Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם יצא לי לדבר עם אדם בשם שמואל ברנדפלד, איש אגד, שסיפר לי על הרכש. הוא נסע לגרמניה והיה לו חלק בהבאת האוטובוסים הללו לארץ. לפי הסיפורים שלו מדובר בחתיכת פרויקט. אם איני טועה, מדובר היה אז בעסקת הרכב הגדולה בעולם אי פעם.

פורסם

סממק- ממתי התמונה האחרונה?!?:x:?:cry::-(

ולמי, שעוד לא יודע- אני מחפש "בנרות" את ה-0303 ה"ראשון", מסוף ה-70', עם המזגן מאחורה- מופיע באחת מהתמונות בכתבה! לא מאמין, שאמצא- אבל בכ"ז עדיין מחפש... אם-כי הייתי מוכן לפחות לבינתיים, להסתפק באחד כזה עם מזגן באמצע, אבל אין לי כסף לאוטובוס עכשיו...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טעות לא כולם הושבתו...

יש עוד כמה עשרות (בינהם מוגמרות) שנמכרו לחברות הסעות דוגמת "טיולי גילי"

וכמובן עד היום יש לאגד כמה גררים שבמקור היו אוטובוסים רגילים מדגם מרצדס 303 והוסבו לגררים במרוצת השנים (נדמה לי שרובם משנת ייצור 1988), יש גם מרצדס מוגמרת שעדיין פועלת בימים אלה ,שנת ייצור 1981 ומשמשת כמחסן בגדים נייד.

אני אישית ראיתי אותה חודש שעבר באיילון.

את התמונה הבאה שמרתי לסוף.

מדובר בתמונה שלי אישית עשה קצת רע לראות: 303 מוגמר שנת 91' (מאגרית) במגרש הפירוקים.

אכן תמונות קשות :cry:

אפשר להגיב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יש גם כמה עשרות שעומדות במגרשי ההשבתות.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בישראל יש אוטובוס בשם bestbus, יאכטת הכבישים....

בית נייד לכל דבר. יאכטה על אוטובוס.

עקב הגשמת חלומות ישנים הוא מחפש בית חדש...

פורסם

המרצדס 303 הראשון (של אגד) עם המזגן מאחורה נשרף במחסום ארז בפיגוע השרפה שהיה שם אי שם בשנות ה90, הוא יועד למוזאון אגד. זה היה חניון ההשבתות של אגד אני חושב. נשרפו שם מאות אוטובסים מושבתים שחלקם יועדו למוזאון אגד. לחברות הפרטיות היו לא מעט כאלו

אלפא ספיידר 74

חבר מועדון #13794

The only difference between children and adults is the price of the toys

פורסם

נשרפו שם מעל ל 100 אוטובוסים (רובם היו ליילנדים) וחלקם יועד לשיפוץ למוזאון אגד.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הזכרתם לי את תקופת הילדות/נערות שלי שבשבתות הייתי מגיע למוסך אגד בארז ונוהג על חלק מהאוטובוסים שהזכרתם8)

ככה זה שהדוד שלך מנהל (לשעבר- אללה ירחמו) מוסך ארז.:wink:

אח איזו תקופה. . .

פורסם

מצ"ב כמה צילומים.

1. צילום שאיתר דני גולדשמידט, הארכיוניסט הוותיק של אגד. הצילום מראה אוטובוס סופר-וייט 1948, שצולם בתחנה המרכזית בטבריה ב 1950. זהו האוטובוס הנמצא ברשותי.

2. שני צילומים המראים את האוטובוס כפי שהיה אצלי לפני כמה שנים.

3. שני צילומים המראים את האוטובוס כפי שהוא היום.

אמנון.

Mים251.jpg

89-803 -2.JPG

89-803 -1.jpg

DSCN5692.jpg

DSCN5714.JPG

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו ראה את הפרסומת לתוכנית "שבוע סוף"

יש למישהו מושג באיזה אוטובוס מדובר?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בצומת הכניסה לבית שמש דרך כבישי נס הרים, מצד שמאל עומד אוטובוס ישן נראה כמו טייגר סה"כ נראה במצב לא רע אם כי אין לו שום איבזור בפנים ונראה ששימש או משמש לבית למישהו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על אוטובוס של מוזיאון אגד

מישהו ראה את הפרסומת לתוכנית "שבוע סוף"

יש למישהו מושג באיזה אוטובוס מדובר?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מכיוון שלא ממש הבנתי את המיקום ולא צירפת תמונה אין לי מושג על מה מדובר

אבל בצומת האלה יש אוטובוס ליילנד ישן שמשמש כמזנון .

והוא לשעבר של המקשר ואגד חבילות

בצומת הכניסה לבית שמש דרך כבישי נס הרים, מצד שמאל עומד אוטובוס ישן נראה כמו טייגר סה"כ נראה במצב לא רע אם כי אין לו שום איבזור בפנים ונראה ששימש או משמש לבית למישהו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...