Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

קראתי המון שירשורים בנושא ממיר קטליטי וגם המון דעות שונות וחולקות,ועכשיו לגביי הדילמה שלי והיא:

הרכב שלי רובר 216 קבריולט מנוע הונדה חיישן חמצן נמצא לפניי הממיר על הסעפת (שנת 94 לא חייב ממיר בטסט)הרכב עם ממיר מקורי(נבדק) ז"א בן 14 שנה ,בטוח שהוא מזהם אז כבר לא משנה אם אני ינסע עם ממיר או לא(מבחינת זיהום האויר) ויש מצב שגם כבר סתום, הדילמה שלי היא כזאת:

1.הורדת ממיר ובמקומו להעביר צינור באותו קוטר של הצנרת- בשירשורים קודמים חלק אמרו שיהיה רעש חזק וחלק אמרו שלא.

2.הורדת ממיר ובמקומו נקניק?

3.ריקון ממיר והחזרתו - הבנתי שהחומר שם מסטרן אפשר לעשות לבד בבית בזהירות?

4.העברת צינור בתוך הממיר?- חושש שירעיש

5. לקנות ממיר חדש וזה לא בא בחשבון יקר ליייי!-שוב יקר לי!

אני לא מחפש רעש ולא ירידה בביצועים,אז על איזה דרך ללכת?

אני אשמח לקבל תשובות ממביני עיניין וממנוסים.

(אל המנהל שנעל לי את הנושא אתמול אני הדגשתי שעשיתי חיפוש ולא התעלמתי משום כלל וגם קראתי את דביק!! בדביק אין תשובות לשאלות שאני שואל עכשיו!אני חושב שמיהרת לנעול את הנושא)

פורסם
..........(אל המנהל שנעל לי את הנושא אתמול אני הדגשתי שעשיתי חיפוש ולא התעלמתי משום כלל וגם קראתי את דביק!! בדביק אין תשובות לשאלות שאני שואל עכשיו!אני חושב שמיהרת לנעול את הנושא)

נסה שנית:

כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

שוב נעול. למותר לציין שאנחנו (המנהלים) לא ממהרים, ההפך, אנחנו מאוד מתפשרים אבל יש גבול לכל דבר.

קרא את השרשור שציינתי: שוב: כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

לאט, בלי למהר, ואני בטוח שנסתדר.

בתודה ובברכה

דני- ההנהלה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...