Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום פתאום החל לצאת עשן מתא המנוע, וחום המנוע היה תקין, מיד דוממתי את המנוע, פתחתי את מכסה המנוע וגיליתי שהדוד עליון של הרדיאטור נוזל, יוצא משם נוזל קירור...

המזל זה שממש באותו הרגע עליתי על זה.

בקיצור, במכון לרדיאטורים רוצים 400ש"ח עבור התיקון, אמרו לי שצריך להחליף את הדוד וגם להחליף שמן גיר אוטומט כי הקולר גיר משולב עם הרדיאטור...

יש סיכוי שהדוד רק התרופף מהחיבור שלו לגוף הרדיאטור וביגלל זה נוזל?

כי מה שקרה זה שהרדיאטור התושבות שלו היו רופפות וזה היה מרעיש, אז קשרתי את הרדיאטור עם חוטי ברזל קצת בלחץ יכול להיות שזה גרם לדוד רדיאטור להתרופף וכתוצאה מכך יש נזילה?

מה שיעשו במכון זה:

*החלפת הדוד העליון בחדש.

*החלפת שמן גיר (כי הקיים ישפך כתוצאה מפירוק הרדיאטור)

*פירוק והרכבה עולה 100ש"ח

*עבודה

סך הכל יעלה לי 400ש"ח.

איך מחיר הנזק?

הרכב מאזדה לאנטיס 97 אוטומט 1.8

תודה

פורסם

המחיר נשמע סביר ביותר.

אני שילמתי 400 שקל רק על החלפת דוד בקוואליר (בלי שמן גיר ועניינים- זה לא היה רלוונטי אצלי).

מצד שני, יש את העניין של עלות החלפים השונה, וזמינות, בקיצור , נחכה לעוד דעות (לי זה נשמע סביר ביותר).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לי ברכב הייתה בדיוק אותו מקרה לפני כחודש,דוד עליון נזל,החלפתי רדיאטור לחדש באותו רכב ב 750 ש"ח (כולל עבודה).ולא היה שום צורך להחליף שמן גיר.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

החלפתי היום את הדוד העליון במכון לרדיאטורים, עלה לי 350ש"ח.

בקיצור מה שקרה לי זה שאחרי שמילאו נוזל קירור עד הסוף, אחרי כמה דקות המנוע התחמם לי המחוג הגיע לשלושת רבעי, מיד כיבתי את המנוע, ואמרו לי במכון שיש בעיה בטרמוסטט, בקיצור אמרתי שלא הייתה לי בעיה איתו, בסוף הוסיפו עוד נוזל קירור, ועכשיו הכל בסדר לא החלפתי טרמוסטט..

יכול להיות שניגרם נזק ביגלל שהמנוע התחמם קצת והמחוג הגיע לשלושת רבעי? המנוע לא עבד יותר מדקה כאשר הוא חם מידי.

בסוף עברתי למוסך מרכזי של מאזדה, כדי לברר על הטרמוסטט, ואמרו לי שחבל שהחלפתי את הדוד הזה, הייתי מחליף את כל הרדיאטור בעלות של 1000ש"ח בערך עם עבודה.

כי אמרו לי שהתיקון הזה לא שווה, וזה לא יחזיק הרבה זמן..

ובדקו במוסך ואין בעיה בטרמוסטט, כרגע החום מנוע תקין.

אהה ושמו לי תרכיז שהיה בבקבוק בצבע כחול שמו בקבוק שלם של תרכיז ועד הסוף מים אני חושב שזה ליטר או 2 ליטר תרכיז הוא אמר לי שזה חברה גרמנית הבקבוק בצבע כחול והנוזל בצבע כחול מישהו מזהה?

• תוכן חדש...