהספקו גבוה יותר (יש כאלו לפיאט בראבו/ה).

כמו כן חשוב לבדוק שהארקת המנוע טובה ושאין בה מפלי מתח.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...