Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי תשובה קצרצרה מהם:

-------------------

"1.בתשובה הקודמת ציינו כי פנייתך באיחור ולא נוכל להענת לה" (שזה שקר, הם בכלל לא התייחס לדוח אלא רק רשמו שאני אמור להית אחראי על עדכון הכתובת)

"2.לאור זאת, הבקשה באיחור והדוח בתוקף ועליך לשלם אותו בתוספת הפיגור"

-------------------

הקו המנחה שלי הוא שאני לא הולך לשלם 1250 שקל (אולי יותר) על דו'ח חניה בגלל טעות של לא אחד אלא שני שוטרים וגםבגלל שני מטפלי פנית חסרי הבנת הנקרא.

500 שח כבר שילמתי ואני שלם עם זה. האם מכתב נוסף מפרט וארוך יעזור, כולל הסבר על זה שהמשטרה עצמה לא מעודכנת בכתובת המעודכנת שלי או בקשה להישפט ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תדרוש להשפט.

אם הם נכנסו לקו ההגנה של "הגשת בקשתך באיחור" - הם לא יזוזו ממנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שאווה "עתירה מנהלתית" ?

באמת הייתי רוצה להישפט כי לא ניראה לי שילך טוב עם ההתכתבות הזו איתם (רק ליסוע כמה פעמים לדואר, לשלם חניה, ומשלוח רשום עלו לי כבר קרוב ל 100 שקל)

מה לעשות ?

פורסם

נסה לברר טלפונית עם תחנת המשטרה מי הממונה והיכן או יושב ותגיע אליו פיזית עם כל המסמכים לתחנת המשטרה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שלא קיבלתי יותר פתרונות דרך המשטרה קיבלתי מכתב מהנהלת בתי המשפט

הנושא עבר למרכז לגביית קנסות ובמכתב רשום שעלי לשלם את הדו'ח + פיגורים מיידית ולא רישיוני לא יחודש (אמור להתחדש עוד חצי שנה (כמה עלי לפחד מאיום זה ?)

הכי חשוב, לפני שאני מרים ידים ומשלם, איך אני מגיע למצב שישפטו אותי, כי בטופס מבתי המשפט אין אפשרות כזו

פורסם

תתקשר לבית המשפט ותבקש להשפט.

סביר להניח שיגידו לך שאתה צריך למלא בקשה בכתב ולשלוח אותה בדואר רשום.

פורסם

קרא ומצא את האופציות העומדות לרשותך:

http://www.benchmark.co.il/law-info/article-display.php?articleno=523

מישהו בצד שני נצמד לפרוטוקול וממש לא מעניין אותו מה גרם למה ואיך. כך נופלים בין הכסאות.

יש כאלה שיקומו, ירימו כסא ויהלמו, יש כאלה שיאספו עצמם בקול ענות חלושה.

בהצלחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

-=-=-=- עדכון -=-=-=-

אחרי שהובהר לי ע'י המשטרה שזה לא בידיים שלהם והמשכתי לקבל הודעות תשלום מבית המשפט אז פניתי אליהם בחזרה

הם הסבירו לי שעלי לשלוח אליהם לבית המשפט את המכתב למרכז לגביית קנסות ולחכות לתשובה.

ובכן רק אתמול קיבלתי תשובה (מאז):

"פנייתך הועברה לטיפול משטרת ישראל והם ישיבו דבר

הליכי הגבייה הוקפאו עד לקבלת עדכון ממשטרת ישראל (ומייד אחרי זה משפט ש דיי סותר את המשפט האחרון) פנייתך אינה עוצרת את מרוץ הזמן בנוגע לגובה הקנס בהתאם לשעורים האמורים בחוק"

אז מה היה לנו פה:

אחרי מספר פניות למשטרה שטענו שאין מה לעשות בסופו של דבר הם העבירו את האחריות אל בית המשפט וככה זה נראה גם ע'פ הדואר שנשלח אלי ועכשיו בתי המשפט מעבירים את זה למשטרה.

את האמת אני כבר לא מחפש עצות לגבי מה לעשות, אבל אם יש למישהו הארות/הערות זה יתקבל בברכה, בינתיים אני רק מעדכן את הלופ הזה ונראה מתי זה יגמר :roll:

פורסם

האמת שהמשפט השני לא סותר את המשפט הראשון.

המשפט הראשון אומר שנעצרו הליכי הגבייה, דהיינו לא יתבעו אותך, יעקלו לך את חשבון הבנק ו/או ישלחו לך הוצאה לפועל הביתה.

המשפט השני אומר, שבמידה ותימצא אשם, התקופה הזו שמעכשיו ועד הכרעת הדין - תצבור ריבית.

פורסם

מה לגבי חידוש רשיון נהיגה יהיה עיקוב ? (ע'פ הבקשת תשלום האחרונה ששלחו אלי מבית המשפט ציינו את זה)

פורסם

כל עוד לא נמצאת אשם - זה אמור להיות מעוכב עד למתן הכרעה משפטית.

פורסם

זה לא שיש לי משפט, אין משפט, הלוואי והיה משפט, למעשה המכתב ששלחתי להם הינו על ביטול הדוח או שיתנו לי הזדמנות להישפט כי היא לא ניתנה.

מה שקורה שיש ביידי טופס אדום מבית משפט עם הודעה לשלם את הסכום ורשום שם שמאחר ורשיוני מגיע לחידוש הוא לא יחודש ללא התשלום של הטופס (אני אמור לשלם עם נוכחות הטופס האדום ולא הדוח)

ובנוסף לטופס זה יש בידי את המכתב ששלחו לי בינתיים בתשובה על הבקשת ביטול קנס או שיתנו לי משפט

פורסם

מצטער, אני שומע רק אלג'אזירה

איך אני מגיע לגזיה הזו ?

• תוכן חדש...