Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת הילוכים ללא קלאצ' כשהמנוע לא עובד

megapuzik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

זה פוגע באוטו?פשוט אתמול חבר שהיה באוטו העביר בטעות הילוך מניוטראל ל3 (בא לשחק עם הרדיו והעביר הילוך), המנוע היה מכובה באותו זמן.

אם זה פוגע, למה לעזאזל אין הגנה נגד דברים כאלה ומה צריך לתקן?

(מצטער על הבורות, אני נהג חדש והידע המכני שואף ל0)

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקלאץ' נועד להתאים הדרגתית באמצעות החלקה את המהירות של שני חלקים המסתובבים במהירות שונה - המנוע וההילוך.

כשהמנוע לא מסתובב והרכב עומד (לא מתדרדר בירידה או נדחף) לא נוצרות בעיות משילוב להילוך.

יכול להיות שאם תשחק קצת הילוך זה או אחר ייכנסו קצת קשה בגלל שהשיניים לא מקבילות על האלפית, אבל רמת השחיקה הנגרמת מכך היא זניחה ביותר.

בכל מקרה - בשביל מה לשבת ברכב עומד ולשחק בהילוכים? החבר שלך גם סובב את ההגה ועשה קולות של מנוע? זה לא אמור לעבור בגיל 4?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

בכל מקרה - בשביל מה לשבת ברכב עומד ולשחק בהילוכים? החבר שלך גם סובב את ההגה ועשה קולות של מנוע? זה לא אמור לעבור בגיל 4?

כמו שכבר כתבתי, הוא ישב בספסל מאחורה ובא לשחק עם המערכת, משום מה היא כמעט באותו גובה עם הגיר ולכן בטעות העביר ל3.

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה פוגע באוטו?פשוט אתמול חבר שהיה באוטו העביר בטעות הילוך מניוטראל ל3 (בא לשחק עם הרדיו והעביר הילוך), המנוע היה מכובה באותו זמן.

אם זה פוגע, למה לעזאזל אין הגנה נגד דברים כאלה ומה צריך לתקן?

(מצטער על הבורות, אני נהג חדש והידע המכני שואף ל0)

עם מנוע מכובה לא קרה שום דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לעזאזל אין הגנה נגד דברים כאלה ומה צריך לתקן?

יצאת בזול אה :lol:

לא יפה, הבן אדם בא בראש טוב, הוא מעוניין לשמור על האוטו שלו. כן ירבו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...