Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו מחפשים רכב אוטומטי בתקציב של איזור ה- 40K (עם גמישות גם ל- 45K לרכב ששווה להשקיע בו) ומבירורים שעשיתי ההמלצות הסתכמו לרכבים שבכותרת.

אני יודע שהקאיה לא ממש קשורה מאחר והיא רכב משפחתי לעומת המיני האחרות אבל איכשהו גם היא צצה בחיפושים ורציתי לשמוע מה אתם חושבים עליה.

אני יודע שגם היאריס נמצאת פה בחברה קצת לא לה וכבר הספקתי לשים לב שהמחירים שלה נמצאים לחלוטין בשמיים בהשוואה לרכבים אחרים בשנתונים דומים.

השאלות שלי הן כאלה, באופן כללי על איזה רכב הייתם ממליצים כאשר חשוב לנו שהרכב יהיה בטיחותי, אמין וגם מרווח דיו כדי להכיל (בע"ה בקרוב) גם את כל הציוד הקשור לתינוק חדש.

בנוסף, מאוד מסקרן אותי איך היאריס הצליחה ליצור לעצמה כזה שם שיביא לדרישות שכאלה מהאנשים שמוכרים אותה והאם שווה לרכוש יאריס 2000 במחיר שבו ניתן לרכוש רכב אחר משנתון 2003-2004.

זהו לבינתיים, תודה רבה!

פורסם

ריו היא לא משפחתית באמת אלא קטנה עם בגאז'. בכל מקרה עבור משפחה עם תינוק זה עדיף, רק שהריו היא מכונית בינונית ביותר ולא מומלצת ביחס למתחרות שציינת, גם מבחינה בטיחותית.

גטס מכונית בינונית גם כן שיתרונה הגדול הוא מחיר זול. עם זאת מבחינת בטיחות - לא לקנות את גרסת הליסינג שלה כרית אוויר אחת בלבד וללא ABS. מומלץ לחפש מכונית פרטית עם ציוד בטיחותי עדיף.

פונטו - זולה, בטיחותית למדי ואפילו מכונית טובה. כמו הגטס גם היא עשויה להיות מעט צפופה עבור משפחה עם ילד.

יאריס - יקרה, בטיחותית וטובה. לטויוטה שם טוב של אמינות וסחירות והיאריס עומדת בו בכבוד. ממודל 2000 מדובר כבר במכונית ישנה למדי ויהיה קשה יותר למצוא רכב במצב טוב ביחס למתחרות משנתונים חדשים יותר. עוד משהו - תא מטען פצפון (אבל אפשרות הגדלה ע"ח מקום במושב האחורי).

עוד אפשרות מעניינת - סיאט קורדובה. תא המטען גדול, המרווח סביר, האיכות טובה והמחירון נמוך כך שאפשר לקנות רכב חדש יותר (מודל 2003).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...