Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

נתחיל ברכב מסוג פיאט פונטו משנת 2002, למי שמכיר את הרכב אין ממש מקום לשים גם רדיו דיסק , גם די וי די וגם מסך נשלף, הדבר היחידי שאני יוכל לעשות זה לשים מסך מראה או מסך תקרה מה שלפי דעתי לא יפה ולא ממש חוקי ( מראה ).

אני מחפש מערכת כמו שרשמתי בכותרת כמו זו לדוגמא:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591104

אם מישהו מתעסק עם כאלה מערכות או יכול להמליץ לי לקניה בארץ או בחו"ל במחירים די סבירים ולא זבל סיני...

תודה רבה

פורסם

בפונטו יש מקום להכל,אבל בגלל מיקומו של הפאנל,הוא יסתיר לך את השדה ראייה וגם היה מעוד בולט.דבר שיקל על גנבים.

אם זה לא מפריע לך אז אתה צריך לשבור חתיכת פלסטיק שתפקידה למנוע הכנסה עמוקה מדיי של המכשיר, לשבור\להמיק מעברים לכבלים. בקיצור סיפור מהתחת.

אצלי המערכת ללא מסך אבל אפשר להתקין כי שוברים הכול רק פעם אחד.:lol:

תזהר אם הידיים כי אין שם מקום להכניס אפילו פלייר.

בקיצור בהצלחה

PS

יש קלריון באיביי VRX585USB אבל אתה צריך דגם אירופאי

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

הדבר הזה נמכר רק בארץ תחת הגדרה "זבל סיני מיוצר עבור ישראלי התמים".

אני מעדיף כתובת אחרי השם מאשר שם זול ללא כתובת ויבואן אחד שמדביק את המדבקות

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

למי שבאמת מבין במולטימדיה לאוטו

הינה מכשיר כביכול סבבה דיוידי דיוקס עם מסך 7 והכל

מולו יש את הדיוידי עם המסך המובנה למשל הקאנבה שגם עולה בערל אותו מחיר אבל עם מסך 3.6

למי שיכול לייעץ לי אבל רק מידע אני יודה מאוד כי אני זה כבר מבלבלבל

תודה

• תוכן חדש...