Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במקומך לא הייתי ניגש אפילו.

אני מציע לך לנסות להשיג דשבורד של 309 במצב טוב.

זה אמור להיות בסביבות 600-700 ש"ח למשהו סביר, מקסימום קצת פחות למשהו עם טיפה סדקים.

מבחינתי אני אנסה להשיג לך את זה ללא רווח מצידי, כי אני מבין את המצוקה.

אני נוסע השבוע לסיבוב כפרים להביא לאנשים חלקים - דבר איתי ואני אביא לך את זה במחיר העלות של זה במגרש.

אם אתה יודע לנתק את הדשבורד, אתה תדע לחבר בחזרה. העיקר שיהיה לך דשבורד סביר לנסוע איתו.

פורסם

תודה דוקטור אני מעריך את זה. שלשום טיילתי עם חברה שלי בצפון ובדרך חזרה עברנו בכפר עיבלין והיה נדמה לי שראיתי 309 במגרש גרוטאות שם, לא יכלתי להיכנס לשם באותו הרגע. סתם למקרה שיוצא לך לעבור בסביבה, אני אשמח לדעת אם זו באמת 309.

בכל מקרה תודה:-)

פורסם

בקשר לטסט אל תנסה ליהיות חכם , לא משנה מה תעשה תמיד ימצאו על מה להכשיל, תבא לא מוכן לטסט בידיעה גמורה שאתה לא הולך לעבור

תחזור עם דף הליקוייים למוסך תבקש שיתקן ויביא אסמכתא שמאשרת שבוצע התיקון וזהו,

רוב הסיכויים שגם אם הרכב יהיה הכי מוכן שבעולם לטסט יכשילו אותך על שטויות (מניסיון) אולי מהסיבה שהם רוצים שתבא פעמיים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
בקשר לטסט אל תנסה ליהיות חכם , לא משנה מה תעשה תמיד ימצאו על מה להכשיל, תבא לא מוכן לטסט בידיעה גמורה שאתה לא הולך לעבור

תחזור עם דף הליקוייים למוסך תבקש שיתקן ויביא אסמכתא שמאשרת שבוצע התיקון וזהו,

רוב הסיכויים שגם אם הרכב יהיה הכי מוכן שבעולם לטסט יכשילו אותך על שטויות (מניסיון) אולי מהסיבה שהם רוצים שתבא פעמיים.

זה גם הניסיון שלי, במיוחד עם רכבים לא חדשים מהחברה שאז הדבר עלול להיות "ברור" מדיי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אחי, תשמע לי מנסיון.

חבל להשקיע מאמצים בהכנת רכב לטסט במוסך.

מה שצריך לעשות זה לגשת לטסט, ואם יש תקלות הם נותנים לך אורכה של שבועיים לתקן, ואז אתה מתקן רק את מה שהם אמרו לך שצריך לתקן, וחאלס.

הרבה פעמים נתקלים במקרה שמכשילים אותך בטסט דווקא על מה שהיית בטוח שזה בסדר, ולחילופין הדברים שאתה חשבת שזה לא יעבור הם מעבירים.

הבנת?

פורסם

בעבר כאשר הייתה ברשותי 309, הדשבורד אצלי גם נשבר לאורך השנים, אך לא הכשילו אותי בטסט, מה גם ששמתי שטיח, לגבי המקרה שלך, כאשר אין דשבורד, אין לי

מושג אם מכשילים.

אם אינני טועה, הדשבורד של 205 לא אותו מבנה.

בהצלחה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

למי שיודע,

א)אם הטסט שלי באפריל, מתי אמור להגיע אליי הרישיון בדואר?

ב)האם מרגע שהגיע אליי הרישיון אני יכול לגשת לטסט?

ג)האם אני יכול לגשת לטסט ורק לאחר מכן לשלם את האגרה?

השאלה השלישית נשאלת מכיוון שאם יש סיכוי גדול שהרכב שלי לא יעבור, עדיף לי בינתיים לא לשלם את האגרה כי אני ממש לא יודע תוך כמה זמן אני אשיג דשבורד ויתכן כי אני אצטרך להשבית את הרכב לתקופה קצרה.

• תוכן חדש...