Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב 6.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן נמאס לי מהארגז של כמעט 60 ליטר שישב אצלי בבגאז' וחשבתי לעבור לזוג סאבים 6.5 שישבו אצלי מתחת למושבים.כמה שאלות,כמה נמוך יכול לרדת סאב כזה?מאיזו חברה ניתן לרכוש סאב כזה בארץ ומה מחירם בערך?האם זוג כאלה יכולים להוות תחליף לסאב 12 עם הספק סביב 250 RMS?ומה נפח ממוצע לסאב שכזה? תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש וופרים כאלה למורל הם כמו תוספת לסט קומפוננט קיים אני חושב שאתה לא חייב להשתמש בקרוסים שלהם ולחבר אותם ישירות למגבר לגבי שאר הנתונים יש לך אותם כאן

http://morelhifi.com/products/mob_3way_admw.html

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מצטרף לדעות.

מידבאס של 6.5 , ובמיוחד לא המורל לא יחליף שום סאב סביר.

אם אתה רוצה תוצאה סבירה ועדיין לחסוך במקום קח סאב 10 אימץ שיכול לעבוד בתיבה קטנה , יש סאבים שינגנו בשמחה ובששון גם בתיבות של 20 ליטר, או ללכת בכיוון של סאב free-air. אין מה להשוות בכמות באס שתקבל. וגם מבחינת עלות זה יעלה לך פחות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה יכול לחפש סאב של פייז אליינט. או ארפקייוק SWS. הוא סאב שטוח. שאפשר לבנות לו תיבה יחסית ממש דקה. ובנפח סביר.

ארפקייק.

פייז אליינט

פיוניר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את הפייז יש לך בקישור. של יגאל בנץ (תחת השם מק אודיו.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את הסאבים של "רעידת אדמה" אתה יכול להתקין בדלתות עצמן - כי הוא סאב שטוח.

תיקח בחשבון שצריך לבודד את הדלתות כמו מקלט אטומי בשביל שהוא לא יפרק אותן.

אתה יכול לקחת סט קומפוננט 4 אינטש ולבנות על הקורות ולעשות יופי של מערכת 3 חלקים מקדימה.

אבל אל תצפה מסאב 6.5 לרדת נמוך בעוצמה כמו סאב סביר - אין תחליף לגודל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את האמת אחרי בירור מחירים קטן (סאב אוטופיה 6.5 ) ניתן לרכוש סאב מאאאוד טוב של 10-12'',לכן ירדתי מזה.אבל הרעיון לא עוזב אותי ,אולי בעתיד

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אם תעשה חיפוש בפורום , אתה תראה שהיה תכנון של עוגי לסט-אפ עם קומפוננט קדמי ,

וסאבים 6.5 בדלתות של פוקוס ( אני מקווה שאני לא טועה-שרשור ישן),

הסאבים היו של ארטקויק ,לא צריך לעלות יותר מ600 ש"ח לזוג סאבים.

כדאי שתעשה חיפוש במקום להתעצל,

מידן .

ZZR

• תוכן חדש...