Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. תתחדש ! נשמח לשמוע רשמים (מהתתרשמות הסופר-קצרה שיש לך על הרכב).

ב. בעניין הגיר, צור עימי קשר בנייד (ה"פ) ואשמח לעזור. במידת הצורך ייתכן ואאלץ אותך להגיע לאיזור המרכז (למוסך בו אני עובד) לצורך פתרון מתאים עבורך, לפעמים זה כדאי ;-)

ג. בעניין התחזוקה - תשתמש רק במסננים מקוריים (סולר\אויר) ושמן איכותי (ממליץ מניסיון על TOTAL 10W40 חצי סינטטי). רגישות מנועי טורבו למסנני אויר מקוריים היא קריטית (כמה גרגרים קטנים או פילטר חליפי שיתפורר עלולים לפורר לך את הטורבו + הכיס...).

איציק

תודה איציק, למרות ההתרשמות הקצרה כבר הספקתי לגמוע 600 ק"מ, אחלה אוטו שבעולם, ועוד כחול!

אם צריך להגיע למרכז כדי לפתור את הבעיה אני אשמח לעשות זאת, אולי גם נפגוש פנים מוכרות מהפורום..

אם תבדוק במחשב תגלה שהרכב עבר את מרבית הטיפולים שלו במוסך מורשה ויש תיעוד מלא. מחר הוא יקבל טיפול 10K לאחר שנה שלמה (ע"פ המחשב של לובינסקי וע"פ מצב השמן..)

תתחדש, מקווה שתהנה מהמכונית כמו שאני נהנה משלי.

איזו בעיה יש לך בגיר? גם לי היתה בעיה בגיר ואולי זו אותה הבעיה.

הגיר מחליק בטורים גבוהים - לא מחזיק הילוכים מעל 3000 סל"ד.

זאת קסנטיה שנייה שלי, לכל אחת יש את האיכויות שלה.

במה שונה המנוע הזה מהקסרה שהיתה לי? שמתי לב שאין אינטרקולר עליון כמו בקסרה.

בריאות לכולם!

פורסם

הנה תמונות של זוג היונים.. עד כמה נדיר הצבע הכחול בקסנטיה טורבו דיזל?

תתחדש!!! אני גם חושב מתישהו לקנות רכב כזה (רצוי MK1 (עם פנסים סטייל SM) ועם גיר ידני אם זה אפשרי).

לגבי עד כמה נדיר - עד עכשיו ראיתי קסנטיות טורבו דיזל רק בלבן.

ויש לי שאלה - לא יובאה לארץ קסנטיה 2.1HDI?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשרי לקנות קסנטיה TDI עם מנוע וגיר גמורים ולשים לה HDI וגיר ידני מברלינגו או שלא מומלץ/לא חוקי/יקר באופן לא הגיוני בעליל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערי לארץ יובאו רק קסנטיות TDI אוטומטיות, לגבי מנוע- ל דעתי לא חוקי בגלל שבברלינגו זהו מנוע 2.0 ליטר והקסנטיה HDI היא 2.1 ליטר, לגבי גיר אני לא בטוח שהוא מתאים אבל אם למישהו יש ניסיון אם החלפה של גיר (אוטומט-ידני)בקסנטיה אני אשמח לשמוע הכל כי גם אני רוצה לעשות את זה אבל נראה לי שזה יעלה הרבה כסף.

דווקא יש כמה קסנטיות כחולות בארץ (גם שלי כזו).

לגבי הבעיה שלך בגיר, לא היתה לי בעיה כזו אבל אולי הממיר בתיבה זקוק לניקוי או החלפה.

פורסם

הבעיה בגיר נפתרה היום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191816.

לא נראה לי ששוה להחליף את המנוע ל HDI, יקר מדי. אלא אם אני טועה ויש פה אולי את איציק שיכול להאיר את דרכנו?

יבגני, אני שאלתי לגבי נדירות קסנטיות כחולות שהן גם טורבו דיזל, שלך לא בנזין?

Fat bastered, הקסנטיה בנזין שלי (להלן 'הכריש') היא ידנית עם מנוע 2000 16V, יותר חזקה מהדיזל ויותר נעימה, לכן יש עליה אמנם שלט אבל לא ממש בא לי למכור, חבל לי עליה..

הקסנטיה החדשה נראית נפוחה יותר מבחוץ, צמיגים רחבים יותר, בפנים היא די זהה לישנה מלבד העובדה שבישנה יש לי מרים חלונות ובחדשה אין, בחדשה יש מגבים שמופעלים אוטומטית וכרית אויר נוספת. מלבד זאת הישנה ידנית ומהנה יותר.

בריאות לכולם!

פורסם

לא, שלי היא מנוע טורבו דיזל.

מאיזה שנה הרכב שלך? לפי דעתי יש שם מרים חלונות (לפחות אצלי יש), יכול להיות שניתקו אותו בגלל שהוא עשה בעיות, כמו שעשה הנהג הקודם בצד הנהג.

פורסם

איבדתי אותך קצת..

יבגני, מה אתה אומר, אני עוד לא ראיתי צבעים אחרים מלבד כסוף ולבן לדיזלים, כמה ק"מ היא עברה?

שלי שנת 99, יכול להיות שבאמת ניתקו את המרים חלונות? - איפה אני בודק את זה?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...