Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם. עלתה לי שאלה האם אפשר לחבר רמקול עם התנגדות של 6 למגבר של 4 אוהם . האם יש סיכוי שהרמקול ישרף(לדוגמא כשהוא 60 רמס והמגבר גם מוציא לו 60 ,כמובן שבהתנגדויות שונות). או שהאיכות תהיה נוראית? תודה לעונים!

פורסם

אין שום בעיה ,כל עוד ההתנגדות של הרמקול גבוהה יותר מההתנגדות מינימום של המגבר

ברגע שתחבר את הרמקול למגבר יהייה למגבר קל יותר מאחר וההתנגדות גבוהה אבל , תמיד יש אבל ההספק שהרמקול יקבל כבר לא יהייה 60 RMS אלא פחות .

פורסם

על איזה רמקול מדובר?

אם אתה מדבר על סדרת אילייט של מורל - אז רק הטוויטר הוא 6 אוהם (MT23) - כל שאר הרכיבים הם 4 אוהם.

זאת טעות נפוצה עם הסדרה הזאת וגם אני טעיתי לחשוב ככה.

אם זה רמקול אחר - מעניין לדעת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא לא. אני מתכוון בעיקרון לרמקול של מערכת ביתית עם 6 אוהם,של aiwa . ואני לא יודע אם אחבר ככה בכלל בינתים אני פשוט מתעניין בתוצאות שחיבור כזה יניב. תודה למגיבים . בקשר לתגובה של יגאל-אם מחברים רמקול עם התנגדות גבוהה למגבר עם התנגדות נמוכה זה לא יוצר אפשרות שהרמקול יכול להישרף בגלל שהוא מקבל יותר זרם ממה שמותר לו? תודה מראש על התגובות!

• תוכן חדש...